Bebeklerimiz ve Biz

uykumu dedinizz
saat 5,30 ayaktaaa akşam 10 a kadar ayaktaaa
gece boyunca ayakta hadi oynayalım derdinde
ne zaman uyuyacak bu çocuk :)))))

uyku düzenimize şükrediyorum arada kaymalar olsada, bebişken 2 saatte bir uyurdu öyle güzel düzeni vardı ki...

ayyy nimoo yerin kız ben o cadıyı bizim beyefenide kitap kelem mama sandalyesinde benim çene yerlerde ben konuşurum o bakar çizer yazar ağzını açar ben yediririmgamyoncuiremsu yaramaz bunlar yaa bazen bizi uyutup öyle uyuyor:ecrin_bebek:

vwallahi ben çok yakındım uykudan çocukken doğru düzgün oturduğumu bilmezdim en fazla
leylanın kızı kadar uyurdu (cimcimecim) yaşından sonra düzeldi uykusu bazen 15-20 yattığı bile oluyordu şimdi sabah bizimle kalktığı için 11:30 gibi anne annesi yatırıyor birde 16:3017:00 arası yatıyor 2 kere günde bazen sekme olup 1 kerede yattığı oluyor yürümeye başladığından beri akşamları 21:30 yanaşıyor bana uyumak istiyor

bazen tamamen uyku düzenleride bozulabiliyor örnek:Ç bir misafirin veya çocuğun olması

Kadişcim bu kızlar pek cilveli yaaa tatlı dilliler benimde oğlumdan 3 ay küçük erkek kardeşimin kızı var hımm bi zilli oda Yezda gibi avvahh diyor oğlum geçen oyuncağını almış elinden urmuş karşısına aabiiiiiii diyor kızmışkaydirigubbakcemile3 zilli dedim severken oda bana zilli diyordelikafadulden

nimo kısss anası gibi olmasın gerçi sen uykuyu seviyon galiba sana benzememiş bu cadııı
yoksa babanneyemi çekmiş:))))))))

kızlar nasılsınz arda grip oldu onunla ugrasıyorum bendee yarın randevu aldık doktoruna tekrar göstericemmm sizlerde iyisinizzz anlasılannn :))

uyku sorunumuz sizimde kalmadı masallh 41.5 kere sabah benimle 11 gibi kalkıyo aksam üstü 3 te yatıyo 5 gibi kalkıyo gecede 10 da tamamen uyuyo geceyarısı mama içmeye kalkıyo sonra sabaha kadar devammm ;::))))

pazar günü oğlumun doğum günü insallah iglesir o güne kadarrr

sağol canım benim

esmacım geçmiş olsun aradaya canım ya inş. düzelir doğum gününe kadar

ne mamalar yapcan resimleri bekliyoruz hee ona göre:))))))

anammm iki dene kadiş biri güççük biri büyyük... ya ben önceden bi ara bir kadişle görüştüydüm burdan hanginizdi o arada yazardı bıraya.. kafamçokkarıştı

cnm çok geçmiş olsun..
dediğin gibi gözle kaş arasında ne yapacakları belli olmuyor..
çok dikkat istiyorlar çookkk
Allah beterinden korun cnm
..

cnm geçmiş olsun..
Düşüncesiz insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor...
Allah kolaylık versin cnm...

selam herkese iyi geceler bilgisayar ağırlaştı bayağı format atılması gerekiyor galiba virüs girmiş

evet aynurcum 2 tane kadis biri küçük biri büyük çok şeker yaa ne güzel bir tabir kullanmışsın :)))))))

adaşş galiba odaaa

slm yelizcim hoşgeldiniz

bizde babamla zeynebi dr a götürdük
gribal enfeksiyon dedi, evdeki ilaçlara devam ediyorum
eşim ısrar etti götürün diye, hatta babamıda eşim aramış götürün diye

eşim abisinin yanında hastanede kaldı gene
artık dr bazı fişleride çekmiş, vücut cvp vermiyomuş tedaviye
hatta traş bile etmişler canım abimizi((
bi mucize gerek artık bize

babamla ve annemle ercan abimizin pc deki kayıtlı resimlerine bakarak iç geçirdik az önce
bugün varız ama belki de yarın yokuz
kimsenin yarına çıkmaya garantisi yok diye(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…