Bebeklerimiz ve Biz

Slmm ben geldimmm

aynurcum sağol canım geçmiş olsun dileklerin için

semihacım sanada teşekkürler bıdığını öp yerime çok şeker papatyan yaaa bitiyorum vallahi maşallah allah nazardan saklasın
topiğmizin bütün bebekleri çok tatlı zaten hepside ayrı bir güzelll

zehracım canım hala gelişme yokmu aynımı abin eşin içinde ne diyebilirimki kardeşi ciğeri sonuçta
çocuklarda durumu ne kadar anlayabilirlerki anlatsanda özlüyorlar babalarını işte kıyamam yavrularım benim

zeynepcim nazada maşallah canım cadı hala emzikmi emiyorr. kes memesini ucunu boş hava gider elki öle bırakır veya yak almasın

aynı kızlar bi gelişme yok henüz:çok üzgünüm:
eşim hastanede yine
bizde evde yapayanlız çocuklarla
dayanamıyorum artık yaaaasenağlamasenağlamasenağlama

Zehracım sabır canım biraz sabır,herşeyin başı sağlık abisini eski sağlığına kavuştuğunda herşey hallolur.Sen güçlü bir annesin canım çocuklarına moral vermen lazım.
Rabbim Abinizin yar ve yardımcısı olsun. Sevenlerine bağışlasın.

selam herkese
mevcan biz hep yarım saat uyuyor sonra uyanıp ayakta sallanarak 1-1,5 saat ancak uyuyoruz herşey yarım kalıyor yanıma mutfağa gelincede üşütüyoruz ne kadar evin havası iyid olsa giydirsemde cama yapışıyor ordanda soğuğu alıyor
zehra zor oluyordur muhakkak 2 çocukla gün boyunca seni grüyorlar özlüyorlardır tabikiii tez zamanda iyileşir umarım
kadis geçmiş olsun canım
sevil tahlilleriniz temiz çıkmış ne güzel
sahil keyfi yapabildinmi
cimcime merhaba
semiha epeydir denk gelemiyoruz
ekin ve yeliz sizde iyisinizdir umarım
bugün burası ile acayip soğuktu yağmur, rüzgar,,,,,

semiha,berra ne güzel çıkmış resimde saçlarını sevsinler ne güzel uzamış
bende gideyim aşk-ı memnuyu izliyeyim bari

semiha,berra ne güzel çıkmış resimde saçlarını sevsinler ne güzel uzamış
bende gideyim aşk-ı memnuyu izliyeyim bari

evet fatmacım bayağı uzadı saçlarımız.yeni resimelerini eklemiştim albüme berra nın.

bende aşkı memnuyu izleidmde geldim :))))

selamlar kızlar...
bugun gunduz drn uyuyunca dışarı cıktım biras,
iyi oldu,soguk hawa aldım :)

umarım herkes iyidir
"

kime niyet kime kısmet derleryaa..
bugün ayıptır söylemesi pırasalı börek yaptım..
yaparkende içimden (teyzem annemlere gelmişti) bu akşam annemlerde uğrarlar belki çayın yanında iyi olur diye geçiriyordum..
derken kapı çaldı.. eşimin kuzenlerinin hanımları (3elti:)) ) yakınımıza bebek mevlüdüne gelmişler bizede uğramışlar..börek çayın yanında onlara gittii::)))
içimden çok güldüm yaaaa

benim gözler kapanmaya başladı..Jegecimm
gidip yatımmm...
iyi geceler.. kesintisiz uykular sanada,banada:)))...

haha gercekten de kimlere kısmet olmuş,iyi olmuş hem...

iyi geceler yat tabi,
bende yatarıs az sonra

iyi geceler arkadaşlar özellikle sana jegecim.... bende yatim bari sabah kalkmak zor oluyor sonra bay bayınnnnmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…