Bebeklerimiz ve Biz

canım benim ya çok sevindim çağanınn iyi olmasına çok geçmiş olsun cnm allah başka hastalıklar göstermesin bebeğin hep sağlıklı olur inşşş

kızlar Yelizin okuduğu kitap (kocacığım istersem kölem olursun) yazarı atv de şu an müge anlıda bu kitap hakkında tartışma yapıyorlar...

Bendende herkese gÜnaydın
mavıce ÇaĞanın ıyı olmasına sevındım canım onlar mutluysa bızde mutluyuz

arkadaşlar hepinize günaydınlar...
inşallah keyifler yerindedir...
hasta olan miniklere acil şifalar diliyorum...
benim meleğimde hastaydı ama bitkisel ilaçlarla
atlattık inşallah...
hepinize sağlıklı ve huzurlu birgün daha diliyorum...
prens ve prensesleri de öpüyorum...
sevgiler...

canım benim ya çok sevindim çağanınn iyi olmasına çok geçmiş olsun cnm allah başka hastalıklar göstermesin bebeğin hep sağlıklı olur inşşş

günayın kızlar hepinize mutlu bir gün diliyorum,
mavice Çağan daha iyiymiş sevindim canım geçmiş olsun

Bendende herkese gÜnaydın
mavİce ÇaĞanın İyİ olmasına sevİndİm canım onlar mutluysa bİzde mutluyuz

hepinize çok teşekkür ederimmmmmmma.s.

Kızalrrr 1,5 saatten beri anlayamadığım bir ağrı var gögsümde nefes alıken batoyır ön kaburgalarım sırtım yaa soğuk aldım galibaaa gece elektrikler kesildi tabi doğalgazda yanmadı doğal olarak yezda hanımda uyandı gece karanlıkta yanıma aldım emzirdim üstüm açık kaldı galiba offf nefes alamıyorum yawww

Kaişcim geçmiş olsun yevrüm soğuk almışsın o zaman hay Allah ilaç al soğuk algınlığı bide ağrı kesici inşallah hasta olmadan geçer

selam kızlarrrrrr.
mavicem çok sevindim canımm çağanın iyi olmasınaa
alalha şükür atlattınız canımm

kadiscimm geçmiş olsun canımm
üşütmüşündürr bendede arada olur öyle
iyi bak kendine ıhlamur içç göğsüne sırtına sıcak havlu koy eve gidincee

yelizcim ayşegülcüm sizler nasılsınınz kızlarr

bende ezgiyi okula yolladım arkadaşa gittim bi kahve içtim geldim
şimdi nazı yatırdımm.şöyle ayaklarımı uzatıp keyif yapıcammm

Selam kızlar...
Dışarda lapa lapa kar yağıyor çok güzel... Eskilerin dediği gibi mart kapıdan baktırdı...
Ama çok soğuk var. Rabbim dışarda olanlara yardım etsin...
Aynurcum çok sevindim paşanın iyi olmasına. Onların bir gülüşü dünyalara bedel. ınşallah bu kış son hastalığı olur.
Kadişcim sanada geçmiş olsun. Sıcak sıcak birşeyler iç iyi gelir. ıremin doğduğu sene bende öyleydim malum kış bebeğiydi. Yaz gelene kadar sürekli hasta gezmiştim.
Bizde iyiyiz çok şükü dün iremin tahlillerini yaptırdık hepsi temiz çıktı.
Bu sabah erken kalktı demin tekrar uyudu uyansın babannesine bırakıp dışarı çıkacağım bankada biraz işlerim var. Kar devam ederse yürürüm sahilde biraz çok zevkli oluyor.

Maymunun benim ya kuzular evde sıkıntıdan ne yapacaklarını şaşırıyorlar
Hayırlısı ile bir yaz gelseydi bir çıksaydık sokaklara parklara nefes alacaklardı... Enerjilerini boşaltacaklardı.

teşekkürler kızlarrr hepinize sağolun

galiba benim cadının yüzünden soğuk aldımmm bari cıcak bişyler yapayımda burda ıhlamur varsa veya çay içeyim eve gidince havlu koyarım ısıtıp

ayşegülcüm maşallah aliye ne şeker çıkmışşş sıkıntıdan kuzlarda aşaırdı bizimkide aynı ne bulsa kafaya geçiriyor kova poşet :))))))

merhabalar kızlar nasılsınız
kadiş geçmiş olsun canım
sevil sevindim tahlillerinize canım dolaş valla sahilde ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…