Bebeklerimiz ve Biz

Ahhh be nimetcim önceikle çok geçmiş olsun canım, k.pederin ve k.walidenin düşüncesizliklerine kocanında bunu görezden gelmesine ne diyeceğimi bilmiyorum inan. Anahtar vermez mevzusu apayrı zaten, hiç hoşlanmam öyle benden habersiz eve gelip gitmelerine sen çalışan bir bayansın apar topar çıkmış olabilirsin evden sinirlenmekte çok haklısın arkadaşım. Ama sende biliyorsunki herşey Eş'te bitiyor
Düşüncesizlik başka hiçbirşey değil.

düşücesizlik değil, kendi menfaatlerinin öncelikli olması, kendi kızı olsa böyle davranmaz. tedavi edilemez bunlar. 1,5 sene daha bu ikenceyi çekeirm, o arada akıl sağlımı iyice yitirmezsem.

mutlu olmayı o kadar çok özledimki.içten gülebilmeyi.
sadece ruhum güneşim ayım, herşeyim bitanecik kuzum var.
annem diye bana sarılıp öpmesi dünyalara bedel
alalhım onu korusun , onu bana bağışlasın. tek istediğim hayatta onun mutlu olması

slm kızlar

aynurcum geçmiş olsun oğluşuna.çabucak çıkarırda atlatır inşallah
ayşegül alişimiz düzelmedi mi hala.saç renginede bayıldım.
zehrcaım allah acil şifalar versin.sevdiklerine bağışlasın biran önce.
yelizcim başın sağolsuın.ne acı bir ölüm.
ekinnazım yavruna bayıldım valla.maşallah nazımıza.
kadis yerim ben yezdayı.
nimetcim sanada geçmiş olsun canım.düşüncesiz insanlarla uğraşmak çok zor.bunu çok iyi bilirim.allah sanada banada sabır versin.

Nimo hoşgeldin bebişim kıyamam sana ya ne bu çektiğin bunlardan valla benim boğasım var senin yerine Allah sana sabır versin yavyum inşallah birgün bu sıkıntılar geçecek sende rahat edeceksin aslında birazda senin kocan ailesine çok yüz veriyor gibi bizim evimizin anahtarı kimsede yoktur ilk taşındığımızda anahtar 1 tane falaydı annesi istemiş eşimden oda vermemiş sevmez o biz yokken evimize giren çıkanı

Semişim hoşgeldin sağol bebişim ben daha alışamadım hep röfle yaptırırdım bu pek bi değüşük geli, Alişim düzelmei hala mümüklü mümüklü geziyo bebem, sen nasılsın Berroş nasıl?

Nimetcim yelize % 100 katılıyorum insanların özeli olabilir yaaa ne diye benim evime ansızın geliyorsunki
bu nebiçimn bir davranış yaaa . anlamadım böle saygızıslık olamaz .

eşininde buna göz yumması katlanılır gibi değil vallahi benzer olay benişm başımada gelmişti. eşim illaki istemişti annemlerdede olsun anahtarımız diye hayır dedim ben benim evimin anahtarı niye olsunki mesafe yakın değilki ozaman birer tanede abinlere çıkartalım oldu olacak dedim kesinlikle tavrımı koydum ve verilen anahtarı geri aldırttım

biran önce eşinle konuş tamam anahtar olabilir en azından üstü kitlemesin bilmiyormu sende olmadığını
ve yarıca hasta oludğunu bile bile ne kadar duyarsızlarmışki cart diye gelivermişler bari geldiniz insan bir ıhlamur kaynatır bir çorba yaparda gelinim sen yat uzan der ne diyim nimetcim yaaa inş. hatalarını anlardada tekrarlamaz

semihacım teşekkürler canım berra nasıl sen nasılsın

fatoşcum yezda iyi bir mızmız bir iyi idare ediyor işte ebrar nasıl sen nasılsın

berra iyi kızlar ne olsun.konuşmayı sökmeye çalışıyor.
şimdi ne demesini öğrendi.ben birşey dedikçe ne ne deyip geziyor.annecim ne değil efendim diceksin diyorum.kahkahalarla gülüyor.birde annem ona tarçınların cdsini almıştı.bir kere izlettik.alışkanlık yaptı.vividi aç aç diyor.açtırana kadar uğraşıyor.bozuldu annercim diyorum.yap yap diyor.dalga geçiyor benimle.

ben biraz gerginim.reglim yaklaştı.sinir küpüyüm nedense.çok agresifleştim.umarım biran önce geçer.çok rahatsızım bu durumumdan.

vividi demek ay bunlar bi alem yaaa bizimkide kalkar kalmaz tete açç diyor televizyonu açacakmışız izlediğide yokda görüntü olsun ses yapsın herhal :))) annemm annnemm diye peşimde sabahları babası oğlum çorap getir bana diyor koşa koşa yatak odasına gidip çorap getiriyor babasına hergün yaptırıyor hoşuna gidiyor onunda :)))

Ewet ayşecim uyuyor,bende hem ilanlara bakıyorum hem buraya.

Semihacım bunlar ne bilmiş böyle ya :) hergün yeni kelimelerle çıkıyorlar karşımıza :)

Kadişcim aynı valla burun çeşme akıyor tıkanıklık geçti şükür arada tıkanıp açılıyor birde 7.8.dişler patlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…