Bebeklerimiz ve Biz

oy oy kıyamam kuzuyaa...
geçmiş olsun cnm..
acill şiifalar diliyorum..

selammm
kıyama kuzulara canım çok geçmiş olsun iki kuzuyada ebrarımada iremimede tez zamanda acil şifalar diliyorum...:Saruboceq:

of cnm benim..
çok geçmiş olsun..
iyi düşün cnm.. inş. temiz çıkar sonuçlar...
acil şifalr diliyorum..
öpüyorum seni ve kuzunu....

selammm
kıyama kuzulara canım çok geçmiş olsun iki kuzuyada ebrarımada iremimede tez zamanda acil şifalar diliyorum...:Saruboceq:

Saolun canlarım iyki varsınız...
İçim içime sığmıyor kuzum hasta olunca... Canım benim sancısı var herhalde ıhlayıp duruyor. Çok küçük daha derdini de anlatamıyor.
Annem hep derdi siz hasta olmayın ben çekerim bütün dertleri diye. Şimdi nasıl hak veriyorum ona, nasıl daha iyi anlıyorum onu. Çekip alasım geliyor o laten mikrobu olduğu yerden...
Tez zamanda iyileş bebeğim lütfen:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Şimdi yemeğini yedi yattı bebeğim. Büyük adam gibi yorgun yürümeye hali yok kafasını ordan oraya koyuyor. Of ya ne zor zanaat anne olmak.

sevil iremede geçmiş olsun canım bende hava iyi açılır diye dışarı çıkardım ama nafile salıncaktan zevk almadı arabada kafasını yaslayıp durdu pasta aldım yemedi şimdi yattı biran önce iyileşsinler yaaa
sonuçlarda iyi çıkar inşallah canım iyi düşün iyi olsun
zeynep,mavice ,semiha, soytarı sizlerede geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler

Sevilcim çok geçmiş olsun canım ireme kıyamam rabbim tez zamanda acil şifalar versin,

Denizinde burnu akmaya başladı,dün akşamda hiç rahat uyumadı neden ağlıyorsun annecim karnınmı ağrıyor dediğimde ewet dedi biraz masaj yaptım uykuya daldı sonra. bende peditusa başladım.

iyi valla zeynepcim,düşe kalka :)
denomun biraz burnu akıyor arada hapşuruk.

Saol Yelizcim Allah razı olsun...
Denizimede çok geçmiş olsun... İnşallah dr. önemli birşeyi olmazda peditusla atlatırsınız.
İki gece önce sabah üstüne çiş çıkmıştı ondanmı diyorum acaba... Çok kaldıda üstünde üşüdümü kuzum. Ben doğduğundab beri molfix kullanıyorum. İlk prima kullanmıştım ciddi pişik yapmıştı buna dönüm memnun kalmıştım. Değiştirsem mi acaba??? Sen ne kullanıyordun denoya canım...

cnm önceki gün ilk defa bizde aynı sorunu yaşadık..
cicibebesi bitmişti Albina'nın unutmuşum almayı..
gece sade süt verdim.. sabah kalktığında pijamasına kadar sızmış.
hatta yastığında üstüne oturmuş onuda ıslatmış..
biz prima kullanıyoruz. gece yatmadan değiştiriyordum birde kalkınca..
hiç sızdırma problemi yaşamadık..ilk oldu bu.
oda sütü sade verdiğimden diyorum artık...

kızlar dun acıl olarak ısamsuna geldık uçak 2 saate yakın roter yaptı acayıp kudurdu ve cıldırdı efe beklemekten sımdı samsundayız esıme kavuştum belkıde agustosa kadar göremıcez.

[sevil irem ciğede geçmiş olsun.çabucak iyileşşir inşallah.

herkese merhabalar cumartesi muhasebe programı eğitimi vardı gelmedim ama hepiniz çok özledim kuzularıda tabiki.:)

sevilcim ireme , yelizcim denoya, fatmacım ebrara diğer hasta olup bilmediğim tüm bebişlere acil şifalar çabucak atlatsınlar hastalıklarını diyorum.

kuzumun yürümesi şerefine pendik outlet centere gittik havada güzeldi hafif sertlik vardı ama yinede çıktık gezdik değişiklik oldu bizede yezdayada evde sıkılmıştı yavrum

nasıl sevindi görmeliydiniz kızlar kuzumu arabaların olduğu mini park girdik güzel güzel jetonları aldık kuzuyu arabalar bindirdik. çok hoşlandı:)

sonrada yürüyerek oyuncakçıya daldık birakın yürüyim diyo tutmayın elimden:))) cadııı işteee
oyuncaklara bir daldıki cicic cici diyip durduuu ayıcıklar filler arabalar bebekler ellemediği oyuncak kalmadı :)
ikitane kitap aldık şekilleri tanıyalım ve 5 duyu ve vücudumuz birde top aldık biraz gezdik eve döndük

çok geçmiş olsun canım denize tez zamanda acil şifalar inşallah bende yatıcam bir göz atayım dedim hepinize iyi gecelrrrrrmirmirmirmir

kadişçim ne güzel eğlenmişsini neşeniz daim olsun canım öpüyorum minik kuzunua.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…