- Konu Sahibi DreamLover
-
- #14.741
2. uykumuza yattık kalktık yemeğimizi yedik. Şimdide keyif yapıyoruz ben kahve içiyorum kuzu kek yiyor.
Ay kız annesi olmak ne hoş ya şimdiden bana eşlik ediyor. 5-10 sene sonrasını düşünemiyorum bile...
Bazen keşke daha genç anne olsaymışım diyorum. Kızım 10 yaşındayken ben 40 olucak çok geç çokkkk. Yinede bugünümüzede şükür Allah artmasın...
2. uykumuza yattık kalktık yemeğimizi yedik. Şimdide keyif yapıyoruz ben kahve içiyorum kuzu kek yiyor.
Ay kız annesi olmak ne hoş ya şimdiden bana eşlik ediyor. 5-10 sene sonrasını düşünemiyorum bile...
Bazen keşke daha genç anne olsaymışım diyorum. Kızım 10 yaşındayken ben 40 olucak çok geç çokkkk. Yinede bugünümüzede şükür Allah artmasın...
sevil hoşgeldin nasılsın.evet kız annesi olmak biraz daha farklı anne açısından.
yeliz sen nasılsın canım.
sevil hoşgeldin nasılsın.evet kız annesi olmak biraz daha farklı anne açısından.
yeliz sen nasılsın canım.
Saol canım iyiyiz çok şükür, k.walidemdeyim
havalar çok soğuk deniz çok sıkılıyor onun dışında sorun yok
gece uykuları dışında siz nasılsınız?
İyi be tatlım İrem kızla dolu dolu günler geçiriyoruz. Bazen birlikte gülmekten ikimizin gözünden yaş geliyor, bazen sinirden benim gözümden yaş geliyor.
Annem hep kız olsunda çamurdan olsun derdi. Şimdi onu çok daha iyi anlıyorum...
Canım anam benim Allah sanada tüm annişlerede sağlıklı uzun ömürler versin...
He valla Yelizim yaşıda söyleyi verdik...
Nasıl geçti iş görüşmen? İşsizlik sigortasına başvuracakmısın...
selam kızlarr nasılsınız hiç keyfim yokk galatasaray maçı yüzünden eşimle aramız bozuldu. erken gol yediklerinden dolyaı yanına yaklaştım beni bir itekledi okadar zoruma gittiki kızı yediricelktim ona moral vermek için yaptım ama beni eliyle itti git başımdan dedii yaaa çok zoruma gitti yaarken bile ağlıyorum kalbim çok kırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?