Bebeklerimiz ve Biz

iyi Yelizcim nasıl olsun tam gaz yaramaz,
biraz huzursuz uyandı sabah gece 4,5 gibi uyanmış yatapında baıp duruyor yanıma aldım uyumadı süt ısıttım içerek uyudu sonra 7 de ağlamasına kalktım uyanık değil ama bir ağlıyor yanıma aldım oğlum diyorum seviyorum susuyor sonra yine ağlamaya başlıyor zar zor açtıda gözlerini sonra kalktık kahvaltı yaptık bi ağrı kesici şurup verdim uyudu 1 saat şimdi iyi bakalım çorba içecek birazdan,
siz nasılsınız Deniz hanım ne alemde?

Kadişcim naber nasılsın?

iyiyim sen nasılsın ayşecim aliş nasıll dişleri zorluyordur bazen yezdada oluyor canım ya sebepsiz ağlıyor cadııı ben yatmadan önce geceleri ogün içerisinde çok mımızsa dolven verip yatırıyorum diş çıkartma dönemleri olduğu için rahat uyuması için mecbur veriyoruz işteee:1hug:

tünaydın kızlar

esma gelmiş hoşgelmiş nasılmış bakalım...

nimet canım tesbihlere bizimkide bayılıyor.ben istanbula gitiğimde annemlere bırakmıştım berra yı.orda allah ve muhammet demesini öğretmişler.tesbihi eline aldıkça söylüyor.

mavili film sana iyi gelmiştir.bizdec.tesi gitmeyi düşünüyoruz bakalım.

ayşegül berra da aynı aliş gibi canım son haftalardır.ben rüya görüdğüne yoruyorum ama çığlık atarak ağlıyor.tamam kızım ben yanındayım deyince susuyor.neler çekiyorum geceleri.

kadis naber canım.

yeliz sen nasılsın.deno nasıl?neler yapıyor???

Sağol semihacım iyilik işte mne olsun iş güç biraz yoğunluk var
sen nasılsın berra sultan nasılll

Sağlıkla büyüsünlerde canım zor çocuk büyütmek bende biraz önce karnını doyurup bıcı bıcı yaptım yatırdım ama yatağında debeleniyor uyumadı biraz uyusada dinlense iyi olur

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr.sabah beri takipteyim yazılanlrı okuyorum
kızlardan fırsat bulup yazamadımm.

yelizcim hayırlısı olsun canım.sağlık olsun herşey düzelir

semihacımm nasılsın bebeğümm.
akşam topiğe girdim çıkma bir oldu naz uyandı ağlayarak
rüya gördü sanırsan biriyle kavga ediyordu rüyasında manane manane diyordu kimi gördüyse artık
berra nasıl canımm.

kadiscimm ayşegül danammm sevilcimm başka kimler varr nasılsınızz annişlerr

kızlar ya naz geceleri çok üstünü açıyor ben örtüyorum iki dakka sonra tekmelere
yorganını üstünden atıyor sabaha kadar onun üstünü örtüyorum
sabah bi kalkıyor burnu tıkanmış öksürüyor.yaz gelsede rahatlasak

kızlar safak 1 yarın gıdıyorum anam dogudan kurtuluyorum bir surede olsan yuppıııııı batı görecem karadenız görecem:)))))))))))))))))

ıyıde bu hazırlık nıye bıtmıyor ya

yelizde burdaymışş nasılsın canım nasıl gidiyor denoyla evde olmak güzel dimii
bende nazı uyuttumm.uyanmasını bekliyom kocişim evde nazı parka götürelim diyorum
çocuk evde bunaldı düz duvara tırmanacak yakında yavrumm

Selam kızlar
Biz bugün baya erkenciydik. Dün saat 9 da yattı 2 de kalktı. Yanıma aldım ha uyudu ha uyuyacak derken sabah 7 de kalktık. Kerata kendini garantiye alıyor kafasını babasının kafasına ayaklarınıda benim kafamın üstüne koyuyor. Tam uyudu kaldırayım diyorum hop hiç uyumamış gibi açıyor gözleri...
Anlayacağımız yatakta bana kalan bir karış yerde uyuyayım derken sırt bel boyun komple tutulmuşum.
Baktım uyuyacağı yok çıktık sokağa bakkaldan bir top aldık oynadık durduk. Demin geldik çorbasını içirdim üstünü değiştirirken uyuya kaldı. Baya bir uyur herhalde.
Bu arada zillim sokaktan gelince ellerini yıkamak için doğru banyoya koşuyor artık Dur kızım montunu çıkartalım diyorum ellerini göstere göstere kızıyor bana... Çok akıllı bu kuzula ya....
Yelizcim tez zamanda iyi haberlerini alırız inşallah. Rabbim gönline göre versin...
Esmacım hoşgeldin canım...
Nimetim o tesbih durumu bizde de var. Alıyor eline başlıyor çekmeye alla alla diye bazen kendini kaybedip kafayı falan sallamaya başlıyor. Hucu mu olacak nedir???

semihacım canım ıyıym sen nasılsınnn
sibelcim anlıyorum canım yaa seni bende cok seviniyodummm ordan ayrılırken tabi biraz için burkuluyo ama olsun hayırlı yolculuklur tatlımm
ekincim canım sen nasılısn hava günesli götürün tabiii parkaaaa öpüyorum hayatımmmm
diger arkadaslarımmm sizlerede slmmmmmm

kartalsevi canım hosbuldukkk oo temiz kızımız demekkkk hemen elleri yıkıyooo sorma canım o bendede varr bazen ardada huysuzlanıyo yanımıza alıyoruzzzz genis yerde yatmayı seviyo banada küçüçük yer kalıyooo her yerim dedeğin gibi tutluyo ama olsun degiyoo ya onun her sabah uyundığını görmekkk cok güzelllll

bizimki bide geceleri yatırmaya gittiğimde bi sarılıyo bana nini söylemeyeyemde uyumasın diye dudağımdan durmadan öpüyoooo tam baslıyorum niniye öpmeye baslıyo çok fenalar bunlar yaaa

O üst açma durumu bizde de vardı ekincim. Tulum aldım rahatladım. Yoksa bu kış kesin kafayı yerdim ben. Tabi ben şanslıyım her çocuk giymiyormuş. Alırkende çok tereddüt ettim ama korktuğum gibi çıkmadı.
Oh sibelcim tadını çıkar tatilin buna gerçekten çok ihtiyacın vardı. İnşallah döndüğünde Efecik de eski uyku düzenine geri döner.
Kadişcim yardıma geleyimmi? Ben çalışmayı özlemeye başladım. Eeeee dile kolay 10 yıl okul bitti direk işe girdim. Gerçi bir daha ki kışa kadar düşünmüyorum ama iyi birşeyde çıkarsa başlarım belki...
Kuzumla vakit geçirmek öyle tatlı geliyor ki yoksa çokdan dört koldan aramaya başlamıştım.

selam canımm bak sen zilliyee.maşallahh .sen nasılsın canım evde nasıl gidiyor
iş bakıyormusun canımm

saol canım iyiyim.hoşgeldin özlettin kendini
arda nasıll kocaman olmuştur şimdi.sen neler yapıyorsun
alışabildinmi oralara

ekinim iyiyiz danam aynı işte çocuklu ev hali bildiğin üzre,
papatyalar nasıl?

Sibel gez bakalım hadi hayırlısı

saoll bebeüm kızlar iyiler ezgi okulda nazda uyuyordu
şimdi uyandıııııııııı

kızlar sizlere iyi sohpetler.naz uyandı biraz dışarı parka götüreyim
hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm

Sevilcim bunlar çok alem sıpalar büyümüşde küçülkmüşler bazen öyle şaşırıyorum ki yaptıklarına :))))

Sormayın kızlar ya acayip akıllılar... Hiç birşeyi unutmuyorlar. Herşeyi kafalarına kaydediyorlar. Ve daha şimdiden nerde ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar.
Bizlerde onları en iyi şekilde yetiştirip en güzel şeyleri öğretmeye çalışıyoruz. İnşallah onlarda hayırlı evlatlar olup yüzümüzü kara çıkartmazlar.
Ay esma yerim ben onun o öpücük atan dudaklarını. Eeee erkek çocukları böyle işte anneleri bir yana dünya bir yana...
Hepsi birbirinden tatlı bu veletlerin. Akıl kutusu bunlar akıllll
Rabbim acılarını göstermez inşallah....

İyi gezmeler ekincik.
Hava çok güzel oynaşsın kuzucuklar azcık pakda. Bütün gün onlarda sıkılıyor dört duvar arasında tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…