Bebeklerimiz ve Biz

ya hay Allah üzüldüm şimdi ayakta sallayarakda sabahmı olur sana yazık bi doktoramı sorsan valla bilemedim diş huzursuzluğumu, korkuyormu gündüz iyi ama dimi?

gündüz keyfide gündüz uykusuda gayet iyi canım.geçenki hastalığından sonra böyle olduk.huyu değişti resmen çocuğumun.

saol aysegulcum iyiyiz ewet istanbuldayız halen
sen nasılsın

semiha mewcan kadis siz nasılsınız canlar

sağol tenzilecim biz iyiyiz.bahsettiğim gibi tek derdimiz gece uykumuz.

sen ve derin nasıl.anneciğin nasıl.toparladımı kendini bayağı...

selammm ben geldimmmm patronların yokluğundan fayadalanaraktan bırdayımmmm:))

hoşgördük tenzilecim nasılsınnn canım annen nasıl umarım daha iyidir. derincik nasılll.
istanbul bayağı soğukkk yağmurluuu

ulan bu garuların hiçbiri beni merak etmemiş yaaaaa(((dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ewet semihacımcok sükür
toparladı
gelen giden cok oluyo simdide misafir geldi
kaçtım ben
opuldunuz

teşekkürler semihacım evet canım ya grip ve çok huysuz hiç durmuyor 3 gündür burun akınrısı tıkanıyor öksürük halsizlik kuzum mahvoldu geceleri mızıldıyor

berrada da uyku sorunu var galiba dimi kış çıkmadıki hastalıklar peşimizi bıraksın. üstlerine titriyoruz
yinede hasta oluyorlar işte

ben uzun zamandır mozilla kullanıyorum mozilladan sonra explorer çok hantal geliyorrrrr... ayrı sekmeler felan kötü beaa yeni mesaj yazınca direk sayfa sonunu gösteriyor vs. vs.:lepi:

ayşegülüm elifim kadişim zerencim semihacım nasılsınız bakim

kadiş eskisi giremiyorsun demek özletiyorsun kendini yezda hast öylemi çok geçmiş olsun canım acil şifalar:Saruboceq:

semihacım berranın nesi var bidenem senide kuzunuda çok öpüyorum:1hug:

ayşegülüm alim nasıl datlummm öpüyorum yakışıklımı..:asigim:

zerencim sen nasılsın minik kuun nasıl tatlım a.s.

sağol aynurcum evet kendi odama geçtim geçici olaak patronlar teknik ofisteler kendi odalarına geçmediler arkamda kaldıkları için odaları giremiyorum pekk

evet canım hasta ya sağollll teşekküler :1hug:

ya kızlar bi şey sorcam bende mozilla kullanıyorum ama bi anda kapanıp mozilla çökma habercisi diye hata veriyor çıkıp tekrar giriyorum..bi dünya vakit kaybı..sizdede aynı sorun varmı...

ya kızlar bi şey sorcam bende mozilla kullanıyorum ama bi anda kapanıp mozilla çökma habercisi diye hata veriyor çıkıp tekrar giriyorum..bi dünya vakit kaybı..sizdede aynı sorun varmı...

HAYIR CANIM BENDE BÖYLE BİR SORUN YOK MEVCUT GÜNCELLEMELERİ ALIYORMUSUN NETTEN MUTLAKA BİR SORUN OLMALI BU KONUYLA BİLGİLİ BİREİNDEN YARDIM AL BENCE

mavicem datlum kıymetlum iyiyik canum kuzumda iyi hoşgeldin tekrardan

saol bitanem hoşbulduk ama ben kaçar öpüyorum canımcımmmmmmŞeniz

2. uykumuza yattık kalktık yemeğimizi yedik. Şimdide keyif yapıyoruz ben kahve içiyorum kuzu kek yiyor.
Ay kız annesi olmak ne hoş ya şimdiden bana eşlik ediyor. 5-10 sene sonrasını düşünemiyorum bile...
Bazen keşke daha genç anne olsaymışım diyorum. Kızım 10 yaşındayken ben 40 olucak çok geç çokkkk. Yinede bugünümüzede şükür Allah artmasın...

iyiyiz mavicem sen nasılsın.sadece uyku sorunumuz var bidanemm.

selam kızlar,

Kadiscim geçmiş olsun yezdaya canım,

Zehracım kız işte eli yakışıyor herşeye zilli sen gördüğünü bebeğine uyguluyor demek ısır yerime butlardan

mavice sen değilmiydin göndermem gel buraya diyen, vururum tabi az bile yaptım hıh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…