Bebeklerimiz ve Biz

herkeze günaydın iyi sağlıklı günler dilerim

kızlar çok canım sıkkın çok üzüntülü bir doğum günü akşamı yaşadım hayat işte ne yaparsın kardeşim rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı o telaşta 3 yaşındaki oğlu kafasının üztüne düşüp kafası şişti onuda tomografi falan derken ayyy sormayın tam gece eve geldik abim aradı 8 yaşında bir oğlu var herşey belli olmadan aramak istemedim dedi hastaneyede ondan gelemedim dedi oğlunda ciddi bir hastalık varmış annemle konuştu birazdan arıycam akşam artık konuşcak halim kalmamıştı 8 yaşındaki yegenim şu anda o hastalıktan dolayı yürüyemiyormuş ameliyat demişler sormayın ağlamaktan bittim artık sevdiğim 3 kişide hasta küçük yeğenim neyse sadece morlukla atlaattı ama kardeşimle yeğenim için ne olur dua edin

bursamıza hoşgeldin canım.öpüyorum seni ve derini

zerencim üzüldüm canım.allah kimseye dermansız dert vermesin.acil şifalar diliyorum.

hepinize günaydın kızlar....
mutlu bir gün diliyorum..
kızım ve ben iyiyiz şükür...

biz daha iyiyiz elifcim, çok saol bitanem, ama genede 1 hafta kullan demişti dr, antibiyotiğe devam yaniii
sen nasılsın cnm, ruzişim nasıl, yarın görür cvp yazarsın bebekim:)))[/B]

[]

tekrar geçmiş olsun zehracım..yalnız emir ne kadar duygusal bir erkek çocuğu değil mi?
son ayrılığınız olur inşallah...
yavrum antibiyotik ala ala bi hal oldu..son olur inşallah...
biz iyiiz canım benim..bi sıkıntı yok çok şükür...

çok geçmiş olsun canım...
allahım tez zamanda acil şifalar versin...
dert verip derman aratmasın inşallah...

hoşgeldin canım insanın evi gibisi yok dimiii
annecinede çok geçmiş olsun canımm

yy canımm çok geçmiş olsun geldimi
hepsi üstüste gelir allah şifa versin hepsine.inşallah bir anönce düzelirler

çok sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz ve dualarınızı eksik etmeyeceginize inanıyorum kardeşimin hastalığı potasyum eksikligiymiş vücudu potasyumu çok çabuk harcıyormuş ve vücudun kendilinden üretemediği potasyum dışardan almak gerekliymiş normalde bir insan vücudunun 2 yılda harcadını kardeşimin vücudu 1 haftada harcıyormuş sorunda ordan çıkmış serum veriyorlar 1 hafta hastanede yatacakmış ve ömrü boyunca ilaç alacakmış

yegeniminki ise kalça intihabı diye bir hastalıkmış 3-8 yaş çocuklarda belirti verirmiş en büyük olma nedeni geçmeyen tekrarlayan gribal enfeksiyonlarmış en acil ortobatik hastalıların başındaymış çaresi ameliyat çocuklarımıza dikkat edelim yürüyüşlerinde aksama ve ateşle belirti verirmiş sakın ihmal etmeyin yegenim pazartesi sanırım ameliyat olacak ve düşünün 8 yaşında bir erkek çocuk çok hareketli ve en az 6 hafta tüm vücudu alçıda kalacak beslenmesi değişcek yani bir sürü zorlu günler yegenimi ve abimleri bekliyor şuandada sürekli ilaç tedavisi altında yürüyemiyor canı acıyor

Zeren'cim rabbim şifa versin minik yeğenine,çok üzüldüm gerçekten,anne babasınada güç kuwet versin.
Allah'ım daha beterlerinden saklasın inşallah.Dualarım yeğeninle.

Tünaydın kızlar...
Zerencim çok üzüldüm birtanem.... İnşallah yiğenin tez zamanda eski sağlıklı günlerine dönüp koşar oynar. Rabbim ailesinede sabırlar versin. Erkek kardeşinede çok çok geçmiş olsun.
Dualarım seninle... İyi haberlerini alacağımız günleri dört gözle bekliyorum.
Bizde iyiyiz sabah dan beri İremle uğraşıyorum. Çekyatlara çıkıyor artık ordanda kenarına oturup ışığı açmaya çalışıyor Allaha emanet anlayacağınız. Kızıncada boynunu eyip anneeeee demesi yokmu bütün yağlarım eriyor. Tam bir ayaklı mikser oldu anlayacağınız. Akşama kadar resmen pestilimi çıkartıyor.
Aynurcum hiç sesin çıkmadı. Dr gittin mi??? İyi haberlerini bekliyorum bitanem....
Yelizcim sen nasılsın denomun öksürüğü nasıl oldu???

Selam sevilcim,aynen denizde öyle şekercim, nerede buluyor bu enrjiyi anlamıyorum iştahda yok malum bütün gün süt üçmek istiyor sadece.
Denomun ilaçlarını kullanmaya devam ediyoruz.Hasta olduğu için çok terliyor akşamları duş aldırdım 2 saat önce ben mutfağı toparlayıp yatıracaktım kaşla göz arasında dolapdan bir küçük tencere çorbayı çektiği gibi
üstü başı halı dolap battı, şimdi uyuyor yaramaz.

aysegülcüm canım çok üzüldüm canım acil sifalar bitanemmmm doğum gününüzde kutlu olsun bu aradaaa

egemizinde doğum günüü kutlu olsunnnnn

bizde iyiyiz kızlarr öğleden sonra arkadasıma oturmaya gidicezszzz simdiden doğum günü heyecanı basladıı nasıl nerde yapsak diye bu sene bayağı bi kalabalık olucakkk hayırlısı bakalımmm

18 günümüz kaldı sonraa 2 yasındayızz teyzeliriii nasılda zaman geciyoooo

demek kızlarrr böylee arada masallah diyim evede cok usluuu kitaplarına bakarrrr resimler hakkanda biseyler der ineğe möö top a too gibi :))) cizgi filmi izlerrr evde bana hiç yaramazlığı yok yavrumun ama dısarı cıkınca tamamen bi canavarrrrr oluyo :)))))

Maşallah Ardaya canım. Allah saklasın...
Bu kızlar böyle oluyorlar demekki. Yaramazlıkda sınır tanımoyarlar.
Ne çabuk geçiyor zaman. Topiğimizin bebeleri büyüyorlar. Sağlıkla daha nice nice yaşlarını görürüz inşallah.

slm kızlar
kızımı uyuttum biraz işleri yoluna koyayım gelicem

zeren ayşegülcüm hasta olan tüm aile fertleriniz için allahtan acil şifalar diliyorum, çok çok geçmiş olsun cnm benim yaa
allah beterinden korusun, dermansız dert vermesin kimseyee

merhaba
ewde beni bekleyen bi dunya is war
oooffff gozumde buyuyor wallahi
neyse yawas yawas baslicam artik
opucukler

nihayet pnomokok karmaşasını çözdüm...
sabah doktorumu aradım oda sizin dediğiniz gibi yaptırmam gereken aşısın adının preveran olduğunu söledi..hemen fiyat aldım..115 tl...benim dün dediğim 29 tl lik pnomokok sadece zatüre yi kapsıyormuş..preveran ise zatüre,orta kulak iltihabı,menenjit,sünizit i kapsıyormuş...malesef sağlık sistemi çok yetersiz anneler bilinçlendirimiyor dedi..bebekler için olan preveran mış....

size bi soru sorcam..sağlık ocağında bebeklere yapılan pnomokok hangisi peki..29 tl lik pnomokok mu yoksa olması gereken preveran mı....

herkese selammm, hasta bebişlere geçmiş olsun, tez zamanda iyileşirler inşallah

biz iyiyiz çok şükür, ardanın yaramazlıklarını saymazsak... bu hafta müfettişerl gelecekti, hacı bekler gibi bekliyoruz, hala gelmediler, gelip gitseler de rahatlasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…