Bebeklerimiz ve Biz

merhaba kızlar napıyosunuz? şu havalar biraz güzelleşsede artık ince kıyafetler giyip dışarlara çıksak...sıkıldım valla artık. zeren(ayşegül) canım çok geçmiş olsun bu arada allah şifa versin canım...

pnömökok aşısını sağlık ocağı 1 yaşın üstündeki çocuklarada yapıyomu kızlar? biz yaptırmadık çünkü hiç...

Begümcüm yapmıyor maalesef yapılıyor diye duymuştuk Yeliz yaptırmış sağlık ocağında İstanbulda sende gidebilirsen ona sor istersen başka bi yerde yapmıyorlar çünkü...

bende öyle duydum ayşegülcüm yelize bi sorayım bari sağol hayatım...benim bıcırığı haftaya 1 yaş aşısını yaptırmaya götürücez çünkü o yüzden sordum..kuzum 1 yaşına girecek 12 martta:teytey::teytey::teytey: ne çabuk büyüyolar bunlar ya hiç bişey anlamadım bi gün gelecek hepsi genç delikanlı ve genç kız olmuşlar... Allah bütün kuzulara uzun ömürler versin...

Son düzenleme:
slmmm cümleten komestaaaaaa

nasılsınız hatunlar inş. herkesler iyidir.

zerencim hasta olan tüm yakınların için çok zügünüm canımmm allah tez zamanda şifasını versin canım

mücüm egenin doğum günü kutlu olsun nice yıllara

tenzilecim hoşgeldin canım evine döndün galiba derin nasıl sen nasılsın.

yelizcim deno nasıl oldu.daha iyidir. umarım.

aynurcum canım çağatay nasıl habrdar et bizi

ekincim canım nasılsın cadılar nasıll

ayşegülcüm sanada merhaba aliş nasılll

semihacım zanım kolay gelsinn güle güle kirlet berrrayı öperim.

sevilcim o kuzuyu yerim bennn annne diyen dillerini cadıı cadıı bunlar yaaa:))))

bu arada sibelin(t&s kılıç) samsunda beni aradı hepinizer çok selamı varr öpüyor hepinizi.

çokommm canım ardada yaramazlık diz boyu heee erkekde kızda aynı anacım bunlar sınır yokkkk

mevcancım berfeye şifa niyetine canım aşısı ikinizde öptüm.

begümcüm sen nasılsın canım bulantın falan varmı bu arada oğluşununda doğum günü kutlu olsun.

esmacım maşallah ardaya evde uslu ama dediğin gibi dışarda aslan kesiliorlar nazları bitmiyor

elifcim canımmm sen nasılsın ruze nasılll ???

kadisim saol bidenem..
semihacım sanada öpücükler..
begümüm gözün aydın diyelim canım...kolay hamilelik ve doğumun olsun emi...

selam benim güzel annelerim bakamadım bu gün hiç çağatayı yinede her ihtimale karşın aile hekimlği merkesizne götürdüm doktor yapılabilecekleri yapmışsın zaten dedi bir de şu çocuk istismarı ile ilgili yazmıştım geçenlerde edindiğim afişlerden götürdüm orada sora beklerken duvardaki a4 kağıtları dikkatimi çekti bendeki afişlerin aynı ama pc den çıktı alınmış ama boyutlar a4 boyutunda ve siyah beyaz içeri girip doktora afişleri verdiğimde bana deflarca teşekkür etti bu afişleri nasıl edindiğimi elimde varsa bir çift daha istediğini söyledi ve duyarlılığımdan ötürü kutladı beni çocuk istismarı öyle korkunç boyutlardaki dedi toplum içinde gizli tutuluyor bu istismara maruz kalanlar utançlarından bu iğrençliği yapanları afişe etmiyor dedi... işte böyle hava çok güzel burada çağanı dolaştırdım biraz eve gelince birde bayo yaptırdım şimdi uyuyor benim işlerim var biraz ve yemek olayı tabiki ama bu gün işim kolay balık var menüde... çağataya gelince kabartıları bugün biraz daha fazlalaştı en çokta saçlarının içindekile rahatsız ediyor kuzumu şimdilik ben kaçar geçmişe bakamadım tüm hastalara acil şifalar diliyorum öpüyorum sizleria.s.

aynurcum ne güzel bakkk bir doktor taragından takdir edilmek canım

duyarlılığın doktoru v-bile mutlu etmiş helal olsun sana kız:)

yavaş yavaş geçiciek su çiçeği uzun sürrüyor canım inş. tez zamanda atlatır kuzun

kızlar nasılsınzz bakalımm bizde babamızı bekliyoruz yemek yiyeceğiz arada bakalım dedikkk

kızlar nünüyle görüsen varmı neden girmiyo siteyeee

selam kızlar bugün baktım ama çokda yazmak gelmedi içimden,
kardeşim ameliyat oldu bugün şimdi daha iyiymiş çok şükür,
birde halam 10 gündür yoğun bakımdaymış ve benim haberim yoktu kanındaki trombosit oranı 0 a düşmüş yani kanın pıhtılaşmasına yarayan kanın vücuda yayılmasını önleyen şeyler o yüzden vücuduna yayılmış kanı bütün kanını alıp tekrar yeni kan veriyorlarmış sürekli Allahım şifa versin tüm hastalara,
bizde durumlar böyle işte oğluşuda yeni yatırdım uyumak üzere...

ayşegülcüm sizede geçmiş olsun canım.
rabbim halana şifa versin.
kardeşinede geçmiş olsun canım.

Aynurcum tebrik ederim seni hayatım, oğluşunada çok üzüldüm canım ya kıyamam inşallah çok fazla rahatsızlık vermiyordur

selam herkese
hasta bebişlere geçmiş olsun benim kuzunun ateşi düştü ama hiç iştahı yok bişey yediremiyoruz
dünürüm senide ayrıca tebrik ederim canım kayramıza kardeş geliyormuş benim eşimde çok istiyor ama ben ebrarla ancak baş edebiliyorum hem çalışıp hem onla ilgilenmek yoruyor ama oluncada rabbim ona göre sabrını verir heralde sana yardımcı olabilcek birileri varmıydı yanında ailenden

dün eşim bana terlik fırlattı gece nasıl ağladım bişey yokmuş gibi yattı
sabah o uyanmadan evden çıkıyorum zaten ve bugün hiç birşey yokmuş gibi davranıyor ya sinirden deli olucam
bir özür dilemek bile yok
erkeklerin hepsimi bu kadar duyarsız ve kaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…