Bebeklerimiz ve Biz

günaydın sağlık dolu bri haftadiliyorumm
zehracımm, inşllah spasağlan dönecek evine yavrularına
dualarımız onunlaaaa

yelizcim allah rahmet eylesin, allah geride kalanlara sabır versin feci bir ölüm

bizde hastayızzz hastayız
kayınvalidem gripti kız zaten girpdi geçti derkken tekrar ladı
cuma gecesi çok öksürdü hemen keçi boynuzu kaynattım içirdim , allah razı olsun yeliz dedim, daha iyi oldu pazar ben grip oldum, şu an başım, hiç biryerim tutumuyor, musluklar açık
inşllah benden bir kez daha tekrarlamaz kuzumaaa

öyle yaniiii

Yelizcim Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin gerçekten çok acı Allahım ölümünde hayırlısını nasip etsin,
Zehracım inşallah bir an önce sağlığına kavuşur abiniz Allahım bu hastanelere düşürmesin yokluğunuda göstermesin ne diyim sağlam girip hasta çıkarıyorlar insanı ((

Nimo geçmiş olsun canım,
tnzl selamlar...

saçlarımı kestirdim ve boyattım nasıl olmuş kuaför eğer memnun kalmazsan aralara balyaj atarız dedi sizce nasıl?

Son düzenleme:
selam aysegulcum
boyle de guzel
ama balyajlşa sanki daha ışıltılı olur gibi geldi....

teşekkürle tnzl aslında isteiğim bu değildi ama böyle oldu
karamel istemiştim çok açık bi renk filan dedi bakırla karıştırdı bu ortaya çıktı bakalım bi kaç yıkamadan sonra nasıl olacak...

ewet önemli olan o , bi kaç yıkama sonrası ne kadar acılacagı..
güle güle kullan :)

günaydın canlarım

dün sabah eşim hastaneden eve geldi, durumda olumlu yönde ilerleme var dedi, tansiyon 9 a çıkmış, kan değerlerinde de düzelme varmış dedi , sevindik mutlu olduk
eşim biraz uzanayaım dedi, kalkınca bizide götürecekti hastaneye

aradan 15 dakika geçmedi ki yiğenimiz aradı, durumu kötüye gidiyomuş gelin hemen diye
apar topar çıktık gittik
hastanede herkesin gözleri kıpkırmızı, ağlıyolardı
ben de başladım ağlamaya, öldü sandım
büyük eltimle göz göze geldik, tedaviye yanıt vermiyomuş dedii

eşi de fenalaştı tabii, bayıldı falan onu acile kaldırdık, serumlar, ilaçlarrr
çok fena bi gündü

akşama kadar bekledik orda
ama bi sonuç yok
halen beklemedeyiz

Zehracım çok üzüldüm inşallah olumlu bir sonuç alır tedaviden Allahım sevenlerine eşine evlatlarına bağılşasın...

Zehracım çok üzüldüm canım ya...
ınşallah bir mucize olurda abiniz tedaviye cevap verir. Allah hepinize yardım etsin dayanma gücü versin...
Çok zor denilecek çok şey yok... Bol bol dua ediyorum Rabbim sizlere bağışlasın abinizi diye....
Tez zamanda iyi haberlerini bekliyorum.

Yelizcim sizinde başınız sağ olsun... Toprağı bol mekanı cennet olsun.
Ne feci bir ölüm. Ölümün nerde nasıl geleceği hiç belli değil. Rabbim ölümün bile hayırlısını versin hepimize...

Ayşegülcün saçların çok hoş olmuş bence, renkde çok yakışmış kesimide süper...
Benim de tez elden bir bakıma ihtiyacım var. Saçlarım acayip uzadı beyazlar geldi. Feci bir şekilde dökülüyor.

Sevilcim tşk ettim canım valla çocuk oldu olalı pek bakım yapamıyoruz bende babaya bıraktım gittim akşam ama kuzum kapıya gidip gidip annemm annemm demiş :)))

slm herkese merhabalar birkaçgün giremedim nasılsınız canlar

zehracım canım rabbimin yardımıyla inş. tedaviye cavp verir eski sağlığına ve sevdiklerine kavuşur abin dualrımız onunla allahım acil şifalar versin

yelizcim sizinde başınız sağolsun allah rahmet eylesin sevdiklerine ve ailesine sabırlar versin.

nimocum geçmiş olsun canım sanada nilede aman zati salgın varrr minikler bir türlü iyileşemedi yawww.

ayşegülcüm hoş olmuş saçların canım güle güle kullan aliş nasıl canım düzelmedimi

zeynepcim ekinede gemiş olsun canım acil şifalar. heberdar et bizi

tenzilecim nasılsın canım derin nasıl

sevilcim sanada merhaba irem nasıl iştahı düzene girdimi nasılll

Kasişcim selam canım tşk ederim,
düzelmei daha canım birde diş çıkartıyor ön ikinin yanlardakiler patlamış
sen nasılsın Yezda nasıl?

selam kızlar mutlu bir hafta diliyorum hepinie

ve hastalar acil şifalar

nimocum hastaymış geçmiş olsun canım acil şifalar nile kocaman öpücükler

ayşegülüm alimin anası yüzüne renk gelmiş la... evet bekle bakalım bir kaç yıkamadan sonra ne hal olacak ... ama değişiklik iyidir.. saç kesiminde güzel olmuş bebişim.. öpüyorum tatlışımmm...alimede tekrar geçmiş olsun canım

tenzile sanada merhabalar canım

zehra canım ya çok zor böyle sonucun ne olacağını bilemeden beklemek inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşurda yuvasına döner...

zeynebim ezgi hastamı oldu kıyamam geçmiş olsun güzelime inşallah önemli birşey değildir hafif bir üşütmedir habersiz bırakma bizi öpüyorum nazıda senide canım

sevilciğimi unutmuşum öperim şekerim Şeniz

kadiş sen nasılsın böcüğün nasıl canım evet görüşemiyoruz eskisi gibi öpüyorum senide tatlım ben şimdilik kaçar işlerim çok
sonra görüşmek dileğiyleee-tatlicadiarzu-

Kasişcim selam canım tşk ederim,
düzelmei daha canım birde diş çıkartıyor ön ikinin yanlardakiler patlamış
sen nasılsın Yezda nasıl?

Napayım be ayşegülüm iyi diyeli iyi olalım dün bütün gün temzilikle uğraştım her yanım tutulmuş delirmiş gibi yaptım sonrada hamladım mutfak dip köşe her yere camlar falan bütün danteller nevresinmler çarşafları topladım kaç makine çamaşır oldu deterjan bitti
makinanın içinde kaldılar bugün alıcamda yıkıycam perdeler falanda var daha bide vitrini indircem bulaşık makinesine daha çok iş var yani yoruldum bayağı...

yezdada iyi sayılır dişlerinden huzursuz bir iyi bir mızmız gidiyoruz bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…