Bebeklerimiz ve Biz

Ceysum valla öyle bebeklerin hepsi aynı şeyleri yapıyor hemen hemen ama seninde dediğin gibi iyiki doğurmuşuz, iyiki anne olmuşuz öyle güzel bir duygu, öyle büyük bir sevgi ki hayatımın tamamını kaplıyor uyurken bile özlüyorum :)))

valla yıyecek dedınızde acıktıgımı anladım daha kahvaltı bıle yapmadım adam geturce ızgara ben yıyecem ooooooooo teeeeeeee 6.5 ta anca gelır ozamana kadar aclık devam bana

Allah yardımcın olsun Zerencim. Şimdi en zor zamanların senin. Gün bitmek bilmez.
Çok iyi bilirim bende kuzumu bıraktığımda 4 aylıktı. Günler asır olurdu göğüslerim şişerdim anlardım ki kuzum acıktı. Hem sağar hem ağlardım. Ama bir zaman sonra biraz olsun alışıyorsun. Yani alışmak zorunda kalıyorsun. Herşey onlar için onlara daha iyi bir gelecek için...

tam içinde olduğum durumu anlatmışsın canım annelik zor meslek derdi annem haklıymış hayattaki en güzel ve en zor şey annelik

Işten çıkınca kızı annemden alıp eve gidiyoruz. Kız akşama kadar özlüyo bizi. Akşam oluncada onunla ilgileniyim istiyo hep. Eve git yemek yapılacak sonra bulaşıklar çıkıyo e bide kıza zaman ayırmam lazım çok zor oluyo. Kucağımdan inmek istemiyo. özlüyo çünkü akşama kadar... Dengeyi sağlamak çok zor ya

devletimin memuru seni :))) iyiymiş canım bende yenimahalledeyim çalışmıyorum hali hazırda ama düşünüyorum oğlum biraz daha büyüsün istiyorum

devletimin memuru seni :))) iyiymiş canım bende yenimahalledeyim çalışmıyorum hali hazırda ama düşünüyorum oğlum biraz daha büyüsün istiyorum

EVET CANIM AYNEN ÖLE. ÇALIŞ TABİ İYİ OLUR. OĞLAN BÜYÜYÜNCE ÇOK DAHA İYİ OLUR. BEN İŞE DÖNDÜĞÜMDEN DOĞUMDAN SONRA KIZIM 4,5 AYLIKTI. İLK ZAMANLAR ÖYLE ZORLANDIM Kİ AYRI KALDIĞIM İÇİN. O KADAR ÇOK İSTEDİM Kİ KIZIMI KENDİM BÜYÜTEYİM. AMA OLMADI ABİ. ŞARTLAR BÖYLE GEREKTİRDİ. ÖZENİYORUM BENDE ÇOCUKLARINI KENDİ BÜYÜTENLERE. ÇOK ZOR Bİ DURUM. BİZE EN İHTİYAÇLARI OLDUĞU ZAMANLARDA BİZ YANLARINDA OLAMIYORUZ. AKŞAMDAN AKŞAMA. :çok üzgünüm:

kekim fırından çıktı.
berra bir dilim yedi bile.berra nın karnı dyounca beimde keyfim yerine geliyor.,

canım yemeğini akşam kızın uyuyunca yapsan ertesi gün çok rahat edersin ben çalışırken akşamdan yapardım bir sonraki gün için gelincede hemen hazır yerdik

kadişçim bu kalıp nasıl bişi oliyyyy merak ettümdeeee:uhm:

gezmeden yeni geldik..berfe bi şımardı sormayın heryeri açıyor ,döküyor durdan anlamıyor..peşinde koşmaktan iki çift laf bile edemedim millettle...

geçmişe bakamadım..umarım herkes iyidir..zeynep sanırım tekrar hasta olmuş..geçmiş olsun..berfede öle tam düzeldi derken tekrar grip oluyor...

sebze çorbasına kattım brokoliyi robottan geçirdim azda süt kattım gel gelelim benim yavru 5-6 kaşık yedi bıraktı :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…