- Konu Sahibi DreamLover
-
- #15.861
Allaha şükür iyi sayılırız bitanem...
İrem yine iştahsız ama keyfi yerinde son sürat yaramazlıklara devam. Hafta sonu kaşla göz arasında çıkmış çekyata ışığı açıcam derken düştü. Kapının kasasına vurdu anlını bir anda öyle bir şiştiki anlatamam tamam dedim şimdi kan fışkıracak çok şükür birşey olmadı hemen buz koydum lasolin sürdüm. Ama resmen o ana aklım çıktı yerinden öte tarafa gittim geldim. 4-5 saat uyutmadım korkudan. Şimdi daha iyi şişi indi hafif morluk var. Rabbim tüm kuzuları korusun böyle görünmez kazalardan.
Sen nasılsın Alişim daha düzelmedi sanırım. Of ya bu dişler çocukları nekadar helak ediyor. Çıksa bir dert çıkmasa ayrı...
günaydın kızlar
zehracım iyi haberlerini bekliyoruzz
aynurcum, inşallah çok sıkıntı çekmeden atlatır yavruşummm
çok geçmiş olsun tekrar
naz muhteşemm çok ttalı maşllahh,
temiz hamarat garularr temzilenin banada bir ara uğrayın
ayşegülcüm ben göremedim fotoyu eminim çok yakışmıştır
için güzel senin kılıfa grek yok, herşey eminim çok yakışıyordur
bende birazcıkın asabiyim aslındaa kocişe ve ailesine sinirliyim
biliyorsunuz gribim hastayım kafamı kaldıramıyorum, neyse dün akşam dedimki ben direk eve gideyim, sende git yemeğini ye kızı al gel, benden yenidne kaynoşa geçmesin, biliyorum laf edecek çünkü senden geçti diye, hemde azcıkın dinlenirim şöle gözleirmi kapatırım dedim. hayret kocişte ok dedi, herzaman zorlar beni illa gidelim diye. neyse ve giderken sormayın bide reglim , orkid falan almışım , bide paket bardaklık çorbalardan aldımki içeyimde birazcık uzanırım diye. geldim kapıyı açıcam açılmıyor. bende evin üst anahtarı yok, eşimde kitlemez üstü hiç. dedim gündüz eve biri gelmiş kitlemiş kapıyı açtım kocişe tel dedimki kapı kitli giremiyorum. ee gel buraya ozaman dedi kapttı lafımı dinlemeden. bidaha açtım. yaa dinlenicem, yemeini yediysen gel bekliyorum dedim, yemedim dedi, iyi ye beklerim sokakta dedim. neyse bu apar topar beş karış surat geldi. ya dedim kim gelmiş niye gelmiş, kayınpeder gelmiş gitmiş, kapıyıda kitlemiş, ya dedim, babanda evin üst anahtarı var bende niye yok dedim, eşimde 10tane laf edersin şimdi sen dedi. sinriim tepeme çıktı gitim çorbamın suyunu koydum falan. tak kapı zili çaldı. kayınpedeirm ve sevgili kaynoşum gelmişler. ellerinde yemek oğpulalrı aç kaldı yaa. ben sana geçmesin diye gelmiyorum sen niye geliyosun demişim sinirle kayınvalideme. kırkyılda bir yatauım dedim olay oldu, ee sen gelmezsen biz geliriz demezlermi. elimede tutuşturdu yemekelri ısıtta yesin kocan dedi, hasta ve bakıma muhtaç olan benim bide üstüne hizmet, numaradan ay biz gidelim falan demeler,niey geldiniz niye gidiyorsunuz, neyse çay koydum hizmet ettim gittiler. yok yani, mezarımagelip kalk biz geldik bi çay koy dicekler bunlar ondan korkuyorum ben. güya ben hastaydım, güya ben yatıp uzancaktım, güya ben bir kerede kafamı dinlicektim;inat eder gibi bana garez yapar gibi. eşimde tabii, aa ne iyi annem babam var havasında tabbii, tabi hasta ziyeretine geldiler, ulen kürtaj odlum okadar btimiştim, biriside kapımı çalmadı yaaa, ya çok sinirliyim çok, çokkk
pazar günü oğlumun doğum günü insallah iglesir o güne kadarrr
sağol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?