Bebeklerimiz ve Biz

kızlar bebegımız vefat etmış şoktayım şuan ben nasıl ararım konuşurum bıdaha onca acı çektı sezeryan oldu dunden berı yogun bakımdaydı anne sabah çıkçaktı.buraya elı bos dönmesını hayal bıle edemıyorduk...............

çok üzüldüm.içimbir tuhaf oldu oldu yaaa
allah arkadaşına sabır versin çok zor
karnında taşı geleceğigünü bekle onca bekleyiş umut
bir anda yok olup gidiyor
allah rahmet eylesin minik meleğe
diyecek kelime söz yok
sadece acısını paylaşıyoruz

cnm babası hep dunden berı aslan oglum aslan oglum dıyordu vıdeosuda var hatta facede ızledıysen çok tatlı bır bebek tosun gıbı o halı gözumun önunden gıtmıyor kı aılesı ne yapsın bı 1 vıdeo ıle baglandık

çok üzüldüm arkdaşım..
Allahım sabırlar versin...

günaydın kızlar

yelizcim iş grüşmen dilerim güzel geçer.

sibelcim haberinle çok üüzldüm ya.tüm umutlar ahyaller bir anda yok oluyor.çok zor bir durumdur eli boş dönmek.allah sabırların en büyüğünü versin.

kadis,ayşegül,nimoom,frezya ve songül sizede kocaman günaydınn.

allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
yaradanın biizi test ettiği en zor anlardan biri
melek olup allahın yanına gitti diye teselli edilebilir bir tek
rabbim kimseyi böyle sınamasın
kimseyievladıyla sınamasın

günaydın kızlar...
dilerim güzel bir gün geçirirsiniz ..işlerim çok yoğun bakamıyorum...
kızımın çiçeği iyice söndü artık..yaraları küçüldü ama daha tam geçmedi
inşallah bitecek bu sıkıntılarda..
inanılmaz maddi krizimiz var..
allahım herkesin yardımcısı olsun ne diyim..
yelizcim rabbim hayırlı iş kapıları versin..görüşmen umarım iyi geçer...
çokocum teyzene ve eniştene geçmiş olsun diyorum canım...
allahım tez zamanda şifa cersin inşallah..
sibelcim arkadaşının bebeği içinde çok üzüldüm...
evlat acısı ne zordur kimbilir..
rabbim sabır versin...
o minicik kuzu cennette annesini bekleyecek hep...

Selam arkadaşlar
Kuzuyu babanesine bıraktım, eve geldim hazırlanmak için kahvemi içerken sizlerede ve
vapur seferlerinede bakayım dedim.

Dua eden arkadaşlardan Allah razı olsun dua edenleriniz çok olsun inşallah.(amin)

Görüşmem ikide.İnşallah rabbim yardımcımız olur ne diyim,

Sibelcim çok ama çok üzüldüm rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın,ailesine sabırlık verin meleğin mekanını cennet eylesin.

sibelcim çok üzüldüm minik melek için allah rahmet eylesin ailesine özelliklede annesine babasına dayanmas gücü versin . allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın içim çok burkuldu sanki gözyaşlarım içime akıyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.

faceden izledim gerçektende tosun gibi maşallah inş. en kısa sürede tekrar sağlıklı eli ayağı düzgün bebiş sahibi olurlar .

bütün kızlara merhaba diyorumm hepinizi ve kuzuları öpüyorum

selam kızlar hepinize güzel bir gün diliyorumm

yelizcim görüşmen iyi geçer inşallah iyi haberlerini bekliyoruz

sibelcim arkadaşının oğluna çok üzüldüm
allah böyle bir acı yaşatmasın kimseye çok üzücü bir durum sabır versin mevlam

kadiscim littleee mavilii sizlerede güzel bir gün diliyorumm

mavilimm bizde aynı canım çok kötü kriz vurdu bizide
allah bugünlerimizi aratmasın .allah yardımcımız olsun

kızz little kilolar ne alemde.ben çok güzel kilo verdim
fakat bu aralar sıkıntı stresten 2 kilo almışım hemen farkediyor

ekinnim nazımmm
kilolar aynı şekerümmmm
kaldılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gitmeye nitleri yok bebeğümmm
bişey kullandımı
ben çok tembelim vallhi bişey kullanmadım

selammmm tekrardan,
Yelizcim hakkında hayırlısı olsun inşallah görüşmen olumlu sonuçlanır,
geçenlerde İş Bankası kppss siz sınav açmış ve benim çok geç haberim oldu inşallah güzel güzel işler mevkiler hepimizin olur...
Eliifcim Allah yardımcınız olsun tüm sıkıntıda olanlara yardım etsin rabbim,
Ekün nasılsın danacım,
bizim oğlan bugün kahvaltıyla duruyor çorba denedim yemedi makarna denedim yemedi bende biberonuna muz ve elma yaptım katı meyve sıkacağında onu verdim uyursa uyanınca başka çorba yaparım

Kızlar hala şoktayız ya nasıl olur gıbısıne bıde burda yanlızız gelınce yanlız kalcak esler göreve gıdıyorr ya bende oglumla kalırım dıyordu şimdi kımsesıde yok burda allahım sabır versın esıyle göruştum az önce annesı aglıyormuş söylememışler ama yuzlerınden anlamış oglunun öldugunu gece 4 te vefat etmış

off ya üç gündür nedir buya kk nın hemen her topiğnden bebek vefat haberleri okuyorum vallahi psikolojim bozuldu heleki dün bademin durumunu okurken mahfoldum ya

tüm arkadaşlara mutlu bir gün diliyorumo güzel meleğin annesinede sabır diliyorum:çok üzgünüm:

eşim geçen akşam iş yerinde fenalşmış.acile kaldırmışlar.nabzı yükseliyormuş.kalbinde ritim bozukluğu oluşmuş.gecenin bir yarısı eve geldi tabi bende bir korku.dün yine evdeyken fenalaştı.apar topar götürdük hastaneye üç saat ordada gözetim altında kaldı.hap vermişler onu kullanıyor şimdi.stresten uzak durmasını söylemişler.sanıyorum şu krizi çok taktı kafasına.ne olcak kaygısına düşürdü kendini.şimdi dinleniyor.bende gelen giden olursa diye un kurabiyesi yapmıştım.onuda fazla kızartmışım şimdi bi daha yapacağım.

Semihacım çok geçmiş olsun ama dikkat etsin canım sağlık önemli hiç gerisi boş,
bende bi kek yaptım kaynanamın günü varmış ona götürecektim amma velakin her zaman süper olan kek bugün pek bi acaip oldu ne şanssız garılarmış anlamadım gitti...

semihacım rabbim eşine sağlık sıhhat versin canım...
kendimi senin yerine koydum bi an..eşim benim elim ayağım..abbim başımızdan eksik etmesin onları..
stres hayatımızla oynuyor..
umarım başka bişeysi çıkmaz ve düzelir eşin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…