- Konu Sahibi DreamLover
-
- #14.161
semiha zeynenep hoşgeldiniz kızlarr neler yapıyosunuz kuzular yattılarmı???
canım ben kalvyeyi hızlı kullandığımdan öle yazdım zeybennep niye kullanıyon ozaman bacumm
tama ozaman zeynep derik artıkınn
bizim topikte kaçtane zeynep varya:))))))
Selam kızlar geldim geldim,
Akşam görüşmeden geldikten sonra k.walideme geçtim dün akşam izmire gelin giden görümcem süpriz yapıp gelmiş, yemekler yendi tabi orda giremedim barış faktörü yüzünden eve gelincede kuzuyu uyutup
öyle gelirim dedim amma velakin bende uyumuşum :)))))))))) yeni kalktım.
Görüşmem fena sayılmazdı, çok şık ve çok hoş bir yerdi görüşme yaptığım kızda çok sempatikti,
bu gibi krumsal yerlerde ilk görüşmede kesinlik sağlamıyor maalesef, ikinci görüşmeye çağırırlarsa
o zaman herşey dahada netleşir, ama ben ortamı beğendim. Çalışmak isterim tabi onlarda benimle
çalışmak isterlermi hepimiz bekleyip görücez :) Hee bu arada görev müşteri temsilciliği.(Tenzile sormuştu atladım sorry).
Vapurla geçtim Beşiktaşa Allah'ım o vapuru takip eden markıların sarkıları insanı nasılda mutlu ediyor
Dönüş seferinde hemen bir simit aldım, Maşallah gözler radar,daha havadayken simidi yakalıyorlar.
Terapi gibiydi,yazın kuzuyla simit atma planları yaptım hemen kafamdan eminim çok hoşuna gidecektir-ki şuanda kuşlar ilgi alanı içinde.
Eğer ikinci görüşmeye çağırırlarsa videosunu çekmeyi düşünüyorum martıların.
Böyle işte kızlar, beni merak eden mesaj bırakan herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Gönül isterdiki Verdiğim haber "KIZLAR YARIN BAŞLIYORUM" . velakin vereceğin ama en kısa zamanda ben inanıyorummmm
Yeliz'cim inşallah yarın başlıyorum haberinide tez vakitte verirsin. Yaaa nasıl canım vapura binmek istedi, yazı özledim. Martı ve kuzular ne heyecanlanırlar ya :), yaz gelsin sağlıkla sıhatle inşallah.
kimsede ses soluk yok, bütün gün temizlik yaptım Asya ile ne kadar oluyorsa işte. Baba kız yattılar bende yatmadan sütümü, kekimi aldım sizlere bir bakayım dedim.
Semiha çok geçmiş olsun, benim eşimde de aynı sorun var. Çok fazla sıkıldığı zaman oluyor, bazen sadece nefes almakta zorlanıyor bir iki kere ise çok kötü oldu, çok üzülmüştüm. Dr. panik ataktan dolayı bu kadar ciddi hal aldığını, çok fazla sıkıntı yapmaması gerektiğini söylemişti.
Semihacım eşine çok geçmiş olsun canım,maalesef dönemin sorunu artık herşeyin altında stres yatıyor,
Ben eski şirketimde ( en son çalıştığım yerden önce : )) inanılmaz ve geçmeyen bir ağrısı vardı hiç durmuyordu ağrıyla yatıyor ağrıyla kalkıyordum beyin cerrahiye gitti STRES dedi,-ki haklıydı patronumuz
psikopot işimiz çok stresliydi. Ben kendimi ne kadar hırpalasamda ( herkes öyleydi) patrona yaranamıyorduk, yaptıklarımız için teşekkür etmiyordu ama en ufak hatayı bile kabul etmiyordu.
Karnım burnumda 37 haftama kadar çalıştım ama yaranamadım. Ne oldu sen yoluna ben yoluma.
Bu ayrılıkdan sonra anladımki Herşeyin başı sağlık. Hiçbirşey için kendimizi üzmeye strese sokmaya gerek yok,hele dünya güzeli kızım oldukdan sonra , hiç bir şeyi kafama takmamaya çalışıyorum.
Biz onlara lazımız çünki.
slm kızlar
arkadaşım vardı k k açık ama bi türlü fırsat bulup yazamadım
zeynep dün gece uyumadı da uyutmadıda
hafifte öksürük başladı
akşam eşim gelince ikisini de dr a götürcez
kuzum daha yeni iyleşmişti, yeni yeni toparlanıyodu
abisinden ona da geçti tekrar
artık yaz gelsin de hastalıklardan bir an önce kurtulalım
semihacım eşine çok çok geçmiş olsun cnmmmm
tam ayrıntılı okuyamadım bakıcam ilk fırsatta
ben yatıyorum kızlar.
yelizi merak edipte girmiştim
kuzucuklarınızla beraber kesintisiz uykular...
İnşallah Nilüfer'cim İnşallah:Saruboceq:
O kadar keyifliydiki sana anlatamam simit için bir el kadar yakınına geliyorlar,
Terapiydi resmena.s
dediğin gibi yaz gelsin bu seansı mutlaka uygulayalım hatta vapur gezisi yapalım.
Çok hoş olur değilmi :)
gece kuşları selam
heroes izledik kocişle 4.sezon 3.bolum
cok heycanlı ya
:))
simdide Felon diye bir film war onu izlicem
Yelizcim hadi hayırlısı
Ben bursaya geldikten yaklasık 1.5 yıl kadar sonra sigorta sektörüne adım attım,we Yapı Kredi Sigortadan da emekli oldum :) dogum izni sonrası....
Her konuda yardımcı olurum sana)
optum
kuzen sen nasılsın bakalım
afiet olsun
Semiha iyi geceler cnm
gece kuşları selam
heroes izledik kocişle 4.sezon 3.bolum
cok heycanlı ya
:))
simdide Felon diye bir film war onu izlicem
Yelizcim hadi hayırlısı
Ben bursaya geldikten yaklasık 1.5 yıl kadar sonra sigorta sektörüne adım attım,we Yapı Kredi Sigortadan da emekli oldum :) dogum izni sonrası....
Her konuda yardımcı olurum sana)
optum
kuzen sen nasılsın bakalım
afiet olsun
Semiha iyi geceler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?