Bebeklerimiz ve Biz

iyi akşamlar hepinize görüşürüz sonra oğlum yaramazlık yapıyor mini düğün albümümüzü yırtıyor annn baba diyerekten...

saol alişim bende seni ve kuzunu öperim..şappurdanak.......koş kurtar resimleri,benim eşkiyada hep öyle, alıyor resimleri kendine bebek ,babaya babam anaya gelince bi şey demiyor...

varsa yoksa babası..7.ayından beri baba diyor babasına baba diye sesleniyor,bana işi düşerse anne diyor ,misal meme isterken:))) ama hiççç anne demiyor..sadece ıhhh diyor:))

kıslar nabıynız bakimmmmmm benim kuu uyuyordu temizliğimizi yaptık off ya hergün aynı terane sıkılmaya başladım artık her sabah savaş alanı gibi bir eve uyanıyorum ama dün gece toparlayıp yattım sabah işim hafifledi eccük... kuzucum uyandı yoğurdunu yedirdim biraz bakim dedim ohh maşallah tarifleri döktürmüşünüz... akşama pastane poğaçası yapıcam yarın çağatayın beslenmesinde mayalı poğaca var... brokoli konusu yapmışınız vallahi ben salatasını yapıyorum benim sıpa salatayı zati çok seviyo onuda severek yiyor çok şükür .... süt olayına gelirsek sadece geceleri veriyorum içine 2/3 adet bebe bisküvisi atmadan pek hoşlanmıyor ama giderek azaltıyorum bisküviyide geceler 300cc içiyor

varsa yoksa babası..7.ayından beri baba diyor babasına baba diye sesleniyor,bana işi düşerse anne diyor ,misal meme isterken:))) ama hiççç anne demiyor..sadece ıhhh diyor:))

heheheeeee benim sıpam babasınada anne diyor aslında baba diyebiliyor bana söylüyor baen ama nedense sanki inada bindirdi babası çok üstelediği için çocuk baba dememekte inad ediyor geçen gün babası baba de oğlum diyor başını hayır anlamında sağa sola sallıyor gülmekten öldük.. sıpa bunlar yakaydirigubbakcemile3

kızlar bende berfeye brokoli çorbası yapıyorum..içine biraz havuç ve soğan katıyorum,normal bi şekilde az yağ ve salçada pişiriyorum..blendırdan geçiriyorum ama biraz katı bırakıyorum çok seviyor..haftada 2 öğün şeklinde yapıp veriyorum...

berfe 3 gündür biberonla süt içmiyor ne güzel alışmıştı..inanırmısınız kaşıkla süt içiriyorum..çileden çıkarıyor beni..bardakla versem eline istiyor..suyunu kendi içtiği için bardağı istiyor..verincede döküyor..umarım eskiye döner..kaşıkla çok zor oluyor...

bızım kıde baba delısı ısten gelınce hemen kucagına atllarr benı takmaztam esımı opucem gıder arda bey oper benden once bana opturmez pek kıskanıyooo yan yana oturup sarılalım hemen aramıza gırer ıse gıderken de nasıl ardadan kacıcagını sasırır babamızzz

arda sabah uyanır uyanmaz ılk kelımelırı baba mama an(araba) top ve poh(tabanca) demek bunlar olıyoo

gece 300 cc sut ıcıyo bıberonla ıcıne 17 tane cıcıbebe atıyorum yoksa doymuyo versem dahada ıcecek ama fazla olur dıye vermıyorum

maşallah maşallah iyi döktürmüşsünüz,

Yoruldum vallahi bende,deniz öğlen uykusundan kalktıkdan sonra salonu temizledim koltukları çektim.
Yemeğimi pişirdim kuzuyu yıkadım,bugün yıkandığı için artık yarın hava güzel olursa bizde parka çıkarız
şimdi uyudu, uyku düzeni iyice aşırdı.İnşallah akşama bir arıza çıkarmaz.

Denomla keyfimiz yerinde kızlar,halası geldi puzzle almış küp olanlarında, çok sevindi :)

iyi gecelerr semihacımm naberr nasılsınnn
bende kahvemi aldım geçtim pc başına naz uyandıı
deüü olucam yaa benim oturduğumu anlıyorr uyanıyorr zillii

bu sıpalar hep mi babacı yaa.bizimkide aynı hemencik atlıyor kucağına
ezgiden çok kıskanıyor.ezgi de babasına çok düşkün.naz cadısı hemen vuruyor ablasına
ufaklar dahamı cadı oluyor.ezgi yavrum kıyıp vuramıyor kardeşine

maşallah ardaya 300 cc süt bide içine 17 cici bebe maşallah subanallah
bende bir ara süte cici bebe katıp veriyordum sade süt içmiyordu
baktım fazla kilo almaya başladı şimdi sade süt veriyorum şeker veya bal bile katmıyorum süte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…