- Konu Sahibi DreamLover
-
- #14.861
oy oy kıyamam kuzuyaa...selam herkese iyi pazarlar
benim kuzumda hasta oldu ateşi 39,5 kadar yükseldi şimdi iyi sayılır ama hiç hali ve iştahı yok kuzumun çok sevdiği çokomelin bile yarısını yiyor
bütün hasta bebişlere rabbim şifa versin
Selam kızlar...
Kuzum dün gece çok ateşlendi. Gündüz de bir ara ateşlenmişti ateş düşürücü vermiştim. Gece 4 gibi ağlıyarak kalktı. Ölçtüm 36,5 du. Bir anda ağlayarak titremeye başladı vücudu morarır gibi oldu resmen aklım gitti. Hemen dr. götürdük 40'a çıkmıştı. Hemen ateşi düşürdüler boğaz kulaklara bakıldı birşey yok hemen idrar tahlili verdik. İdrarda mikrop çıktı kültür tahlilide yapılacaktı ama 2 saat bekledik küçüğüm çiş yapmadı. Dr. antibiyotik verdi. Bakalım yarın kültür tahlili yapılacak. 5 gün sonra çıkıyormuş sonucu inşallah önemli bir şey yoktur. Of ya resmen gözünün içine bakıyorum ama olmuyor işte... Nediyelim bunada şükür Allahım dermensız dert vermesin...
Monpetitcim sizede çok geçmiş olsun. Tez zamana şifasını bulur inşallah meleğin....
of cnm benim..
çok geçmiş olsun..
iyi düşün cnm.. inş. temiz çıkar sonuçlar...
acil şifalr diliyorum..
öpüyorum seni ve kuzunu....
selammm
kıyama kuzulara canım çok geçmiş olsun iki kuzuyada ebrarımada iremimede tez zamanda acil şifalar diliyorum...:Saruboceq:
sanada iyi pazarlar cnmcım...
nasıl gidiyor ??
Denom nasıll..
ewet bugün bahar ayına girdik:))
cemrelerde düşmeye başladı..
en sevdiğim mevsim ilkbaharr..
hele nisan yağmurları..
akabindeki miss gibi toprak kokularıı...
ohh içim açıldı vallaa....:)))
iyi valla zeynepcim,düşe kalka :)
denomun biraz burnu akıyor arada hapşuruk.
zeybencim nasılsın tatlım albina nasıl öpüyorum küçük meleğinia.s.
Saol Yelizcim Allah razı olsun...
Denizimede çok geçmiş olsun... İnşallah dr. önemli birşeyi olmazda peditusla atlatırsınız.
İki gece önce sabah üstüne çiş çıkmıştı ondanmı diyorum acaba... Çok kaldıda üstünde üşüdümü kuzum. Ben doğduğundab beri molfix kullanıyorum. İlk prima kullanmıştım ciddi pişik yapmıştı buna dönüm memnun kalmıştım. Değiştirsem mi acaba??? Sen ne kullanıyordun denoya canım...
Selam kızlar...
Kuzum dün gece çok ateşlendi. Gündüz de bir ara ateşlenmişti ateş düşürücü vermiştim. Gece 4 gibi ağlıyarak kalktı. Ölçtüm 36,5 du. Bir anda ağlayarak titremeye başladı vücudu morarır gibi oldu resmen aklım gitti. Hemen dr. götürdük 40'a çıkmıştı. Hemen ateşi düşürdüler boğaz kulaklara bakıldı birşey yok hemen idrar tahlili verdik. İdrarda mikrop çıktı kültür tahlilide yapılacaktı ama 2 saat bekledik küçüğüm çiş yapmadı. Dr. antibiyotik verdi. Bakalım yarın kültür tahlili yapılacak. 5 gün sonra çıkıyormuş sonucu inşallah önemli bir şey yoktur. Of ya resmen gözünün içine bakıyorum ama olmuyor işte... Nediyelim bunada şükür Allahım dermensız dert vermesin...
Monpetitcim sizede çok geçmiş olsun. Tez zamana şifasını bulur inşallah meleğin....
Sevilcim çok geçmiş olsun canım ireme kıyamam rabbim tez zamanda acil şifalar versin,
Denizinde burnu akmaya başladı,dün akşamda hiç rahat uyumadı neden ağlıyorsun annecim karnınmı ağrıyor dediğimde ewet dedi biraz masaj yaptım uykuya daldı sonra. bende peditusa başladım.
herkese merhabalar cumartesi muhasebe programı eğitimi vardı gelmedim ama hepiniz çok özledim kuzularıda tabiki.:)
sevilcim ireme , yelizcim denoya, fatmacım ebrara diğer hasta olup bilmediğim tüm bebişlere acil şifalar çabucak atlatsınlar hastalıklarını diyorum.
kuzumun yürümesi şerefine pendik outlet centere gittik havada güzeldi hafif sertlik vardı ama yinede çıktık gezdik değişiklik oldu bizede yezdayada evde sıkılmıştı yavrum
nasıl sevindi görmeliydiniz kızlar kuzumu arabaların olduğu mini park girdik güzel güzel jetonları aldık kuzuyu arabalar bindirdik. çok hoşlandı:)
sonrada yürüyerek oyuncakçıya daldık birakın yürüyim diyo tutmayın elimden:))) cadııı işteee
oyuncaklara bir daldıki cicic cici diyip durduuu ayıcıklar filler arabalar bebekler ellemediği oyuncak kalmadı :)
ikitane kitap aldık şekilleri tanıyalım ve 5 duyu ve vücudumuz birde top aldık biraz gezdik eve döndük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?