Bebeklerimiz ve Biz

sağol sevilcim valla hasta ettik sorma onun dışında iyiyiz sağol canım bende okuyamadım geçmişi ıroş iyidir umarım sende öyle,
Semihacım selam hayatım ben o Berroşun yegi iyen ağzını yirim valla maaşallah kuzuma,
Kadiş selam bebem sağol evet burnuşu kızardı sil sil ama halada tıkalı demin yine serum fiz.yaptım iki gözü iki çeşme şimdi hav havıyla oynuyor,
Yeliz gezmelere gitmiş oh valla iyide etmiş,
Cimcime sağol tatlım öpüyorum senide...

Kadişcim Yezdada neden huysuz acaba iş mi geliyor ki pişiğe gelince bezi iki dakika bile kalsa poposunda anında pişik yapıyor yaz gelsede alıştırmalara başlasak diyorum benimki çişini yaparken önünü tutarak ııııh ııııhh yapıyor çok komik oluyor o hali

ayşegülcüm evet dişlerinden olabilir çünkü ağzı çok kötü bende diş diye düşünüyorum galiba sancı yapıyor bir duruyor bir ağlıyor çünkü şu dişleri çıksada rahatlansa kuzu

bizimki ellemiyor ama yinede çok tutmamaya çalışıyorum kaka yaptığındada hemen değişiyorum bekletmiyorum annemde benim gibi öle kızardıya annem çok kötü hisetti kendini vallahi bekletmiyorum kremini sürüyorum diyor

bende diyorum yani senle ne alakası var anne teni hassas demekki hemencik kızarıveriyor

Evet canım dedim ya hemen anında tahriş ediyor e nolca kuzuların teni pamuk gibim oluyor işte kim ister olsun hayırlısıyla kuzularımız dişlerini çıkarıp şöyle bi rahata erselerdi benikide yattı ama yavrum uh uh zor nefes alıyorsenağlama

Semişim; Physiologica ben hep bunu kullanıyorum benim kuzunun burnu doğdu oğalı hep tıkanıyordu normalde de 1 yıl filan sürekli bunu kullandım ama şu anki normal tıkanıklık değil gribal açılmıyor maalesef:1no2:

berra uyudu bende biraz iş yapayım.
deli gibi ütüm var
bu haftam hep gezmekle geçti.

öp bidenem şlap şlap smiley,
Ruzişim nasıl?

ruziş de iyi teyzesi..sokak sevdasında...kapı çalmasın hemen fırlıyor dıışarı çok sıkılıyor çok....

alişimde umarım iyi olur annesi..
sürekli serum fiz. alacağıma okyanus alsan bitanem..daha hesaplı oluyor hemde bayağı gidiyor..
bi cold mix diyodu ya kızlar...
ondan alsan canım..

he onu sorcaktım dün dra unuttum bacum ya
eczanede baktım hepsine okyanus suyu spreylimiydi
bi kaç çeşit vardı en iyisi bu dedik bunu aldık canım ya hepde kullandığım şey belki 20 kutu bitirmişizdir bu zamana kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…