Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın kızlar...
Bizde dün akşam geldik evimize. Çok iyi geldi bu 5 gün hem bana hem kuzuya...
ıyiyiz çok şükür hafif burun akıntımız var inşallah ilerlemez bol bol ıhlamur veriyorum. Gerileri hiç bakamadım inşallah tün bebişlerde annişleride sağlıklıdır.

ayşegülcüm geçmiş olsun. alim bir an önce iyileşir inşalah
bizde 2 gündür gribiz burnumuz akıyor, bizde peditus kullanıyoruz. birde köpek dişi patlamış. 3 günüdr gece boyu uyku yok bize, gündüzde uyumuyormuş hiç. hastasıyız yanii, koca kışı hastalıksız atlattık diyordum, maelesef ayşegülcüm bizde nazar değidirdik sanırım.iştah da kalmamış zaten, meyvesini yemiş sadece oda zorlamaylaaa

maaşlah kuzulara boyları kiloları süper maaşlaahhh

hepimizde bir yorgunluk bir miskinlik var galiba
bıraksalar bütün gün uyurum yanii
bahar depresyonuna mı girdim ne
bütün bebeleri öpüyorumm
herkese selamlar

Naber nimetim...
Görüşemiyoruz kaç zamandır. Hayırlı olsun yeni evin inşallah kiracı olarak oturduğun son ev olur. Nilim nasıl sen nasılsın işler nasıl gidiyor???

sevilcim bol bol kulağını çınlatıyorum bu aralarr, şirkette son durumun iyicekötüye gitmesiyleeee
allahın sevdiği kuluymuşsun bacım
oh kuzuylaaa

Kesinlikle doğru söylüyorsun canım...
Hele ıremle yaşadığımız günleri düşündükçe daha da çok seviniyorum.
ınşallah sizin içinde en hayırlısı olur. Yani çıkartılsanız bile tazminatlarınızı alırsınız... Kötünün iyisi işte...
Nilime de çok geçmiş olsun. Hemen şuruba başlaman iyi olmuş ilerlemeden keser inşallah.

inşallah, valal bu gidşle tazminat falan hayal oldu, sigortalarımızı kestiler
maaşlar alınmadı, maaşlarda kesilecekmiş öle diyorlar
bakalımm
hayırlısı allahtan artık

Ayççuum valla napiyim burda kimse yoktu kaybetmişim ruhumu aslında pek adapte olamadım
oğluş genel olarak fena değil ama burnu açılmıyor dök ök serum fiz.i ama nafile çocuğumun burnunun kenarları kıpkırmızı oldu silmekten ağlıyor silerken napsam bilemedim...

iremim aşkım napıyor zilliiii, bıcır bıcır konuşuyormu geneee

Son sürat yaramazlıklara devam
Çok beter oldu çokkkkk çekyatların üzerine çıkıp zıplamalarmı dersin bardağı ters çevirip üstüne çıkmak gibi akrobasik hareketler mi dersin???
Bir saniye gözümü üzerinden ayırmaya gelmiyor. Gerçi ayrılmamıza oda pek fırsat vermiyor sürekli dibimde olacak otursa bile gelip mutlaka sırtını bana yaslıyor garantici zilli.
Konuşmalarımız iyice arttı. Hele ablamda iyice kıvırdı. Baya anlaşılır birşeyler anlatıyor iki üç sözcük arka arkaya sıralıyor. Tabi anlamadıklarımızı da sayarsak tam muhabbet kuşu... Maşallah tüm kuzulara...

merhabalar kızlar nasılsınız
kızım yine sabah 6 da kalktı ayy ne zaman uyumaya başlayacak sizde de böyle oldumu
maşallah sevil bebişine tabi sana da allah kolaylık versin peşinde koşturmak zor oluyordur
ayşegül canım sizde dr gitmişsiniz geçmiş olsun canım

Günaydınlar

Annem kuzu ve ben az sonra avm ye gezmeye çıkıcaz,hava güzel değerlendirelim dedik.

Çok öpüyoruz sevgiler

günaydın kızlar
ayşegülcüm tekrradan geçmiş olsun.
nimetcim nilde rahatsızmış.sizde geçmiş olsun canım.
sevil hoşgeldin evine canım.bak sen ireme ne yaramazlıklar yapıyormuş zilli.
yelizcim hava güzel çıkın gezin.bizide kociş işten gelince akşam gezmesine carrefour a götürcekmiş.
mavili slm canım sanada.işlerin yoğun galiba özletiyorsun kendini.
mavice canım günaydın sanada.yapın bakalım kahvaltınızı.
songül ve cimcime sizede günaydın...

Saol semihacım insanın evi gibisi yok vallahi... Gerçi gezmek ikimizede iyi geldi. Kuzum abileriyle oynadı durdu bizde ablamla hasret giderdik. Ben sürekli çalıştığım için hiç böyle uzun uzadıya biraraya gelemiyorduk.
Sorma canım ya zillim yaramazlıkta sınır tanımıyor.
Sen nasılsın Berracık nasıl???

bizde iyiyiz canım.geçen gün annem berra ya yeni dergiler almıştı.şimdi onlar aklına geldi.yegi yegi deyip istedi benden.onlara bakmakla ve onlarla konuşmakla meşgul..

Amin canım amin tüm annelere Allah kolaylık versin. Analık zor zanaat
Yenisin galiba aramıza hoş geldin...
Kuzun küçücük Allah bağışlasın emiyorsa uyku düşeniniz bu şekilde devam eder. Uykusuzluk hiç birşeye benzemez iyi bilirim. Evdeysen gündüzleri biraz uyumya çalış gece uykusuna benzemez ama azda olsa güç toplarsın...

slmmm herkese merhaba muhabbet başlamış

aynurcum slm canım nasılsın kuzular nasıl

ayşegülcüm alişimin burnu kızardı demek silmekten kıyamam kuzuya yaaa inş. çabucak iyleşir

nimocummm aşkım nassın canımmm ne var ne yok kuzu nasıll rahatsız galiba geçmiş olsun canım aicl şifalar inş. işlerinizde düzelirde maaşlarınızı düzenliş alırsınız(rız)

sevilcim gelmiş hoşgelmiş naber şeker kuzu nasılll

semihacım sen nasılsın canmımmm berrayı öperim.

yelizcim gezmelere gidecekmiş kuzusuyla ve annişiyle hadi bakalım iyi gezmeler

cimcimecim senin kuzuda tarif ettiğin gibi galiba gündüz uykusu problemli benim kuzuda yanıydı ama yaşından sonra düzeldi malesef şimdi eskiye göre daha iyi uyuyor . belki düzelir gittikçe

bizde dün akşam anneannede huysuzduk ateşi çıktı kuzunun biraz birde pişik olmuş okadarda kremliyoz ama yinede oluyor gece beraber uyuduk kuşumla allahtan ateşlenmedi gece annemle konuştum yine huysuzluğu varmış biraz bakalım hayırlısı hasat olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…