Bebeklerimiz ve Biz

sorma ayşegülcüm bide 1haftadır sürekli babayla konuşmuştum..dünde kan verince yanlarına çıkıcaktım..arayıp makinaya bağlandığını duyunca elim ayağım boşaldı yanlarına bile gidemedim..oturdum ağladım valla..neyseki eşim yanımdaydı..

bilmezmiyim canım ya.bir zamanlar çok sık giderdik ama berra dan sonra pek gidemedim.birde kent meydanınada mı açılmış dün farkettim gibi :)))

yok artık :)) ee sık gidiyorsun kent meydanına aaslında aama demkki dikkatini cekmemiş
cokolmadı ama acılalı da bildigim kadari ile..
Deme ya,Allah gönlüne göre versin kankanın.
saol cnm , herkesin

iyi gecelr arkadaşlar yardım meleklerinde bir küçüğümüzle ilgili bir konu vardı lösemi tedavisi görüyordu küçüğüm melek olmuş çok moralim bozuldu...allahım ailesine sabır versin
tüüh ya cok uzuldum
allah sabırlar wesin
allahım kimseyi bu şekilde sınamasın

huuu huuu ben geldım herzaman gıremıyorum net yok tlfonla baglanıyorum pcye esımıde gönderdım agustoa kadar yok kuzumu çok özlucez.....suan samsundayım 3 nısanda allah nasıp ederse dönucem ızmıre
allah kawustursun sibel

insan gerçekten ne vereceğini şaşırıyor..kimilerin iyi dediğine kimileri kötü diyor..misal süt çok faydalı ama neticede o da paket te..onundamı bi zararı var..
paran olacak yaptırcan bi köy evi..besliycen tavuğunu ineğini ohh ne eüzel..baksana eskiler ne kadar kanlı canlı...

bizimkide aynı ali gibi, bende ayrana devam :)
Saol mev.can iyiyiz şükürler olsun evdeyim yok henüz bir gelişme olmadı

aptamil dewam etsen bi sakıncası war mıymış

yok canım sakıncası devam etmeyi üşünüyorum aptamili sütü seviyor zaten pınar günlüğüde içiyor ama aptamil bence direnç veriyor bağışıklık sistemini güçlendiriyor ay bilmiyorum ki şaştım kaldım

bu ara veriyorum tenzişcim yeni başladım zaten çokda sevdi heralde vesem 10 küp yiycek çikolata sanıyor kiku diyor :)))

walla uzmanlarda ikiye bolunmusler...
kimi pastorize sut iyi diyo kimi cok yuksek derecede ısıtılıp hızlı surede sogutuldugu için onunda icndeki faydali maddelerin öldurdugu soyleniiyor,
acık süt alsan bilemiyorsun hangi koşullarda sağılır
ben yine de pinarin günlük sütü diyoruuum

ben bir kase sade yoğurt içine bir küp koyuyorum, karıştırıp daninonun küpne koyuyorum bittikçe mutfakdan tazeliyorum kuşlara bakarken yiyor bazı zamanlar. Ama dün yemedi mesela.

ruze ne yoğurt yiyor nede ayran içiyor..
danino değilde büyümix yada smart alıyorum bende...
ama her zaman yemiyor onu da..
peyniri bile kahvaltıya bulamaç yapınca yiyor..
meyveli yoğurt yaptım..
yeliz gibi karıştırdım...her zaman yemedii.yada 1-2 kaşık yedi..
dün sizden okudum süt dilimi aldım..önce güzel güzel yedi.sonrada mıncıklayıp siyah koltuğumuın heryerine sürdü...
yemek yedirmek işkencenin en önde gideni

ac kalsa da mı yemiyor guzelim, kuşlara bakarken felan da olabilir....

güle güle mewcan

ac kalsa da mı yemiyor guzelim, kuşlara bakarken felan da olabilir....

kuşları pek göremiyoruz biz...
ama en sevdiği şey reklam onu seyrederken bile yediremiyorum..
yoğurt çorbası denedik..
o da olmadı
ama belki zamanla yer..
çünkü makarna,her türlü et,köfte ve pilavı hiç yemiyordu..
şimdi severek yiyor..
zamanla değişir diye umut ediyorumCADIARZU

nasılsınız bakalım benim başım çatlıyor sanki beynim çalkalanıyor ağrı kesici aldım ama henüz etki etmedi size iyi sohbetler tenzilecim bahsettiğin filmin tanıtım fragmanlarını görmüştüm oldukça ilginç ve sıradışı bir hikayesi var en kısa zamanda izlemek istşyorum bende .... öpüldünüz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…