Bebeklerimiz ve Biz

canımm yaa git tabi açılırsınn.banada arkadaş gelecek şimdii
biraz açılırız belkümmm

he valla gidelimm bacımm
yaktımm bende bitaneee içelimmmmmmmm:içelim:

bu sıralar benimde pek bi canım istiyor cigara ama eşim içmediği için otlanamıyorum.paket alsam kesin başlarım onu biliyorum
kendimi ha bire frenliyom bakalım ne zamana kadar.

biliyorum giden gelmeyecek..
onun için üzülüyorum zaten...
rabbim yardımcımız olsun valla....

bakalım sabah bi gidelim dr. a eminim bişey.i yok diyecek...düşmüş falan diyecek gibi geliyor..tebri bırakmayayım yinede...

iğrenç olsun canımççkoyu koyu aktığı iyi ama..iltihabı atar da kurtulur inşallah canım

yeni sayılır canım bikaç gndür var..aslında ben farketmedim de kaynoş farketmiş..
amin canım amin..

ekinnazcım..bi sohbet iyi gelir belki canım..benim konuşacak yakınımda bi çay içecek kimsem yok:1no2:

zehra geçmiş olsun canım zeynepe ..daha fazla ilerlemez inşallah..

abinden haber var mı

ahh zehracımm inan çokk üzüldümm rabbim çoluğuna çocuğuna bağışlasın
yaaa .off off çok da pahalı yaaa para da dayanmazkii
keşke iyi olsada para önemli değil tabiii

ekincim bahar rehaveti sanadamı vurdu canım yaaa bazen bende öle oluyorum hafta sonundaki temizlikten dolayı hiç çalışasım yok evraklar bana bakıyor ben onlara bacaklarım kollarım kalkmıyor hiç vallahi uyu deselr uyurum şurda vallahi öle yorgunumki

eskiden olsa bende yakardım ama bıraktım artık içsem ağır gelir bana

güle güle yeliz iyi gezmeler sanada denoyada:1hug:

hastalıklar zaten insana maddi manevi kayıplar verdiriyor.sağlık yerine gelse giden düşünülmezde birde ümitsizlik olunca insan yıkılıyor.allah yardımcınız olsun.

zehracım canım benim çok üzgünüm gerçektende adamcağz sağ gittiği hastanede şimdi can derdiyle booğuşuyor allahım yardımcısı olsun şifasını versin . böle zamanlarda maddiyetta çok önemli inş. tek düzelsede para borç harç bulunur ödenir

allah yardımcınız olsun canım

ya kendi derdime mi yanayım, sizlere mi üzüleyim
topik olarak ne kadar mutsuz günler geçiriyoruz

ölümden başka her şeye çare bulunuyo çok şükür canlarım
üzmeyin siz kendinizi

dün gece eşimle konuşuyoruz da
adamcağız ayaklarıyla tedavi olmak için gitti hastanelere mahvoldu, ölüm döşeğinde

eşine demiş ki şişli de safra taşı kırma operasyonuna girmeden önce
ölürsem beni köyüme götürüp gömün, buralarda bırakmayın demiş
yengemde olur mu öle, sana bişey olmayacak demiş, ama asla seni götürmem köye yanımda olmanı isterim deyince
abim de büyük kaynıma demiş ki
yengen beni götürmez biliyorum ama sizden istiyorum vasiyetimdir beni toprağıma gömün demişş

ve bikaç gece öncesinde de rahmetli babsını yani kayınpederimi görmüş rüyasında
resmen öleceğini hissetmiş cnm abimmmm

evelsi gece de kayınvalidem rüyasında kocasını görüyomuş
ercan abimi almaya geliyomuş kaynanam da sopayla kovalıyomuş rahmetliyi alma oğlumu diyeee

yürek dayanmıyo bunlara yaaaaaaa
çok kötüyüm çokkkkkkkkkkkk

ay inanmıyorum zehra ya...
şimdi daha da çok üzüldüm...
allahım yardımcınız olsun ne diyim...
keşke düzelsede ....

off zehram yaaaokurkene tüylerim diken diken olduu
rabbim korusun şifasını versinnn çokk acı bir durumm

demii canım yaa ölümden başka herşeye çare var
ama biz insanoğluu böyleyizz işteee

saolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
ama şu aralar zeynebin hastalığıyla pek ilgilenemiyoruz
zaten gene emirden geçti, sürekli zeynebin yanında öksürüp duruyodu

pedidus ve öksürük şurubu veriyorum şimdilik
duruma göre belki akşam eşim gelirse götürürüz dr a

mavicem cnmm çağatay da çok geçmiş olsun cnmm
küçükken daha kolay atlatılıyomuş su çiçeği üzülme sakın, dr un verdiği kremi sürde bari yavrum kaşınmasın, iz falanda kalmaz inşallah

elifcim cnm umarım ruzem de ciddi bi şey yoktur
benim aklıma da acaba sıkı bi ayakkabı giydide , ayakkabıdan dolayımı yürümesi değişti, çünkü zeynebe de olmuştu bi kere aynı şekilde meğer sıkı bi ayakkabı yapmış

ayşegülcüm alişime de geçmiş olsun cnmm

zehracım sanki abine malum olmuş yaaa baksana ağzından sökülen kelimelere rabbim herşeyin iyisini bilir genç ölümü zordur sonuçta eşin içinde hanımı içinde kayınvaliden içinde çocukları içinde kabullenecek gibi değil ama ölüm yaşamın sonu herkes tatacak bunu ha geç ha erken tabi ama insanın elinde değil tabiki allahım ne verirse hayırlısını versin canım .

seninde eşinin yanında olup ona destek olman lazım dilerim allahtan bir mucize olurda sağlığına kavuşur abin:Saruboceq::Saruboceq:

sen üzülürsen bak çocukların var onların yanında olman lazım sende onlara lazımsın sıkma canını elde değil tabiki ama sözün bittiği nokta nediyimki allahım hayırlısını vrsin hakkımızda :teselli:

AH ZEHRACIM ÇOK ZOR YA İNAN OKURKEN İÇİM PARÇALANDI NE DİYİMKİ HERŞEY BOŞ ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN YİNEDE ÜMİT İŞTE İNSAN BELKİ DİYOR senağlama

selam kızlar tekrardan amanın bu neya içim karadı vallahi dertler derya olmuş bizde bir sandal devrilip batmışız yok mu bir can simidi yaaa bir kişidende güzel haberler gelsin..

ayşegülüm yok götürmedim gerek yok yani ilaçlarımız var zaten losyon şurup felan gerek görmedim genel durumu keyfi felan çok iyi allahıma şükür.. alişim naıl öpüyorum yakışıklımı...

ahh nimocum ahhh bir zamanlar bizde böyleydik seni okadar iyi anlıyorum ki eşim çok pasif kalıyordu ama bu durumdan memnun eşlerde mevcut yani ama benim eşim çok şükürki böyle değildi bir yerden sonra onunda tahammülü tükendi ve kıyametler koptu anahtarımızı aldı ilk evvela ve hayatımıza karışmalarına müsade etmedi o günden sonra... keşke olmasaydı keşke en başından düzgün bir iletişimimiz olsaydı ama cahil insanlarla uğraşmak çok zor benim kayınpederim emekli öğretmen birde ama cehalet diz boyu kendini zerre kadar geliştirmemiş ve değiştirmemiş köyündeki kafası neyse aynen muhafaza etmiş.. allah senide tez zamanda bu sıkıntılardan kurtarsın inşallah...

semihacım sen nasılsın canımmm berraya kocaman öpücükler

kadişim sen nasılsın bidenem yezda hanım nasıllar...

yelizcim sanada denomuzada öpücükler

zehracım ne diyeyim bilemedim dilerim abiniz şifa bulur..zeynomada geçmiş olsun canım...

elifim niye aksıyorki ruziş hay allah en kısa zamanda gözterin canım ya ayağına felan baktınızmı canım belki birşey felan batmıştır.. çok geçmiş olsun canım haberdar etmeyi unutma tatlım...

unuttuğum kimse varsa hepsini öpüyorum

dünrüüm canım, çok kötü hakkaten çok kötü, içi parçalanıyor insanın.
keşke iyileşsede borçlar bişkeilde kapatılır
allah onu yavularına bağışlasın
oof ooof ölümün nerden geleceği belli değil işteee
bir mucize olsa keşke bir mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…