Bebeklerimiz ve Biz

mavice canım duyarlılığından dolayı seni tebrik ediyorum.

canım merhaba
erkeklerin hepsi demeyelimde çoğunluğunda vardır bu kabalık ve bayanlara göre daha rahat daha duyarsızlar.genlerinde var.üzme sen kendini ama tavrınıda koy tabikide.sen nasıl davranacağını daha iyi bilirsin canım.

Çok yoruldum bugün kızı k.walideme bıraktım salon balkonumun pimapenlerini sildim, mantolama yapıldığından beri elimi sürmemiştim boya alçı harç toz zor çıktım içinden ama değdi. :)) cilint bang beyaz kapağında yardımını unutmamak lazım :)))

yelizcim senin tavsiyenle bende aldım.çok memnunum.dün mutfaktaki fayans aralarını parlattım.harika oldu.sağol:1hug:

ne kullanıyorsunuz ben kaçırmışım yeliz sen de işi ırakınca kendini yine temziliğe verdin galiba
olay kısaca eşim kızım işey yemiyor diye biberon maması yaptı benim cadı içmedi ben denedim eşimde kızıd zorla niye veriyorsun diye bende mutfağa bırakmasını söyledim çünkü sabah erken çıktığımdan unuturum bakıcı veriyor sonra dedim sen herşeyi zamanındamı yapıyorsun diye ayağıma fırlattı ama hala çok üzgünüm nasıl böyle birşeyi yapabildi diye ve hala umursadığı yok
semiha sen nasılsın tatlı kızın nasıl

Aaaaaa neden ne olursa olsun buşekilde bir bayana eşe davranılmaması lazım,senin adına ben çok üzüldüm.
Bence tavrını sürdürmeye devam et yaptığının çok büyük bir hata olduğunu anlaması lazım.
Umarım ilk ve son olur tatlım.

Canım cilint bang beyaz kapak kullanıyoruz lavobada wc de pvc de fayanslarda sonuç mükemmel.
Test edilip onaylanmıştır.

Sorma yaa terepi niyetine şekercim tamamen duygusal. :))

kaydirigubbakcemile2oooh ne güzel hayatım süüper bişey değilmi:lepi:ellerine sağlık tatlım.

Nasılsın fıstık nasıl??

iyi olmaya çalışıyorum.dün kendimi farkında olmadan bayağı yormuşum.sağ kolum bugün çok ağrıdı.koca gün boş boş gezindim yattım kalktım.
berra da iyi çok şükür ama bugün sadece sabah ve akşam yatarken süt içti.diğer öğünlerin hiç birini kabul etmedi.ona canım sıkıldı biraz.inşallah yarına birşey kalmaz.
sende cam silmişsin.güle güle kirlet...

Müü egenin resimlerini yollamış doğum gününde celocan yıkafeti giydirmişler,sıpam çok yakışıklı olmuş.

biz göremicez mi???

aslında ortada hiç birşey yokmuş.neden sebepsizce tepki verdi ki?bahane yaratmış kendince.sen kendine göre açıklamada yapmışsın.hala üzerine gelmen tuhaf yani.erkek mileti işte.

biz iyiyiz canım.yukarda bahsettiğim gibi.

siz neler yapıyorsunuz
?

yaaa bende kesin yarın öyle olacağım :))) ama dışarıdada işlerim var yatmak dinlenmek yasak :)

resim içinde izinsiz yapmam doğru olmaz sanırım. :)

hee semihacım deniz pazar gününde beri aynen anlattığım şekilde besleniyor. bende çok üzülüyorum fakat elden bişey gelmiyor yemiyorlarsa vardır bir sebebi zorlamıyorum sende zorlama iştahı inşallah yerine gelir biran evvel.

selam iyi gecelr kızlar iyi kaynatmışsınız bu geceşu cillitbangi bende bir deniyem bari yelizcim nasılsın canım güzel kuzun nasıl.... yaa yeliz birşey rica edicem mü ye iletirmisin msn adresimi onunki bende yok bir mahsuru yoksa eklesin sana özelden yazarım tatlım istersen sende ekle olarmı yerimseniben

selam tatlım,
Saolasın iyiyz çok şükür kuzu uyuyor bende takılıyorum, canım mü ile msnden görüşmüyoruz ama seninkini veririm ben kendilerine tatlım ayıp ettin.Ekliyorum şimdi bende seni

kıs çok hızlısın maşallah saol bidenem... sende durumlar nasıl canım iş kousunda herhangi bir gelişme varmı

ne konuda hızlılık hayatım ???
bende durumlar aynı hayatım,aramaya görüşmeye devam henüz sonuca ulaşmış değil.

aynur geldiğine göre görevi devredip yatabilir sanırm :)

Herkese güzel huzurlu ve deliklik bir gece diliyorum..

bütün minikleri kocaman öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…