Bebeklerimiz ve Biz

slm canlarım
kuzuyu uyutmaya calisiyorum ben hala
ilginctir ki bu saat oldu ama hala uyumadı,anlamadım neden...
ki 22.00 bilemedin 22.30da uyumus olurdu...
neyse bekliyorum bakalım

biz iyiyiz tenzilecim
benim kuzuda daha yeni uyudu sayılır
annem geldsi bugün bende berra yı ona bırakıp bir güzel gezdim.çok yorulmuşum...
benim için çok iyi old.stresimi atmış oldum
sen nasılsın bakalım???

saol cnm bende iyiyim
kuzucan nihayet uykuya dalabildii
ooh ne guzel ne iyi etmişsin cnm walla
ben de istiyorum 1 haftadır ewden dısarı adımımı atmadım walla olsun annecim iyi olsunda
he bu arada annem kendi kendine söz wweermiş
yarın bizi yemege götürecekmiş:)) kendini iyi hissediyo degişiklik olsun istedi sanırım....

selam kuzen naber

benim kuzu uyudu uyandı, uyudu uyandı bilee:). bende netten kendi başına uyuma araştırmalarına dalmış durumdayım.

yenyeme söyle yarın bende oradayım maden o kadar iyi bende yemeğe geliyorum, nereye gideceğiz. Aman maşallah iyi olsun da ben dışarıda yemek değil onun açtığı gözlemelerden yemeye geleceğim (çok özledim)

ewet sekercim o gözlemeler artık zor walla mumkun deil hatta
hiç eğilmeyeck o kadar

neyse ewet sölemesi ayıp iskender ısmarlayacakmış,dedim onun için bursaya gelmeniz lasım:))
ama neyse iyi olur biz de kuzuyla hawa alırız o da cok bunaldı,en azından tırtır tren ws. biner:))) ben de 1 kaç magaza gezerim :)

selam herkese iyi pazarlar
benim kuzumda hasta oldu ateşi 39,5 kadar yükseldi şimdi iyi sayılır ama hiç hali ve iştahı yok kuzumun çok sevdiği çokomelin bile yarısını yiyor
bütün hasta bebişlere rabbim şifa versin

monpetit canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.neden o kadar ateşlendi acaba? rahatsızmıydı?
perşembe gecesi 38 derecedeydi dolven kullanıp düşürmüştük cuma akşamı dolven artık etkisini göstermedi öksürüğüde yoktu belirti olarak birden yükseldi yani iğne yapıldı antibiyotiğe başlaık üst solunum yolu enfeksiyonu
deno nasıl
benim kuzu uyandı sonra görüşürüz yine iyi pazarlar

günaydın herkese
iyi pazarlar
hava müthiş güzel gözüküyor en azından hava sıcak değil ama güneş içimi ıçıtıyor.güneşli havalarda ben daha bir güzel hissediyorum kendimi.
kociş kızıyor kalk hadi güzel havanın tadını çıkaralım diyor ama dün o kadar çok gezmişi ki ayalarım çok ağrıyor.

monpetit canım geçmiş olsun ebrar a ...

Selam kızlar...
Kuzum dün gece çok ateşlendi. Gündüz de bir ara ateşlenmişti ateş düşürücü vermiştim. Gece 4 gibi ağlıyarak kalktı. Ölçtüm 36,5 du. Bir anda ağlayarak titremeye başladı vücudu morarır gibi oldu resmen aklım gitti. Hemen dr. götürdük 40'a çıkmıştı. Hemen ateşi düşürdüler boğaz kulaklara bakıldı birşey yok hemen idrar tahlili verdik. İdrarda mikrop çıktı kültür tahlilide yapılacaktı ama 2 saat bekledik küçüğüm çiş yapmadı. Dr. antibiyotik verdi. Bakalım yarın kültür tahlili yapılacak. 5 gün sonra çıkıyormuş sonucu inşallah önemli bir şey yoktur. Of ya resmen gözünün içine bakıyorum ama olmuyor işte... Nediyelim bunada şükür Allahım dermensız dert vermesin...
Monpetitcim sizede çok geçmiş olsun. Tez zamana şifasını bulur inşallah meleğin....

iyi pazarlar kızlar..evde yanlızım moralim çok bozuk eşime ve annesigile çok kızgınım..şu an burda olsalar hepsini bi kaşık suda boğarım öfkemi tahmin edin yani..eşime çok ama çok kızgınım 30 yaşına gelmiş halen anasının lafından çıkmıyor..şimdi müstahakmı kızlar bu adama bi çocuk daha doğurmak..

of cnm benim..
çok geçmiş olsun..
iyi düşün cnm.. inş. temiz çıkar sonuçlar...
acil şifalr diliyorum..
öpüyorum seni ve kuzunu....

bendede herkese iyi pazarlar ist.güneş kendini gösterdi nihayet.

sanada iyi pazarlar cnmcım...
nasıl gidiyor ??
Denom nasıll..
ewet bugün bahar ayına girdik:))
cemrelerde düşmeye başladı..
en sevdiğim mevsim ilkbaharr..
hele nisan yağmurları..
akabindeki miss gibi toprak kokularıı...
ohh içim açıldı vallaa....:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…