- Konu Sahibi DreamLover
-
- #14.201
Kadişcim naber nasılsın?
tünaydın kızlar
esma gelmiş hoşgelmiş nasılmış bakalım...
nimet canım tesbihlere bizimkide bayılıyor.ben istanbula gitiğimde annemlere bırakmıştım berra yı.orda allah ve muhammet demesini öğretmişler.tesbihi eline aldıkça söylüyor.
mavili film sana iyi gelmiştir.bizdec.tesi gitmeyi düşünüyoruz bakalım.
ayşegül berra da aynı aliş gibi canım son haftalardır.ben rüya görüdğüne yoruyorum ama çığlık atarak ağlıyor.tamam kızım ben yanındayım deyince susuyor.neler çekiyorum geceleri.
kadis naber canım.
yeliz sen nasılsın.deno nasıl?neler yapıyor???
selam canımm bak sen zilliyee.maşallahh .sen nasılsın canım evde nasıl gidiyorSelam kızlar
Biz bugün baya erkenciydik. Dün saat 9 da yattı 2 de kalktı. Yanıma aldım ha uyudu ha uyuyacak derken sabah 7 de kalktık. Kerata kendini garantiye alıyor kafasını babasının kafasına ayaklarınıda benim kafamın üstüne koyuyor. Tam uyudu kaldırayım diyorum hop hiç uyumamış gibi açıyor gözleri...
Anlayacağımız yatakta bana kalan bir karış yerde uyuyayım derken sırt bel boyun komple tutulmuşum.
Baktım uyuyacağı yok çıktık sokağa bakkaldan bir top aldık oynadık durduk. Demin geldik çorbasını içirdim üstünü değiştirirken uyuya kaldı. Baya bir uyur herhalde.
Bu arada zillim sokaktan gelince ellerini yıkamak için doğru banyoya koşuyor artık Dur kızım montunu çıkartalım diyorum ellerini göstere göstere kızıyor bana... Çok akıllı bu kuzula ya....
Yelizcim tez zamanda iyi haberlerini alırız inşallah. Rabbim gönline göre versin...
Esmacım hoşgeldin canım...
Nimetim o tesbih durumu bizde de var. Alıyor eline başlıyor çekmeye alla alla diye bazen kendini kaybedip kafayı falan sallamaya başlıyor. Hucu mu olacak nedir???
saol canım iyiyim.hoşgeldin özlettin kendinisemihacım canım ıyıym sen nasılsınnn
sibelcim anlıyorum canım yaa seni bende cok seviniyodummm ordan ayrılırken tabi biraz için burkuluyo ama olsun hayırlı yolculuklur tatlımm
ekincim canım sen nasılısn hava günesli götürün tabiii parkaaaa öpüyorum hayatımmmm
diger arkadaslarımmm sizlerede slmmmmmm
ekinim iyiyiz danam aynı işte çocuklu ev hali bildiğin üzre,
papatyalar nasıl?
Sibel gez bakalım hadi hayırlısı
kartalsevi canım hosbuldukkk oo temiz kızımız demekkkk hemen elleri yıkıyooo sorma canım o bendede varr bazen ardada huysuzlanıyo yanımıza alıyoruzzzz genis yerde yatmayı seviyo banada küçüçük yer kalıyooo her yerim dedeğin gibi tutluyo ama olsun degiyoo ya onun her sabah uyundığını görmekkk cok güzelllll
bizimki bide geceleri yatırmaya gittiğimde bi sarılıyo bana nini söylemeyeyemde uyumasın diye dudağımdan durmadan öpüyoooo tam baslıyorum niniye öpmeye baslıyo çok fenalar bunlar yaaa
Sevilcim bunlar çok alem sıpalar büyümüşde küçülkmüşler bazen öyle şaşırıyorum ki yaptıklarına :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?