Bebeklerimiz ve Biz

elificm hayırdır inşlah ne aksaması bu, doktora gidince haber ver meraklanırım ben şimdi

alişimde bi rahatlasa düzelseee
zeynebimde düzelse
çağanımda rahatlasa
hiç hasta kalmasa
keşke bir anda bir bulut gelse ve herkes düzelse
herkse sağlığına kavuşsa

Selam kızlar...:1hug:
Kuzumun sabah kalkar kalkmaz kokak kokak (sokak) ısrarlarına dayanamayıp attık kendimizi dışarı. Dolaştık mağazalara baktık ufakdanda bir market alışverişi yaptık. Gelir gelmez yedirdim yemeğini bir güzel de yıkadım. Şimdi mışıl mışıl uyuyor. İştahı aynı binbir nazla iki lokma yiyor. Bakalım yarın dr. gideceğiz kan tahlili ve ultrasonu var. Bizden bukadar....
Nimetim öncelikle sana Allah yardım etsin sabır versin güzel arkadaşım. Dayan tatlım 1,5 sene daha. Bak neredeyse 2 yıl geçti. Allahın izniyle oda geçer...
Aynurcum çok geçmiş olsun küçük paşaya inşallah en hafif şekilde atlatır.
Zehracın zeynebimede acil şifalar...
Elifcim ruzeminde ayağında bir problem var sanırım gerileri fazla okuyamadım. İnşallah önemli birşey değildir. Biran önce götürde dr. için rahatlasın. İyi haberlerini bekliyorum...
Unuttuğum varsa buda sizea.s.

Sevİlcİm hoŞgelİn nasılsın İrem sultan nasıl

Allaha şükür iyi sayılırız bitanem...
İrem yine iştahsız ama keyfi yerinde son sürat yaramazlıklara devam. Hafta sonu kaşla göz arasında çıkmış çekyata ışığı açıcam derken düştü. Kapının kasasına vurdu anlını bir anda öyle bir şiştiki anlatamam tamam dedim şimdi kan fışkıracak çok şükür birşey olmadı hemen buz koydum lasolin sürdüm. Ama resmen o ana aklım çıktı yerinden öte tarafa gittim geldim. 4-5 saat uyutmadım korkudan. Şimdi daha iyi şişi indi hafif morluk var. Rabbim tüm kuzuları korusun böyle görünmez kazalardan.
Sen nasılsın Alişim daha düzelmedi sanırım. Of ya bu dişler çocukları nekadar helak ediyor. Çıksa bir dert çıkmasa ayrı...

kızlar preson break le kafayı yemiş durumdayım..işleri bitirir bitirmez başlıyorum seyretmeye..sizlerle sohbeti özledim ama hastalık yaptı kalkamıyorum başından..

Oyyy geÇmıŞ olsun canım yaaa allah korumuŞ ah bu yaramazlar benımkıde koltuk tepelerınden ınmıyor dÜnde mutfaktan gelıyorduk ÖnÜmden hızla koŞarak gelırken salon kapısının kasasına tosladı Çok sert alnı hafıf ŞıŞtı ve azcık morardı Şımdı geÇmıŞ ama

HoŞgeldın mevcan ızle bakalım Şekerım burda bu ara pek ıÇ aÇıcı sohbetler olmuyor maalesef hastalık, borÇ harÇ Öyle gıdıyoruz hakkımızda hayırlısı bakalım

SaĞol canım bende İyİyİm bende banyo yaptırdım oĞluma uyudu uyandı bİle
hıımm sıhhatler olsun canımm ayy umarım benimki baya uyur çünkü sabah sadece 10 dk uyudu

selam güzel anneler..........

selam sanada canım kalk kız şu tv nin başındann

ayy çok geçmiş olsun canımm morluklara vics varya o iyi geliyor duydunmu bilmem hemen sürünce morartmıyor aklınızda bulunsun

sağol canım
kaç kere uyuyor günde bizimki 6-7 gibi kalkıyor ve sadece öğlen 1 kez uyuyor akşam 8-9 a kadar ayakta

belli olmuyo canım bazen günde bikaç kez 10 dk uyuyup kalkıyo bazende 2 kez falan 30 yada 40 dk uyuyor kimi zamanda 1 yada1.5 saat belli olmuyor yani ama genelde 30 dk uyur

sabata en geç 7.30 ayaktadır bazen 6 bazen 6.30 akşamsa 10 a kadar uyumadığı bile olur ama yinede erken kalkar

Kızlar bende sizden farksızım yezdada aynı düşüp düşüp biryerelere vuruyor kafayı hemen buzla geçirmeye çalışıyorum morarmasın diye böle düşe kalka büyüycekler .

sevilcim yerim ben onun kokak diyen dillerini cadıya bak sen cimcime:)))))))

bizimkide sabah allah bir diyorum oda alla alla diyor çok cadılar bunlar ya:)))))))

sevilcim canım geçmiş olsun
çok yaramazlar çookk
zarar verecek herşey sanki ilgi odakları
ucuz atlatmış

ben kitap okumadan asla yemek yediremiyorum bu aralar
ilginç değilmi
çok entellektüel bir kızım olcak galiba
kitabı alıp koyuyorum önüne, aa amca ata binmiş atkısını takmış, çiçekler açmış kız koşmuş anlat anlat o sırada sokuyorum ağzına yemeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…