Bebeklerimiz ve Biz

onu dr.lar yazmıyo..
21 lira kocaman tüp...
spreyli ama kolay sıkılıyor..
ben onu kullanıyordum ruzeye
zilli spreyini sökmüş..bulamadık..kayboldu galiba...

Naber Kadişim ne tatlı olmuş o zilli öyle yesinler onu...
ıremde bayılıyor o oyuncaklara oyun merkezine girer girmez yapışıyor. En sevdiğide uçan balon oturuyor içine babasına at at diyor. Jetonu atacakmış... Ah ahhh bu zilliler herşeyi çok iyi biliyorlar.
Bizimkide aynı Elifcim hep bir sokak sevdası... Kızım seni sokakdamı doğurdum diyorum başlıyor kokak kokak demeye. Eeeee doğuma 10 gün kalaya kadar çalıştın diyor eşim bırakda olsun sokak sevdalısı. Anasının kızı ne olacak....

kadiscim maşallah canım kuzuna..ben bu resimleri görmüştüm ama sanırım...

sevilcim aynı vallahi..ama bizde gezmeyi çok seviyoruz bize çekmişler işte..

onu dr.lar yazmıyo..
21 lira kocaman tüp...
spreyli ama kolay sıkılıyor..
ben onu kullanıyordum ruzeye
zilli spreyini sökmüş..bulamadık..kayboldu galiba...

bende sürekli tonimer sprey kullanıyorum canım.damlayı yaptırtmıyor berra .birde buna alıştık kolay geliyor.seninkinin adı ne elifcim.

ayşegülcüm geceleride çok rahatsız oluyorsa cold mix kullanmanı öneririm canım.onunda çok faydasını gördüm ben.

Sağol canım eşekkürler çok zilli gerçektende caım o benim çok sevindi ama sürekli evde sıkılmıştı kuzum bak sen zilliye kokak diyor hee yerim o cimcimeyi ben sırnaşık şey

kızlar valla ben çok şanslıyım bu konudada..berfeye şu tekli minik tüpler varya ondan kullanıyorum..berfe o kadar seviyorki durmadan eline alıp burnuna sokuyor sıkmadığım zamanlar alıyor.

hoşgeldin mevcan naber nasılsın berfe nasıll canım

saol bidenem..dünden beri hafif gribim berfeme geçmesinde tek..
son zamanlarda eşimin uzundur seyrettiği bi diziye takıldım daha doğrusu hastası olsum..her boş vaktimde onu seyrediyorum..o yüzden sizlere pek bakamıyorum..yeni sezon başlıyacak o yüzden günde 4 bölüm seyrediyorum...

Teşekkürler canım büyüdü cadı evet

Geçmiş olsun canım benimde boğazlarım ağrıyor kaçgündür ama işte ayakta atlatmaya çalışıyorum dün akşamdan beride başağrısı geçmek bilmedi ağrı kesicide aldım ama banamısın demedi. gözlerime vuruyor ağrısı

hayırdır hangidiziyi seyrediyorsun ??

semihacım sağol aklımda olsun o da
Elifcim bunun fiyatıda aynı ödemiyor sigorta 10 tanemi ne tüp var ökmeli eczacı spreyin kullanımı daha zor dedi bende yine bundan aldım
Yezda ne güzel çıkmış maaşallah Kaiş,
Mev. geçmiş olsun canım sanaa

saolun kızlar....
kadisim duymuşsundur ama preson break seyrediyorum..eski sezonu ama ben yeni başladım..nisanda yeni sezon başlıyor geri kalmamak için hızlı bakıyorum biraz..

teyzeleri bu arada kızıma dua etmeyi öğrettim..iki elini açıyor amin diyince ellerini yüzüne sürüyor..ezan sesinide biliyor artık eğer balkonda denk gelip duyarsa hemen dua etmeye başlıyor...

kadiscim sanki görmüştüm bu resimleri be ama nerde face de mi acaba
yezdam çok güzel çıkmış diyelim yinede.

mevcan maşallah berfe ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…