- Konu Sahibi DreamLover
-
- #14.841
perşembe gecesi 38 derecedeydi dolven kullanıp düşürmüştük cuma akşamı dolven artık etkisini göstermedi öksürüğüde yoktu belirti olarak birden yükseldi yani iğne yapıldı antibiyotiğe başlaık üst solunum yolu enfeksiyonumonpetit canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.neden o kadar ateşlendi acaba? rahatsızmıydı?
Selam kızlar...
Kuzum dün gece çok ateşlendi. Gündüz de bir ara ateşlenmişti ateş düşürücü vermiştim. Gece 4 gibi ağlıyarak kalktı. Ölçtüm 36,5 du. Bir anda ağlayarak titremeye başladı vücudu morarır gibi oldu resmen aklım gitti. Hemen dr. götürdük 40'a çıkmıştı. Hemen ateşi düşürdüler boğaz kulaklara bakıldı birşey yok hemen idrar tahlili verdik. İdrarda mikrop çıktı kültür tahlilide yapılacaktı ama 2 saat bekledik küçüğüm çiş yapmadı. Dr. antibiyotik verdi. Bakalım yarın kültür tahlili yapılacak. 5 gün sonra çıkıyormuş sonucu inşallah önemli bir şey yoktur. Of ya resmen gözünün içine bakıyorum ama olmuyor işte... Nediyelim bunada şükür Allahım dermensız dert vermesin...
Monpetitcim sizede çok geçmiş olsun. Tez zamana şifasını bulur inşallah meleğin....
bendede herkese iyi pazarlar ist.güneş kendini gösterdi nihayet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?