- Konu Sahibi DreamLover
-
- #15.341
bilmezmiyim canım ya.bir zamanlar çok sık giderdik ama berra dan sonra pek gidemedim.birde kent meydanınada mı açılmış dün farkettim gibi :)))
saol cnm , herkesinDeme ya,Allah gönlüne göre versin kankanın.
tüüh ya cok uzuldumiyi gecelr arkadaşlar yardım meleklerinde bir küçüğümüzle ilgili bir konu vardı lösemi tedavisi görüyordu küçüğüm melek olmuş çok moralim bozuldu...allahım ailesine sabır versin
allah kawustursun sibelhuuu huuu ben geldım herzaman gıremıyorum net yok tlfonla baglanıyorum pcye esımıde gönderdım agustoa kadar yok kuzumu çok özlucez.....suan samsundayım 3 nısanda allah nasıp ederse dönucem ızmıre
aptamil dewam etsen bi sakıncası war mıymışgünaydın kızlar nasılsınız bakalım hasta bebiş ve annelere geçmiş olsun,
dünden beri oğlumun burnu akıyor ve sürekli hapsuruyor babası akşam peditus almış akşam ve sabah verdim ama bilemiyorum napsam bu kışı hasta olmadan atlatamayacağız sanırım(((( birde şunu fark ettim ben 1 yaşından beri sürekli Aptamil sıvı form sütten içiriyordum bu ara pınar günlüğe döndük Aptamil içtiği sürelerde hiç hasta olmadı bıraktık başladı gribal enfeksiyon ((
tenzilecim yoğurdu artık yemiyor meyvelide denedim ama yemedi meyveleri ayrı yitor severek,
mevcancım bende bilmiyorum valla kimi öyle kimi böyle diyor
walla uzmanlarda ikiye bolunmusler...insan gerçekten ne vereceğini şaşırıyor..kimilerin iyi dediğine kimileri kötü diyor..misal süt çok faydalı ama neticede o da paket te..onundamı bi zararı var..
paran olacak yaptırcan bi köy evi..besliycen tavuğunu ineğini ohh ne eüzel..baksana eskiler ne kadar kanlı canlı...
amanaman sen werme o kadarda :)))))bu ara veriyorum tenzişcim yeni başladım zaten çokda sevdi heralde vesem 10 küp yiycek çikolata sanıyor kiku diyor :)))
ac kalsa da mı yemiyor guzelim, kuşlara bakarken felan da olabilir....ruze ne yoğurt yiyor nede ayran içiyor..
danino değilde büyümix yada smart alıyorum bende...
ama her zaman yemiyor onu da..
peyniri bile kahvaltıya bulamaç yapınca yiyor..
meyveli yoğurt yaptım..
yeliz gibi karıştırdım...her zaman yemedii.yada 1-2 kaşık yedi..
dün sizden okudum süt dilimi aldım..önce güzel güzel yedi.sonrada mıncıklayıp siyah koltuğumuın heryerine sürdü...
yemek yedirmek işkencenin en önde gideni
ac kalsa da mı yemiyor guzelim, kuşlara bakarken felan da olabilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?