Bebeklerimiz ve Biz

ayşegülcümm nazda aynıı çorba yemek istemiyorr tüt yanii sütt istiyormuşş
bende süt içirdim koydum yatağına uyumak üzere
yemiyorsa zorlama canımm kaklkınca yer belkii
ben yaptırmadım canım dediğin aşıyıı

saoll bebişimm bizz iyiyiz ezgim okula gitti nazıda yatırdım yatağına uyumak
üzeree.bende bu aralar yemek konusunda çokk şikayetçiyim
ama zorlada olmuyor istemeyince yemiyorlar
demek berra bulamaç yiyor hala artık ayrı ayrı ver canımm yaa

evet en çok üzen şey aç kalması (
Semihacım bizimki bulamaçtan sıkılalı çok oldu artık kahvaltı ediyor ama yarısını gezerek peşinde öyle veriyorum oda sadece kaşar peyniri, zeytin, nutelle bazen, ve tereyağında omlet olarak 1 dilimde ekmeğin içi ve portakal suyu içiriyorum yumurtayı haşlanmış asla yemiyor, meyveyi seviyor, sütü sadece sabah kahvaltıdan önce uyanır uyanmaz yatakta içiyor vede akşam uyurken yine yatakta...
Zeynepcim valla zaten çorbadan başka şey yemiyor henüz illa çorba onuda yerse sadece 1 kez kanıbahar yemeği 1 kezde ıspanak yemişti o kadar birde kabak köftesini seviyor süreklide süt içirmek istemiyorum

kızlar birde arkadaşımın kardeşi çocuk 20 küsur yaşında dışarıda yediği yemekten artık salatasından kaynaklandı sanırım Hepatit A ya yakalandı ve günlerce hastanede yattı Allah korusun yavrularımızı herkesi tabii o yüzden korktum ve yaptırmayı düşünüyorum bu ay aşı zamanı yani 19. ay

Selam kızlar
Herkese hayırlı cumalar...
Bizim gece yine çok aktifti. Kuzu 1 de uyudu 3 de kalktı 4 de yattı 6 da kalktı. Ben sabırla uyutup yatağına aldım o ısrarla kalktı yanımızda yattı. Sonuçmu eşimde bende tutulmuşuz. Adam sabah zor gitti işe. Kuzumu oda elinde yastık kulağını çeke çeke geziniyor. Koca gece uyumayınca böyle gezer tabi... Gülermisin ağlarmısın gece karanlık tabi biz uyuyormuyuz diye görmek için burnumuza kadar giriyor. Bakıyor gözler kapalı önce babaya sonra bana yapıştırıyor şaplağı...
Benimde işlerim var biraz. Görümceme gideceğiz akşam bebişi görmeye kurabiye kek falan yapayım diyorum. Eeee 4 tane çocukla yetişemiyordur geleni gidenide olur. Elimden geldiği kadar yapayım birşeyler dimi ama...

Ayşegülcüm doğrudur varsa vaktine :))))

şu maaşiarımız düzene girse ben pnömokok ve su çiçeğini vurduracağım ama ?????

bana sağlık bakanlığından meil gelmiş uygulama yokmuş kendimde aradım sordum yok diyorlar böle bir uygulama

Sevilcim yanında yatmak istediği içinmi uyumuyor İroş?
önceki gece seni rüyamda görmüştüm yani aslında görememiştim desem daha doğru olur Zehrayla sana gelmişiz evde yokmuşsun kaynanan üst kattan çıktı aldı kızı gitti dedi sinirli sinirli :)) hayırdır inşallah dedim...

Kadişcim banada mail geldi yok diye bende yaptırmayı düşünüyorum pnömokoku devletten hayır yok bize, su çiçeğini yaptırdım, hepatit A 35 lira civarında diğerleri kadar pahalı değil ama buda 2 doz aynı hesabe geliyor işte

canlarım berra sultan bir aralar sıkılmıştı bulamaçtan ayrı ayrı yiyordu ama şuan tekrar bulamaça geri döndük ayrı ayrı birşey veremiyorum.peynir ve yumurta hiç yemiyor ekmek desen yarım ekmek içini bitirmiyor.yerse hiç bıkmadan sadece meyti (zeytin) istiyor.bende aç kalmasın karnı iyice doysun diye bulamaç veriyorum.şakkıdısütünüde sabah kalkınca ve akşam yatarken biberonda içiyordu ama arada bugün olduğu gibi kaymalar oluyor... -tatlicadiarzu-

Siz geleceksinizde ben evde olmayacağım... Mümkün değil kaynanam kandırmıştır sizidelikafadulden
Şaka maka bir yanada hayır olsun canımcım...
Ya aslında hiç yanımda yatırmadım doğduğundan beri kendi yatağında yatıyor. Hatta 6. aydan sonra odaları bile ayırdım ama 2-3 gündür böyle. Yaptıklarına akıl sır ermiyorki bu kuzuların...
Hepatit aşısını bende istiyorum. Öyle sağlıksız ki dış ortalar... Azda olsa böyle koruyabiliriz diye düşünüyorum.
Suçiçeğinide bu ay içinde yaptıracağım. 15. aydı dimi yanlış hatırlamıyorum:uhm:

kızlar ben su çiçeği aşısını yaptırmıycam..kaç doktora sordum hiç biri yaptırma aşı ,çıkmasını geciktiriyor ve ne kadar geç çıkarsa o kadar ağır oluyor biz yaptırmadık felan diyorlar..nette de biraz araştıdım yaptıran bi çok anne pişman..

özel aşılardan sadece pnomokok yaptırıcam..onuda 2 yaşında tek doz olarak yaptırcam..hepatit a aşısını hiç düşünmedim onuda bi araştırayım...

az önce deniz hn.a yemek yedirmeye çalıştım, elinin tersiyle ittiği gibi bir kase yemek yere heryer cam oldu tabi,şimdi gönlümü almaya çalışıyor şirinlik yaparak:)
Ayşecim biz yaptırdık canım

cumleten merhabaalar
umarım iyisinizdir....

bizi soracak olursaniz iyiyiz cok şüükür,
kocaman opuyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…