Bebeklerimiz ve Biz

slm canım bende öle bakıyordum belki gelen olur diyeee

semihacım resminiz çok güzel çıkmış canım. bu arad bende makinayı boşaltmayı hiç sevmiyorum:)))
zeybencim hemen nazarlanıyorlar gerçektende kuzular bende aynen çok ağlayıp huysuzlandığında hemen okurum on anda ferahlar ve yatar .

tenzileyle kuzuların kalkışı aynı olmuş baksana aynı anda yazıp kaçmışlarrr:))))

semiha zeynenep hoşgeldiniz kızlarr neler yapıyosunuz kuzular yattılarmı???

kızlar bişi dikkatimi çekiyo..
benim nikimi genelde hep yanlış yazıyorsunuz:))sırnaşık şey..
illa bir harf yanlışlığı oluyro.kaydirigubbakcemile3
zeynenep inan çok güldüm kadişcim...
yanlış anlamayın bir şikayetim yok.
Ama adım zeynep hihoyyyt

canım ben kalvyeyi hızlı kullandığımdan öle yazdım zeybennep niye kullanıyon ozaman bacumm
tama ozaman zeynep derik artıkınn

bizim topikte kaçtane zeynep varya:))))))

canım ben kalvyeyi hızlı kullandığımdan öle yazdım zeybennep niye kullanıyon ozaman bacumm
tama ozaman zeynep derik artıkınn

bizim topikte kaçtane zeynep varya:))))))

ben zeynep 'i afilli yazdım işte..
direk ismimi yazmıyayım dedim yani:))
bak dikkat edersen zey_ ben_nep..
ewet ya zeynep ismi çok popüler..
neyse bir şikayetim yok benim cnm..dikkatimi çekti sadece..
nasıl kolayınıza gelirse.. ben birşekilde bana yazıldığını anlıyorum..kaydirigubbakcemile2

tamam canım ahanda kızlar geldiii huhuuu nerdesiniz gece kuşları sizi bekliyordukkk

yelizcim güzel haberler bize merak ettik seniii

kimsede ses soluk yok, bütün gün temizlik yaptım Asya ile ne kadar oluyorsa işte. Baba kız yattılar bende yatmadan sütümü, kekimi aldım sizlere bir bakayım dedim.

Semiha çok geçmiş olsun, benim eşimde de aynı sorun var. Çok fazla sıkıldığı zaman oluyor, bazen sadece nefes almakta zorlanıyor bir iki kere ise çok kötü oldu, çok üzülmüştüm. Dr. panik ataktan dolayı bu kadar ciddi hal aldığını, çok fazla sıkıntı yapmaması gerektiğini söylemişti.

kızlarr bekledim gelmediniz gidiyorum yatmaya sabah erken kalcağız iş varrr

hepinizi ve kuzuları öpüyorum tekrar iyi geceler

Selam kızlar geldim geldim,
Akşam görüşmeden geldikten sonra k.walideme geçtim dün akşam izmire gelin giden görümcem süpriz yapıp gelmiş, yemekler yendi tabi orda giremedim barış faktörü yüzünden eve gelincede kuzuyu uyutup
öyle gelirim dedim amma velakin bende uyumuşum :)))))))))) yeni kalktım.

Görüşmem fena sayılmazdı, çok şık ve çok hoş bir yerdi görüşme yaptığım kızda çok sempatikti,
bu gibi krumsal yerlerde ilk görüşmede kesinlik sağlamıyor maalesef, ikinci görüşmeye çağırırlarsa
o zaman herşey dahada netleşir, ama ben ortamı beğendim. Çalışmak isterim tabi onlarda benimle
çalışmak isterlermi hepimiz bekleyip görücez :) Hee bu arada görev müşteri temsilciliği.(Tenzile sormuştu atladım sorry).

Vapurla geçtim Beşiktaşa Allah'ım o vapuru takip eden markıların sarkıları insanı nasılda mutlu ediyor
Dönüş seferinde hemen bir simit aldım, Maşallah gözler radar,daha havadayken simidi yakalıyorlar.
Terapi gibiydi,yazın kuzuyla simit atma planları yaptım hemen kafamdan eminim çok hoşuna gidecektir-ki şuanda kuşlar ilgi alanı içinde.
Eğer ikinci görüşmeye çağırırlarsa videosunu çekmeyi düşünüyorum martıların.

Böyle işte kızlar, beni merak eden mesaj bırakan herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Gönül isterdiki Verdiğim haber "KIZLAR YARIN BAŞLIYORUM" . velakin vereceğin ama en kısa zamanda ben inanıyorummmm

Son düzenleme:

Yeliz'cim inşallah yarın başlıyorum haberinide tez vakitte verirsin. Yaaa nasıl canım vapura binmek istedi, yazı özledim. Martı ve kuzular ne heyecanlanırlar ya :), yaz gelsin sağlıkla sıhatle inşallah.

Semihacım eşine çok geçmiş olsun canım,maalesef dönemin sorunu artık herşeyin altında stres yatıyor,

Ben eski şirketimde ( en son çalıştığım yerden önce : )) inanılmaz ve geçmeyen bir ağrısı vardı hiç durmuyordu ağrıyla yatıyor ağrıyla kalkıyordum beyin cerrahiye gitti STRES dedi,-ki haklıydı patronumuz
psikopot işimiz çok stresliydi. Ben kendimi ne kadar hırpalasamda ( herkes öyleydi) patrona yaranamıyorduk, yaptıklarımız için teşekkür etmiyordu ama en ufak hatayı bile kabul etmiyordu.
Karnım burnumda 37 haftama kadar çalıştım ama yaranamadım. Ne oldu sen yoluna ben yoluma.
Bu ayrılıkdan sonra anladımki Herşeyin başı sağlık. Hiçbirşey için kendimizi üzmeye strese sokmaya gerek yok,hele dünya güzeli kızım oldukdan sonra , hiç bir şeyi kafama takmamaya çalışıyorum.
Biz onlara lazımız çünki.

Yeliz'cim inşallah yarın başlıyorum haberinide tez vakitte verirsin. Yaaa nasıl canım vapura binmek istedi, yazı özledim. Martı ve kuzular ne heyecanlanırlar ya :), yaz gelsin sağlıkla sıhatle inşallah.

İnşallah Nilüfer'cim İnşallah:Saruboceq:

O kadar keyifliydiki sana anlatamam simit için bir el kadar yakınına geliyorlar,
Terapiydi resmena.s
dediğin gibi yaz gelsin bu seansı mutlaka uygulayalım hatta vapur gezisi yapalım.
Çok hoş olur değilmi :)

canım eşinede geçmiş olsun diyeyeim.bende dün evde fenalaşınca çok korkmuştum.inşallah tekrarlamaz öyle umut ediyorum.sağol geçmiş olsun dileğin için.Şeniz

yelizcim sende sağol canım.evet gerçekten herşeyin başı sağlık ama illaki şu dış etkenlere takılıyoruz işte.hele patron fobisine bende çok takılmıştım son işyerinde.sürekli patron tepemdeydi ve bende panik atakla birlikte kendine güvensizlik başlamıştı.psikolojik destek aldım bir süre.:ecrin_bebek:

iş içinde hakkında hayırlısı olsun.çok isterim.iş baaşvurum kabul edilmiş,yarın işe başlıyorum demeni...:1hug:

ben yatıyorum kızlar.
yelizi merak edipte girmiştim
kuzucuklarınızla beraber kesintisiz uykular...

canım ya çok geçmiş olsun kuzucuklarına
ilerlemeden önlemini alın tabi,
Gittinizmi dr a ne dedi??:uhm:

gece kuşları selam
heroes izledik kocişle 4.sezon 3.bolum
cok heycanlı ya
:))
simdide Felon diye bir film war onu izlicem

Yelizcim hadi hayırlısı
Ben bursaya geldikten yaklasık 1.5 yıl kadar sonra sigorta sektörüne adım attım,we Yapı Kredi Sigortadan da emekli oldum :) dogum izni sonrası....
Her konuda yardımcı olurum sana )
optum

kuzen sen nasılsın bakalım
afiet olsun

Semiha iyi geceler cnm

evet ya ne keyifli olur, bak unutmayalım bu planı.

Neyse ben kaçar, ilk nöbetimi atlattım Asya hanım uyandı emdi ve tekrar uyandı, bir dahaki nöbete kadar uyumaya çalışayım. Bu ara ben 1 senedir bir satıt kitap okumamıştım ki çok okurum, tekrar okumaya başladım o kadar iyi geldi ki anlatamam. Allah rahatlık versin herkese

iyiyim canım ya bir yaramazlık yok, dün anneciğine gittim. Maşallah çok iyidi, kakara kikiri kaynattık. Yoldan telefon ettim beni özlediniz mi dedim dayımda çook dedi, iyi ozaman yoldayım birazdan orada olacam dedim :). Haydi öptüm allah rahatlık versin canım

ooh hreos son gaz devam.:)

Evet canım aklıma geldi okumuştum, tamam canım konuşuruz yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…