K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #14.961
iyi akşamlar kızlar
şu an itibari ile Bursadayım,ewimdeyim.....
17.30 feribotu ile döndüm,ayrilik zor oldu annecimlerle ama burdaki hsrette son bldu şükür:)
opuyorum herkesi
aysegul we egemizin dogum gunu kutlu olsun
we hasta olan tum kuzular acil sifalar
herkeze günaydın iyi sağlıklı günler dilerim
kızlar çok canım sıkkın çok üzüntülü bir doğum günü akşamı yaşadım hayat işte ne yaparsın kardeşim rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı o telaşta 3 yaşındaki oğlu kafasının üztüne düşüp kafası şişti onuda tomografi falan derken ayyy sormayın tam gece eve geldik abim aradı 8 yaşında bir oğlu var herşey belli olmadan aramak istemedim dedi hastaneyede ondan gelemedim dedi oğlunda ciddi bir hastalık varmış annemle konuştu birazdan arıycam akşam artık konuşcak halim kalmamıştı 8 yaşındaki yegenim şu anda o hastalıktan dolayı yürüyemiyormuş ameliyat demişler sormayın ağlamaktan bittim artık sevdiğim 3 kişide hasta küçük yeğenim neyse sadece morlukla atlaattı ama kardeşimle yeğenim için ne olur dua edin
biz daha iyiyiz elifcim, çok saol bitanem, ama genede 1 hafta kullan demişti dr, antibiyotiğe devam yaniii
sen nasılsın cnm, ruzişim nasıl, yarın görür cvp yazarsın bebekim:)))[/B]
[]
kızlar çok canım sıkkın çok üzüntülü bir doğum günü akşamı yaşadım hayat işte ne yaparsın kardeşim rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldı o telaşta 3 yaşındaki oğlu kafasının üztüne düşüp kafası şişti onuda tomografi falan derken ayyy sormayın tam gece eve geldik abim aradı 8 yaşında bir oğlu var herşey belli olmadan aramak istemedim dedi hastaneyede ondan gelemedim dedi oğlunda ciddi bir hastalık varmış annemle konuştu birazdan arıycam akşam artık konuşcak halim kalmamıştı 8 yaşındaki yegenim şu anda o hastalıktan dolayı yürüyemiyormuş ameliyat demişler sormayın ağlamaktan bittim artık sevdiğim 3 kişide hasta küçük yeğenim neyse sadece morlukla atlaattı ama kardeşimle yeğenim için ne olur dua edin
hoşgeldin canım insanın evi gibisi yok dimiiiiyi akşamlar kızlar
şu an itibari ile Bursadayım,ewimdeyim.....
17.30 feribotu ile döndüm,ayrilik zor oldu annecimlerle ama burdaki hsrette son bldu şükür:)
opuyorum herkesi
aysegul we egemizin dogum gunu kutlu olsun
we hasta olan tum kuzular acil sifalar
demek kızlarrr böylee arada masallah diyim evede cok usluuu kitaplarına bakarrrr resimler hakkanda biseyler der ineğe möö top a too gibi :))) cizgi filmi izlerrr evde bana hiç yaramazlığı yok yavrumun ama dısarı cıkınca tamamen bi canavarrrrr oluyo :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?