Bebeklerimiz ve Biz

Selam kıslar...
Herkese mutlu huzurlu bir hafta sonu diliyorum. Dün bebek görmeye gittik Kuzum beşiğin etrafında dolandı durdu o bıdır boyuyla uzanıp uzanıp bibik demesi süperdi... Ay acayip heves yaptım. Heleki emmesi... Sırf bu duygu için sonsuz kere doğurabilirim...
Babamızı bekliyoruz. Daha uyuyor kalkınca bizi annanemize götürecek. Bu hafta çok sıkıldık. Biraz değişiklik olur ikimizede...

selam sevilcim,yerim onun bibik diyen dillerini :)
ne güzel irem anneanneye gidecek demek değişiklik sanada iyi gelir canım, avrupa yakası nasıl? burada hava bayağı kapalı ama yağış yok.

Naber yelizim???
Dün kırmalardan gitmişsiniz üçleseydiniz bari... Şaka bir yanada en sinir olduğum şeydir ortalığa dağılan tabaklar... Ama İrem beni bu konuda da ehlilleştirdi. Ben oraya koymasaydım oda düşüremezdi şeklinde kendimi telkin ediyorum. Biraz polyannacılk ama işe yarıyor.
Gerçi bu küçükken böyleydi. Şimdi yaptığı birçok hareketler bilinçli ve cezalandırmak en doğrusu...

Hava baya açık. Hatta camdan bakınca baya sıcak gibi duruyor ama yalancı güneş çok soğuk var. Bir hafta daha böyleymiş. Sonra açacakmış havalar. İnşallah...

kızlar şimdi kapım çaldı yurtiçi kargodan geldiler..bıoxcın ve nestle bana hediye yollamış..şok oldum geçende milupa yollamıştı..1 er kullanımlık berfeme mama ,banada 2 adet kırışık giderici,2adet şampuan ve 2 adet tüy dökücü :))

selamssssss herkese mutlu bir haftasonu diliyorum ben kocişimin doğum günü hazırlıklarını yapıyorum az önce pastasını alıp geldim... iyiki doğdun ömrümmmmm hep benimle kal sağlıkla mutlulukla seni çokkkkkk seviyorummmmmm:asigim:Şeniz

kızlar bir konuyu paylaşmak istedim sizinle sardunya zakkum isimli arkadaşımızın açtığı bir konuda çocuk istismarı ile ilgili bu konu ankara üniversitesinde dr. olan betül hanımla irtibata geçilirse bu konuyla ilgili basılan afişlerden edine bileceğim yazı yordu bende dr. betül hanımla irtibata geçtim hemen geri dönüş oldu ve iletişim adresimi aldı toplam 3 gün oldu ve afişler bugün geldi ben bu konunun çok ama çok önemli olduğunu düşünüyorum iki çeşit afiş var bunları çocuklarımın odasının duvarına asıcam bunları görerek ve bu konuda bilinçlenerek büyüsünler bu zaman öyle bir zamanki kızı erkeği yok bu işin... bu konuyla bu kadar ilgili olmaları beni çok mutlu etti en kısa zamanda çağatayın okulu ile ve bağlı olduğumuz aile hekimliği birimi ile görüşeceğim bakalım aile hekimliği biriminde vardı böyle bir şey ama sanırım pc den çıkarılmış ve çok uyduruktu eğer kabul ederlerse onlarada vereceğim.... çok önemli bir konu ve afişle sonderece güzel yapılmış...

iyilik be güzelim ne olsun bildiğin gibi.
Evet dün kırma günümüzdü yok üçlemedim aklımada gelmedi :)
aynen canım denizde beni, artık önemsemiyorum can sağlığı herşeyden önce geliyor.
Cezasız olmaz tabi.İçim kıyamıyor ama yaptığının yanlış olduğunuda bir şekilde öğretmek lazım.

Hava baya açık. Hatta camdan bakınca baya sıcak gibi duruyor ama yalancı güneş çok soğuk var. Bir hafta daha böyleymiş. Sonra açacakmış havalar. İnşallah...

burdada biraz yükseldi hava ama çok soğuk yine,inşallah biran evvel ısınsın havalar 4 gözle bekliyorum.seni ve irem i öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…