Bebeklerimiz ve Biz

günaydınnnnnnnn ilk günaydın bendennn

güzel bir hafta olması dileğiyle herkese bol güneşli neşeli bir gün diliyorummmm:))

mavicem sağol canım teşekkürler gerçektende ihtiyacımız varmış değişikliğe :) iyi geldi

gelmeye çalışıcam evdeki annelere kuzularla güzel vakitler ev işlerinde kolaylıklar

çalışan annelerimize hayırlı işler bol kazançlar ve kolay gelsin diyorum

kocamannnnnnnnnnn günaydınlar..............
güzel bir hafta sizlerin olsun inşallah kılzar...
yoğun geçti hafta sonumuz bizim....
sabah kahvaltıya ve akşam yemeğine misafirlerim vardı...
yoruldum bittim...
ama değdi..çok güzel geçti...
kuzum iyi çok şükür.dün gündüz bir kere bile uyumadı akşam erken yattı ama çok sersemledi ruze..
kzum evin içinde dört döndü.
umarım herkes iyidir..
benim yine işim var..sonra gelirim tekrar

hepinize günaydınlar...
sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bolluk içinde
bir hafta daha diliyorum...
minik yavrularımzıı çok öpüyorum...
ve hepsine sağlık diliyorum...
sevgiler...

hepinize günaydın kızlar... uzun zamandır uğramıyodum buralara:) şimdi size güzel bi haber vermek için uğradım... 2.kez hamileyim...:))biraz zor bir dönem geçiriyorum ama olsun...oğluma kardeş geliyor...
siz nasılsınız?

günaydın çıtır annelerrrr

noluyoo laaaaa
gene hastalıkk
gene ateşşşşş

sevilcim yelizcim monpetitcim geriye okumadım hangi bebe hastaysa acil şifalarrrr versin allahhhhh

vallaa ben taşındım çok şükürr
göçtüm resmen

buarada kuzu iki kaza yaşadı
birinde babası arabaya oturturken kaşını yardıııı
2. sinde kultukla sepha arasından düştü çok şükür ona bişey olmadıı

bide kzılar bu diş fırçlama olayı bizdeee tam bir savaş harbine dönüyorrr
sürekli fırçalmak sitiyor derdi aslında suyla oynamak
banyodan zor çıkartıyoruz bir kavga kıyamettt
gözlerindne yaşlar sicim sicim dökülüyorrr
diş fırçalaycakmış hanfendiii

bizdede iştahsızlık başladııı
yemek yemiyoruzzz
zorla binbir oyunla bağırta bağırtaaaaa
sokuyorummm oda çıkartıyor

resmen çin işkencesiiiii

sağlığı iyiçok şükür

herkese merhaba
Güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum,

Dün gecemiz kabus gibiydi akşam sekizden birbuçuğa kadar denizi uyutmakla uğraştım. öksürüğümüz
arttı,burun akıntısı devam bugün götüreceğiz dr a. evde ilacım mevcut ama yinde içim rahat etmiyor.
iştahsızlık mızmızlık hiç saymıyor, dün gece ve bu sabahda 2 bardak kırdık.
şimdi yatırdım ama öksürmekden uykuya dalamıyor
Anlamıyorum evden çıkmıyoruz özeniyoruz bözeniyoruz ama yine hastalığın önüne geçemiyoruz

Elifcim günaydın kolay gelsin sana,
Zerencim günaydın,
Songülcüm günaydın canım,
Begüm canım bende nerde bu kız diyordum yaa çok sevindim hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin yaradan planlımı oldu şekerim Kayroşda küçük ama ikisi bir büyür gider artık,
Nimetim hadi geçmiş olsun taşınma dersin bitmiş nasıl yeni evin rahatmısın memnunmusun, Nilede geçmiş olsun canım Allah korumuş...

Yelizcim günayydın aa çok geçmiş olsun ya hay Allah dediğin doğru evden çıkmaz sakınırız yinede hasta oluyorlar işte dr.a gittinizmi?

selam herkese mutlu bir hafta diliyorum hasta beişlerede acil şifalar

begümcüm öncelikle hamişliğin hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

nimocummm geçmiş olsun prensese kıyamam umarım kaşındaki ciddi bir durum değildir... ayrıca yeni evinde güle güle sağlıkla otur vede inşallah buradan kendi evine çıkmayı nasip eder rabbim inşallah...:Saruboceq:

yelicim çok geçmiş olsun denize malesef bu kış nasıl bir kışsa mahfetti kuzuları hastalıklar bile bir acayip... tez zamanda acil şifalar inşallah canım

ayşegülüm sen nasılsın bidenem alime kocamannnn öpücükler

elifimmm yirim ben o ruzişi cadı evi hareketli görünce uykuyu napsın kuzu öpüyorum ikinizide canısı

kadişim sen nasılsın canım küçük böcüğün nasıl sizede kocamannn öpücükler

zeren sen nasılsın minip meleğin nasıl canım öpüyorum canım

songülcüm sen nasılsın yavrun nasıl tatlım iyi haftalar diliyorum canım

bize gelince kuzucuklarım iyi allah şükür ama haftasonu ben iyi sayılmadım göğsümün sol tarafındaki ağrı artık çok rahatsız ediyor beni gece uyuyamadım yarın için doktordan randevu aldım dilerim önemli birşey çıkmaz :çok üzgünüm:

sonramö görüşürük işlerim var halledince bankaya gidicem hoççakalınnnn

saol aynurcum,nefret ediyorum inan normal çok öksürmüyor ama yatalı yarım saat oldu halen öksürüyor,uykuda daha çok geliyor öksürük krizi ((
çok canım sıkılıyor miniğim hasta olunca.

Sanada çok geçmiş olsun canım umarım dediğin gibi önemli bişeyin yoktur.

sağolun canlarım güzel dilekleriniz için...malesef biraz beklenmedik bi zamanda geldi bebek çünkü spiral kullandığm halde hamile kaldım aldıracaktım ama kıyamadım...artık ikisi bir arada büyüyecekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…