Bebeklerimiz ve Biz

sevil hoşgeldin nasılsın.evet kız annesi olmak biraz daha farklı anne açısından.

yeliz sen nasılsın canım.

oooh afiyet olsun kuzunada sanada, bende tadına vardıkdan sonra keşke dedim ama
kısmet bu canım herşeyde vardır bir hayır bu arada yaşın ortaya çıktı :roflol:

oooh afiyet olsun kuzunada sanada, bende tadına vardıkdan sonra keşke dedim ama
kısmet bu canım herşeyde vardır bir hayır bu arada yaşın ortaya çıktı :roflol:
ben 24 yaşında anne oldum daha erkeni olmazdı herhalde :)

sevil hoşgeldin nasılsın.evet kız annesi olmak biraz daha farklı anne açısından.

yeliz sen nasılsın canım.

İyi be tatlım İrem kızla dolu dolu günler geçiriyoruz. Bazen birlikte gülmekten ikimizin gözünden yaş geliyor, bazen sinirden benim gözümden yaş geliyor.
Annem hep kız olsunda çamurdan olsun derdi. Şimdi onu çok daha iyi anlıyorum...
Canım anam benim Allah sanada tüm annişlerede sağlıklı uzun ömürler versin...
He valla Yelizim yaşıda söyleyi verdik...
Nasıl geçti iş görüşmen? İşsizlik sigortasına başvuracakmısın...

Saol canım iyiyiz çok şükür, k.walidemdeyim
havalar çok soğuk deniz çok sıkılıyor onun dışında sorun yok
gece uykuları dışında siz nasılsınız?

bizde aynı sizin gibiyiz canım.dışarı çıkamıyor evde farklı aktivitelerle oyalamaya çalışıyorum berra yı.
sizdede hala gece uykuları sorun mu???(şu an bizim en büyük sorunumuzda:'))

aynen canım güle ağlaya geçiyor bizimde günlerimiz.
amin cnm aminn
görüşmem iyiydi ama çok aday vardı onların arasından sıyrılıp başlamak dualara kaldı:Saruboceq:
2 görüşme olacakmış 1 ini yaptık ikinciyede çapırcaz dediler zaman için arayacaklarmış
sigorta içinde zaten toplu veriyorlar biliyorsun sistemi 3 ay sonra başvursan çalışmadığın iki ayın parasınıda veriyorlar onun için biraz beklicem sonra başvurucam sen alıyorsun dimi??

bu arada kuzu uyandı vuzz(muz) yiyor kucağımdacokacimcoook

merhaba kızlarrr

sağol yelizcim teşekkürler canım
sevilcim sanada merhaba irem nasıl gerçektende kız annesi olmak çok başka akşam bizimkine babası akşam kızdı başını ğöğsüme koymuş biryandanda yan yan babasına bakıyorrr ağlıyor bakıyor babası pişman oldumu diye çok cadılar bunlar yaaa beterler vallahi..

yelizcim eğer işyerin işkura bildirdiyse 15 gün içinde başvurman lazım aksi halde cezası var canım haberin olsun

Ben başvurdum canım. Bu ay ilkini alacağım 500 tl Eylüle kadar alacağım. Allah bereket versin ne diyelim hiç yokdan iyidir.
İyi yaparsın sonra başvurmakla, tabi sen hemen girmeyi düşünüyorsun. Tekrar tekrar git gel olmaz.
Yerim ben onun vuzz yiyen ağızlarını.
Bizimkide kulağını çekiştirmeye başladı. Bu uykum geldi sinyali oluyor. Yatırdığımdada boynuma sarılıp benim kulağımı çekmeye başlıyor. Korkuyorum kulağım birgün elinde kalacak....

Semihacım bizde zaman zaman sorun yaşıyoruz canım mesela dün akşam.

Ben kaçtım kuzu durmuyor,komşu kızının yanına gidiyoruz
öpüldünüzzzz

İyi be kadişcim. Havalar düzelsin diye dua edip duruyoruz. Yoksa ikimiz birden sıkıntıdan patlayacağız. Deliliğe vurduk işi çalıp oynuyoruz. Laf aramızda ben oynamayı hiç bilmem Yıldız Tilbe misali ama kızım döktürüyor. Halalarıyla teyzesine çekmiş. Aklı ermeye bir başlasın kesin bir dans kursuna yazdıracağım. Ben bayılırım dans edenleri izlemeye acayip keyf alıyorum.
Seninde tekrardan gözün aydın bitanem koşakoşa boynuna sarıldığı günleride görürsün inşallah.

sağol sevilcim zaten yeni yeni başladı yürümeye son 1 haftadır 3-4 atım atıp atıp düşüyordu şimdi biraz daha iyi tabi zaman zaman imeklemeye dönüyor ama 2 gündür öle mesela hasta yaaa yürüttümü yürümüyor herhalde halsiz zaten birden çok yürümesinide beklemiyorum. yavaş yavaş hızlanıcak sonuçta yürümeye başladıya sonu gelir artık.

havalar bizimde sorunumuz sevilcim yaa hastalık bırakmadı peşimizi malesef yine grip olduk biz
inşallah canım o günleride görürsün ne var kısss iki salla kalçayı olsun bitsin ben severim oynamayı vallahi:)

mayısta kardeşimin düğünü var az kaldı döktürcez:) ohhh ohhhh

kızlar iyi aksamlar nasılsınz burda felaket derecede kar yağıyo ama biz gene gezmekten eksik kalmadıkk yeni geldik eve sizler iyisinizdir insalahhhh

selam kızlarr nasılsınız hiç keyfim yokk galatasaray maçı yüzünden eşimle aramız bozuldu. erken gol yediklerinden dolyaı yanına yaklaştım beni bir itekledi okadar zoruma gittiki kızı yediricelktim ona moral vermek için yaptım ama beni eliyle itti git başımdan dedii yaaa çok zoruma gitti yaarken bile ağlıyorum kalbim çok kırıldı

iyi akşamlar kızlar canım kadıs sıkma canını üzme kendini oda farkında olmadan yapmıştır

kadis canım sıkma canını tatlımm evet yaptığı hiç hos değil ama bi anlık refleksle yapmıstır aklı maçta kalmıstırr tatlımm simdi gönlünü almıstır seninnnn:)))

töbe töbe kıs kıyama arkadaşların dediği gibi bir anlık reflekstir üzülme canım sennn gel ben kucaklıyam seni bidenemmmm Şeniz Şeniz Şeniz

kadiscim dert etme güzelim.bir anda düşüneden yaptığı bir harekettir canım.emin ol farkında bile olmamıştır.sıkma canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…