- Konu Sahibi DreamLover
-
- #14.761
kadiscim üzülme yaa. bazen kaybediyorlar kendilerini maç izlerken... direkt kendine yapılmış birşey olarak görme. o an kendilerinde olmuyorlar çünkü. ama söyle bence kırıldım de canım yandı de bilsin üzüldüğünü kırmasın bidaha...selam kızlarr nasılsınız hiç keyfim yokk galatasaray maçı yüzünden eşimle aramız bozuldu. erken gol yediklerinden dolyaı yanına yaklaştım beni bir itekledi okadar zoruma gittiki kızı yediricelktim ona moral vermek için yaptım ama beni eliyle itti git başımdan dedii yaaa çok zoruma gitti yaarken bile ağlıyorum kalbim çok kırıldı
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:töbe töbe kıs kıyama arkadaşların dediği gibi bir anlık reflekstir üzülme canım sennn gel ben kucaklıyam seni bidenemmmm Şeniz Şeniz Şeniz
kılzarrrrrrrr müüü size iletmemi istedi
sevgilerini ve öpücüklerini yolluyormuşş hepinizee
işyerinden giremiyorum diyor malum kriz var fırsat kolluyorlar işten çıkarmak içinn
evdende egeden zaman kalmıyor diyorr.
merhaba canımm.sanada hayırlıı cumalarr canımmmmkadiscim üzülme yaa. bazen kaybediyorlar kendilerini maç izlerken... direkt kendine yapılmış birşey olarak görme. o an kendilerinde olmuyorlar çünkü. ama söyle bence kırıldım de canım yandı de bilsin üzüldüğünü kırmasın bidaha...
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
mavicem dünürümmmmm :dilcikar: , mavili, alis mother, kadis, semiha , anneyim ben, zeren, kartalsevil,monpetit, mevcan, jege, ekin, dream, miss eda adını saymayı unuttuğum varsa onlarada merhaba.... a.s. a.s. a.s.
herkese hayırlı cumalar diliyorum sengözlerimebaksanab
herkese merhaba,keyifler iyidir inşallah
canımm sanada hayırlıı cumalarrrrgünaydın kızlar..
cumanız mübarek,dualrınız kabul olsun inşallah...
kızımla ben iyiyiz çok şükür..
kadiscim kıyamam..tahmin edebiliyorum canım ne kadar kırıldığını..
bi maç yüzünden yaptığına bak...ama bunu ona belli et canım oldu mu?
anlasın hatasını..
erkek değil mi işte..
bebişimm sanada hayırlıı cumalarrrr diliyorummmmgünaydın kızlar
hayırlı cumalar hepinize.
slm kızlarrr nasılsınız bakalımm
kociş sabahtan beri 4 kere aradı msn de benim güzel meleklerim ikinizide çok seviyorum yazmış:))))))
pişman canım pişmanda iş oki yapmasaydı hatayı neyse olucak artık böle şeyler aklı başına gelmiş
sizler nasılsınız canlar kuzular nasıll bizim cadı hala biraz huysuz yeni yürüdüğünden biryerde oturmuyor sürekli karıştırma peşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?