Bebeklerimiz ve Biz

öyle ayşegülüm ya off inşallah çağan gibi atlatır elif nerelrde bugün hiç gelmedi sanırm ona sorardım birşeyler çağatayda geçirdi ama çağan küçük ...öpüyorum alimide senide bebişimmmŞeniz

ahh kıyamam çok geçmiş olsun canım acil şifalar ben kaçtım işim çokkk yaa off niye hiç bitmiyor bu işlerr:1no2:

Selam kaynatmış kaçnmışsınız

fatmacım be bilem giriştimmi tamamlamasam da içim rahat etmiyor ev büyk yaa başa çıkmak zor oluyor özellikle benim cadıyla yapmak çok zor oda eline oz alınca spreyi alıyor yada gırgırı bana yardım ediyor güya:)cadaloz:)))))

zeynepcim geçmiş olsun canım ekine umarım dediği gibi değildir acil şifalar
aynurcum en sonunda çağanada geçti aynı ortamda olunca geçmemesi çok zyıf bir ihtimal olurdu zaten en kısa sürede çabucak rahatsılık vermeden atlatır kuzun inş.

dyr cım canım hayırdır ne oldu niye üzgünsün

Kimseler gelmemiş benden sonra

zeynepcim naz ne kadar büyümüş maşallah çokta tatlı olmuş cadı:)allah nazardan saklasın

Herkese merhaba, başsağlığı dileyen herkese çok ama çok teşekkür ederim, bugün malum yerdeydim.
Ani bir vedat oldu herkes şokta.Allah taksiratını affetsin.Mekanını cennet eylesin.

Nil ve Nimetcim ikinizede geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.

Ayşegülcüm yeni saçlarını güle güle kullan çok güzel olmuş, bencede biraz bekle akar veya rengi kötü olursa balyaj atarsın.

Zehracım Rabbim çocuklarına bağışlasın , Ümit kesilmez Dualarım sizinle.

Aynurcum küçüğüne çok ama çok geçmiş olsun canım ya Acil şifalar diliyorum.

Unuttuğum varsa affola herkese kucak dolusu sewgiler

Ben anneme geldim babam memleketine gitti bu akşam, annecimdeyim birkaç gün.

merhabalar canlar..
valla bugün inanılmaz yoğundumm..
neyaptın diye sorarsanız akşama kadar mutfaktaydım..
hafta sonu annemler köye gitiler gezmeye..
annemin bahçesi vardır köyde kış sebzeleride eker..
ara ara gider toplar..gelirken de banada geitmişler sağolsunlar ama
bizde cumartesi günü pazar yapmıştık..
anlıycanız ortalık sebze doldu:)) .çok şükür tabide..
bozulmasın diye çoğunu difrize attım.. kimini yemek..(3 ÇEŞıT SEBZE yemeği:)
vs. tabi bu arada halıda batı. şimdi onuda sildim..ve nihayet oturdum..

Yeliz cim başınız sağolsun canımm..
Allah geride kalnlarıda sabır versin..
Sen nasılsın Denom nasıl?

dünürcüm güzel olmuş saçların güle güle kullan..
Naaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzz bu ne sevimlilik..
maşşallah 41 kere.. çok tatlı yaa...

Selam Zeynepcim Teşekkürler canım, Dünya malı dünyada kalıyor bu her vefatta yüzümüze tokat gibi yapışıyor.
Herşeyin başı sağlık Allah'ın izniyle diye başlamak lazım bütün cümlelerimize.

Bizler iyiyiz sizde iyisinizdir inşallah.

Ohh maşallah Allah bereketini arttırsın. Zor olmuş ama yemek hazırlama derdinden bellir bir süre çaldın bu vesile ile ağız tadıyla yiyin inşallah.

iyi gecelr yelizcim çok saol geçmiş olsun dileklerin için .. geçicek inşallah ama küçük ya insan o yüzden kıyamıyor.. vücudunda bayağı var kafasındada boynundada şimdilik kaşımıyor antihistaminik veriyorum sanırım onun etkisi var.. gerçi bir taraftanda iyi oldu okul çağına kadar kalmadı... hayırlısı diyelim artık sen nasılsın canım deniz nasıl...

çağanın mızmızlığından bulaşıkları makineye bile atamadım yanımda otur diyo canım isterse ben tepene çıkacağım yani.. az önce debelene debelene uyudu bende birazdan makineyi yerleştirip yatarım bu gün çok yoruldum...

günaydın herkese
mavicem geçmiş olsun canım kıyamam ya kaşınmaya başladımı
ekinciğim sizede geçmiş olsun

kadis bende geçen hafta temizliğe bayan aldım ama benim cadı bizi delirtti bezi ,merdiveni ,vileda temizlikle ilgili ne varsa almak istiyor vermeyincede yere yatıp ağlıyor
yani bu kızlarla her iş zorrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…