- Konu Sahibi DreamLover
-
- #15.001
dün eşim bana terlik fırlattı gece nasıl ağladım bişey yokmuş gibi yattı
sabah o uyanmadan evden çıkıyorum zaten ve bugün hiç birşey yokmuş gibi davranıyor ya sinirden deli olucam
bir özür dilemek bile yok
erkeklerin hepsimi bu kadar duyarsız ve kaba
Çok yoruldum bugün kızı k.walideme bıraktım salon balkonumun pimapenlerini sildim, mantolama yapıldığından beri elimi sürmemiştim boya alçı harç toz zor çıktım içinden ama değdi. :)) cilint bang beyaz kapağında yardımını unutmamak lazım :)))
yelizcim senin tavsiyenle bende aldım.çok memnunum.dün mutfaktaki fayans aralarını parlattım.harika oldu.sağol:1hug:
kaydirigubbakcemile2oooh ne güzel hayatım süüper bişey değilmi:lepi:ellerine sağlık tatlım.
Nasılsın fıstık nasıl??
Müü egenin resimlerini yollamış doğum gününde celocan yıkafeti giydirmişler,sıpam çok yakışıklı olmuş.
ne kullanıyorsunuz ben kaçırmışım yeliz sen de işi ırakınca kendini yine temziliğe verdin galiba
olay kısaca eşim kızım işey yemiyor diye biberon maması yaptı benim cadı içmedi ben denedim eşimde kızıd zorla niye veriyorsun diye bende mutfağa bırakmasını söyledim çünkü sabah erken çıktığımdan unuturum bakıcı veriyor sonra dedim sen herşeyi zamanındamı yapıyorsun diye ayağıma fırlattı ama hala çok üzgünüm nasıl böyle birşeyi yapabildi diye ve hala umursadığı yok
semiha sen nasılsın tatlı kızın nasıl
iyi olmaya çalışıyorum.dün kendimi farkında olmadan bayağı yormuşum.sağ kolum bugün çok ağrıdı.koca gün boş boş gezindim yattım kalktım.
berra da iyi çok şükür ama bugün sadece sabah ve akşam yatarken süt içti.diğer öğünlerin hiç birini kabul etmedi.ona canım sıkıldı biraz.inşallah yarına birşey kalmaz.
sende cam silmişsin.güle güle kirlet...
biz göremicez mi???
aslında ortada hiç birşey yokmuş.neden sebepsizce tepki verdi ki?bahane yaratmış kendince.sen kendine göre açıklamada yapmışsın.hala üzerine gelmen tuhaf yani.erkek mileti işte.
biz iyiyiz canım.yukarda bahsettiğim gibi.
siz neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?