Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar...
Kadişcim sıkma canını bu adamların futbol sevdası insanı sinir ediyor sanki dünyaıyı kurtarıyorlar sonradan pişman olmuştur belki yaptığının farkında bile değildir...

günaydın kızlar..
cumanız mübarek,dualrınız kabul olsun inşallah...
kızımla ben iyiyiz çok şükür..

kadiscim kıyamam..tahmin edebiliyorum canım ne kadar kırıldığını..
bi maç yüzünden yaptığına bak...ama bunu ona belli et canım oldu mu?
anlasın hatasını..
erkek değil mi işte..

günaydın kızlarr hepinize güzel bir gün olsun inş.

dünki olay evet bir anlık sinirle olmuş olabilir ama çok kızdım ona zoruma gitti benden fahamı önemli yaniii maçç tabiki almaya çalıştı gönlümü ama hiç yüz vermedim biraz burnu sürtsün . öle yapıp yapıp elip özür dilemekle olmaz önce yaptığını düşünecek. sabahta yüz vermedim pek kuzumu aldım yattım beraber gecede . zane rahatsız yavrum kaç gündür beraber yatıyoz

neyse aklı başına gelmiştir herhaldenaniknaniknaniknaniknaniknanik

sağolun kızlarr desteğiniz için hepinize teşekkürler :enbuyukkk::enbuyukkk:

kadiscim üzülme yaa. bazen kaybediyorlar kendilerini maç izlerken... direkt kendine yapılmış birşey olarak görme. o an kendilerinde olmuyorlar çünkü. ama söyle bence kırıldım de canım yandı de bilsin üzüldüğünü kırmasın bidaha...

töbe töbe kıs kıyama arkadaşların dediği gibi bir anlık reflekstir üzülme canım sennn gel ben kucaklıyam seni bidenemmmm Şeniz Şeniz Şeniz
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

mavicem dünürümmmmm :dilcikar: , mavili, alis mother, kadis, semiha , anneyim ben, zeren, kartalsevil,monpetit, mevcan, jege, ekin, dream, miss eda adını saymayı unuttuğum varsa onlarada merhaba.... a.s. a.s. a.s.

herkese hayırlı cumalar diliyorum sengözlerimebaksanab

müüüdennnnn haberrrr varrr

selamm kızlarrrrrr.hepinize hayırlıı cumalar diliyorummm
ezgiyii okula hazırlıyorummm.

kadiscimm bebişimm üzme kendinii kocalarr bazenn böle terbiyesizlikk yapıyorlarr
yüzz verme anlasın hatasınııı.

slm kızlarrr nasılsınız bakalımm

kociş sabahtan beri 4 kere aradı msn de benim güzel meleklerim ikinizide çok seviyorum yazmış:))))))
pişman canım pişmanda iş oki yapmasaydı hatayı neyse olucak artık böle şeyler aklı başına gelmiş

sizler nasılsınız canlar kuzular nasıll bizim cadı hala biraz huysuz yeni yürüdüğünden biryerde oturmuyor sürekli karıştırma peşinde

merhaba canımm.sanada hayırlıı cumalarr canımmmm
herkese merhaba,keyifler iyidir inşallah

selam canımmm.bizde kayiflar yerinde allalha şükürr
sen nasılsınn canımm.iş aramaya devammııı hayırlısıyla bulursun inşallahh canımm

bu arada herkese hayırlı cumalar olsun

sağol ekincim zaten akşamdan beri peşimden ayrılmadı hatasını anladııı kırooooo:)))

ayşegülüm semihacım yelizcim ekinim sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz kuzular nasılll

canımm sanada hayırlıı cumalarrrr
günaydın kızlar
hayırlı cumalar hepinize.
bebişimm sanada hayırlıı cumalarrrr diliyorummmm

ohh ohh anlamışş hatasınıı.

ben akşama kadar çocuk baksam kafayı yerim 3 günde... Ona göre çalışıoyrum sanırım...dayanamam kızarım.. bize nasıl bakmış annelerimiz bilmiyorum. ben şahsen çok sabırsızım. parlayıveriyorum

yaramazlık yapıyor, heryeri dağıtıyor, sürekli peşinde topluyorum tamam ama yemeğini yemeyince çok sinirleniyorum çok üzülüyorum ((

ayşegülcüm vallahi benimkide öle bazen yemedimmi yemiyor sıpa iştahsız olabiliyorlar bazen böle dönem dönem nasıl olsa açıkcak canım dur biraz bekle bir süre sonra tekrar ver akşam yezdada muhallebisni yemedi zorla 3-4 kaşık yedirdim bende zorlamadım. :)))
ben yaptırmadım canım o aşıyı malesef

bütün gecede mem emdi cadıııı üstelik sanki süt varda çok

dry deniscim annelik sabır istiyor gerçektende ama bende senin gibi çabuk sinirlenen biriyim ama anne olduktan sonra daha sabırlıyım tabiki zaman zaman sinirleniyoruz ama fernlemeye çalışıyorum kendimi

yattı şimdi uyumaküzere çünkü sabah 7 de kalktık aç aç yattı (( meme zaten emmiyor 6 aydır,
canım o aşı zaten 19.ayda yapılıyor Yezdanın vakti gelmedi...

herkes nasıl bakalım
güzeller güzeli annelerimmm

ay en üzen tarafta çocuklarımızın aç kalmaları değil mi ayşegülcüm
berra da bu sabah kahvaltısını yapmadı nedense.
(biz hala bulamaç yiyoruz)
bende biberonda süt verdim aç aç uyumaktansa
onu içti uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…