Bebeklerimiz ve Biz

kıs ne acelen var yavaş yavaş yap işleri bak bana yan gelmiş yatıyorum valla,
bu işler bebişleri ne çok üzdü bir an önce tamamlansalarda kurtulsa yavrularımız,

saol kadiscim iyiyiz hazırlıık yapıyorum bi yandan drn uyumaya calisiyo...

mawice sen nasılsın cnm

Selam herkese
little geçmiş olsun sana ve prensesine
ayşegül şuanki renk tonu güzel olmuş yıkayınca akmaz inşallah
kadis ne zorun vardı yavaş yavaş yapsana
zehracığım abinizede geçmiş olsun

herkese güzel bir merhaba.... iyi haftalar diliyorum.benim haftam accuk gıcık başladı arkadaşlar... umarımsizinkiler iyidir.hasta olan bebişimiz yoktur..

mavice,sevil jege sizlerede merhaba
annemler dün gitti bol bol alışveriş yaptık gider ayak hastalandı annem şimdide yatıyormuş
ebrarında fena halde burnu akıyor yine antibiyotiğe başlamayız inşallah

Fatoşcum teşekkür ederim akmaz sanırsam yarım saat buharın içine soktu kafamı
sen nasılsın Ebrar nasıl?

öyleyse renk tonu çok güzel balyaja gerek yok bence
ebrara tam atlattı derken burnu akıyor uyurken zor nefes alıyor sprey sıkmaktazor oluyor
yeliz başınız sağ olsun:Saruboceq:

geçmiş olsun canım ya sorma bizimde burun aynı boşaltıyorum serum fiz. ama nafile kç gündür sütünü bile içmiyor burnu tıkalı olduğu için yavrum bu arada kış geri döndü kar fırtına dışarısı buz senağlama

of yaaa çağan suçiçeği çıkarıyorrrrr... az öne vücudunda gördüm kabartılarını ayy inşallah çağatay gibi hafif atlatır... küçüğüm kıyamam demek sabah o yüzden biraz mızmızdı ama şuan genel durumu gayet iyi ama belliydi 2/3 gündür iştahında azalma var yiyor ama eskisi gibi değil... neyse bir taraftan üzülüyorum küçük diye bir taraftanda iyi oluyor en azından okul döneminde onunla uğraşmayı diyorum off yaa ben ne dediğimi biliyormuyum üzüldüm küçüğüme yaaa:çok üzgünüm:

evleri yeni süpürmüştüm çağan bir avuç kadar cipsi ufalamış halının üstüne şimdi onu uyuttum tekrar süpürge yapıcam ayy bu çok döklüntücü ya...

mavicem geçmiş olsun ooyyy kıyamam ya bende üzüldüm şimdi küçücükler hastalıklar, diş sıkıntıları v.s. yavrularımız ne çok sıkıntı çekiyor ((((((((

selam kızlarrrrrr.

mavicemm geçmiş olsun canım demek su çiçeği çıkarıyorr yavrum kıyamamm
ahh ahh sornma bende süpürdüm naz hanım heryeri çubuk yapmış birde ufalıyor elinde
hoşuna gidiyorrr

zehracımm inşallah herşey yoluna girer
rabbim sevdiklerine bağışlasınnn

ezgiyi sabah dr götürdüm.gıda zehirlenmesi olabilir dedi
kesin bişi demiyor hee olabilir diyor ne sinir oldumm
bulantı için ilaç yazdı biraz kullansın düzelmesse başka dr götürürüm artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…