Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın güzeel annelerim,hayırlı cumalar olsun inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin.

Ben ve kızım iyiyiz çok şükür

gece kuşağına katılamıyorum jegecim annemlerin salonunda ekstradan soba yanıyor, bende kedi gibi onun yanında mayışıyorum :))) sobayıda özlemişim hani ooh mis gibi ekmek kızartması felan.. :)))

Herkese kucak dolusu sevgiler...

herkese günaydın hayırlı cumalar
gece çok korkunç bir rüya gördüm hala etkisindeyim arkadaşımı döverek öldürdüm okuduğum romandan çok etkilenmişim galiba

Songülcüm, Frezya günaydınlar,
Fatoş hayır olsun canım ya ne kitabı okuyorsun öyle Stephan king mi ilahi alemsin hayerimseniben
Ekin danam sağol valla nereye gitsin ışarı çıkmak istiyo ya geçiriyo gafaya şapkayı ama takışaa baksana yamık yumuk sıpa bunlar yaaa Naz'a da çok gülüm yaa bizimkide öle anneemmm meme meme (emzik istiyor) sadece uyurken dediğin gibi uyku arasında bile uyanıp buluyor sokuyor ağzına:ecrin_bebek:

son kurban ismi yazarını hatırlayamadım
aliş nasl
ebrarın burnu pancar gibi kızardı silmekten
selam frezya

sağo cnm iyiyia 2 hafta önce kızım çok hastalandı cnm iğnelerle zor ayağa kalktı cnm
şimdi çok şükür iyi büyüdükce merak salmaya başladı herşeye cnm aliş nasıl iyidir inşallah öpyorum ikinizide

canım sizede çok geçmiş olsun hay Allah kışayında çocuklar hep hasta evet büyüdükçe alem oluyorlar meraklılar :))

Günaydınlar hayırlı cumalar herkese dualarınız kabul olsun

ayşegül fatma frez günaydın nasılsınız kuzular nasıll

ebrar. ve gamzeye geçmiş olsun
aliş nasıl daha iyimi ayşegülcüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…