Bebeklerimiz ve Biz

selam tenzilecim sanada iyi gezmeler,

Sibelcim merhaba nasılsınız?

Benim prenses uyandı, herkesin günün kalan kısmını güzel geçirmesini diliyorum

geçmiş olsun elifcim önemli bişey olmamasına sevindim, umarım en kısa sürede geçer.
Popolarının üstüne oturmuyorlarki sıpalar.

saol canım
geçer inşallah
dediğin gibi hiç oturmuyorlar vallahi

Elifcim geçmiş olsun canım sevinim bişey olmamasına belki ters dönmüş filandır çok hareketliler çünkü,
Yelizcim ne ka güzelmiş kitabın adı bendemi okusam:CüvCüv:

sağol canımın içi...

ya şu kitap çok aklıma yattı bu aralar çok ihtiyacım var...
evdeki gerginlikten dolayı kocişle aramız hiç iyi değil...kaydirigubbakcemile

saol kadiscim
yarım saat uyudu ,rekor kırdıneden böle yaptı anlamadım
neyse
siz nasılsınız?

saol kadiscim
yarım saat uyudu ,rekor kırdıneden böle yaptı anlamadım
neyse
siz nasılsınız?

Tenzilecim zaman zaman uykularında değişikli oluyor yezdada aynı şeyler oluyo bir bakıyorsun yarım saat uyudu birde bakıyosun 1,5 2 saat uyuyor ne yapacakları belli olmuyor bu cimcimelerin:)

:1hug:

der canım benmımkıde babayı zor dedı halada bazen babasına abı veya anne dıyor...1 haftadadır allahuekber dıyor elı kulagında ezan okuyor guya çok tatlı oldu.

evela herkese merhabalar biz sabahladık dün gece 5 te yattı tabi yatmak denirse şimdi uyuyor az sonra kalkar işlerimi hallettim biraz birazdanda yemek yapıcam kafam davul gibi gecemillet uyuyor biz diğer odada caım ailemi izledik yaa sanırım hastalığı dün gece tavan yaptı inşallah yarın daha iyi olur...

kadişciğimim dediklerine gelince ( küçük olan) canım evet ne güzel söylemişsin çöp ama öyle baksak tüm geçmişimi bir çöpten ibaret.. kötü günleri herkes unutmak ister ama kötülükleri unutacak güzellikler yaşıyacaksınki bir nebze olsun hafiflesin sıkıntın... çok isterdim her geçen kötü günün üstüne bir sünger çekmeyi yeni gelen günü umutla kaşılamayı ama olmuoyr işte çok güzel bir benzetme var ben çok beğenirim bir vazoyu yere atsan parçalara ayrılsa sonra onu yapıştırsa eskisi gibi olurmu olmaz mutlaka sızdırır... yürekte öyle bin parçaya ayırdıktan sonra öpsen koklasan neee pamuklara sarsan ne .... kinci biri değilim ama bende hemen her insan gibi unutamam ve her yani sıkıntıda eskilerde hortlar çıkar ortaya...

ayyy kafam çatlıyor resmen ben bir ağrı kesici alayım bari

sizler nasılsınız fıstıklar bu arada sibelcim efe ye maşallah ne de güel yakışmış askerlik kuzuna

babası gelırken almış efeye gıderkende not bırakmış şehit olursam ogluma törende gıydır dıye bende hemen gıydırıp resmını cektım kuzumun

ayy töbe yarebim töbe yaaa ay nasıl bir not oya insanın psikoljisini boar yaa töbe yarebbim töbe allah korusun tüm anne kuzularını...:Saruboceq:

arkadaşlar maşallah küçük melekler kocaman olmuş uzun zamandır uğrayamadım umarım hepiniz iyisinizdir taner beni çok yoruyor 2 saatte toparlayamadığım evi nasıl oluyorda yarım saatte dağıtıyor bilmiyorummm diline yatişemiyoruz zaten birde asabi oldu sormayın gitsin

cnm esım göreve gıtcegı ıçın aklında hep şehıtlık var tabıkı ıster ıstemez gıtceklerı yer kötu yer sonuçta

sibelim biliyorum göreve gittiğinide yani böyle yapınca ben kendimi düşünüyorum o gelene kadar ruh hastası olurum herhalde allah saklasın yaa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…