Bebeklerimiz ve Biz

benim kızım daha çok küçük 84 günlük ALLAH ona uzun sağlıklı ömür versin daha şimdiden babasına daha güzel tepkiler veriyor bende kıskanıyorum

selam nimo.dediğin gibi muhallebi ve yoğurda yöneldik süt içmeyince.çorbalarınıda sütle yapıyorum şekerüm.emen bebişlerin çoğunda bu sorunu görüyorum.süt içmiyorlar.

sağolun kızlar sebzeyemi katsam ayrımı yapsam karar veremedim oğlumun ne yapacağı belli olmaz bakarsınız ikisinide yemez tuhaf bebem benim :))) önce bi koklar sonra yer sizinkilerde kokluyormu benimki yiyecek, giyecek, oyuncak, tabak, çanak herşeyi önce kokluyor...

Kızlar canım çekti ben de çırptım attım bir ıspanaklı kek fırına eee tek kek olmaz dedim birde tuzlu kurabiye yapıcam yağı çıkartım yumuşasın biraz. Hadi toplaşıp gelin hep birlikte hüpletelim. Birde çay demledik mi deymeyin keyfimize...
Kadişcin kabartma tozu ile vanilyayı yazmayı unuttum herhalde onlarıda ekliyi ver bebeğim...

okey sevilcim eklerim canummmmmm

yakınmısın anam nerdesin bakem karnımda açıktıı heee ne iyi olurduu keşke yakın olsaydık topikteki annelere herkes bir yerde ama

benim kızım daha çok küçük 84 günlük ALLAH ona uzun sağlıklı ömür versin daha şimdiden babasına daha güzel tepkiler veriyor bende kıskanıyorum

Hoşgeldin canım aramızaa.s.
Allah bağışlasın meleğini... Ay şimdi ne güzel kokuyordur o melek...
Yerime uzun uzun çek kokusunu içine...
Kızının ismi ne canım???

İyiyim çok şükür Nimetim...
Kızımla öyle dolu dolu vakit geçiriyorum ki... Dünyanın tüm sıkıntılarına bedel... Gözümün önünde bir fidan ağaç oluyor. Bazen TS ye dua bile ediyorum işten çıkardığı için okadar yani...
Sen nasılsın nasıl gidiyor ev iş nilim...

okey sevilcim eklerim canummmmmm

yakınmısın anam nerdesin bakem karnımda açıktıı heee ne iyi olurduu keşke yakın olsaydık topikteki annelere herkes bir yerde ama

Yok bebem çok uzaktayım. Ta İstinye İstanbulun bir ucunda sen diğerinde ben. Ah bir yakın olsak tek tek gezerdik kızımla teyzelerini....

hoşgeldin canım Allah bağışlasın uzun ömürler versin kuzuna, şimdi senin en rahat zamanların keyfini çıkar minik meleğinle sonra büyüyünce çok yorulacaksın:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

Hoşgeldin canım aramızaa.s.
Allah bağışlasın meleğini... Ay şimdi ne güzel kokuyordur o melek...
Yerime uzun uzun çek kokusunu içine...
Kızının ismi ne canım???

hoşbulduk canım kızımın adı:serra zaten kokusunu öyle çok içime çekiyorumki işteyken çok özlüyorum onusenağlama

hoşgeldin canım Allah bağışlasın uzun ömürler versin kuzuna, şimdi senin en rahat zamanların keyfini çıkar minik meleğinle sonra büyüyünce çok yorulacaksın:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

hoşbulduk canım ALLAH hepimizin yavrusuna uzun sağlıklı ömür versin :Saruboceq:

hoşbulduk canım ALLAH hepimizin yavrusuna uzun sağlıklı ömür versin :Saruboceq:

hoşgeldin zerencim güzel paylaşımlar dişlerim kuzunu güle güle büyüt sağlıkla inş.
sende çalışan annelerdensin galiba bende öyleyim canım benim kızımda 16 aylık şuan ama hergün özlüyorum onu akşam olsada gitsem sarılsam diyorum:1hug:

ceysum :1shok:böleee bakıyosun yazsana nasılsın bebişin nasıl?

VALLA AYŞEGÜLCÜM OKUYODUM SÖYLE NELER YAPIYOSUNUZ DİYE Bİ BAKAYIM DEDİM ÇALIŞTIĞIM İÇİN YAZMAYA ÇOK FİRSATIM OLMUYOR. KIZIM İYİ ŞÜKÜR BENDE İYİYİM. OKUYUNCA DİYORUM Kİ HEPİMİZN ORTAK NOKTASI AYNI BEBEKLERİMİZ İÇİN NE YAPABİLİRİZ? ANNE OLMAK GERÇEKTN ÇOK ZOR. ÇOK BÜYÜK SORUMLULUK. ONLAR BİZİM EN BÜYÜK MUTLULUK KAYNAĞIMIZ. İYİKİ DOĞURMUŞUZ DİYORUM...

hoşbulduk canım ayyy ALLAH nazardan korusun yavrunu evet canım çalışıyorum doğum iznim bu hafta bitti yeni başladım akşam olmak bilmiyor kızımı çok özlüyorum senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…