Bebeklerimiz ve Biz

Tünaydın kızlar....
Herkese hayırlı cumalar....
Maşallah keyifler iyi gibi. ınşallah son hasta kuzularda biran önce iyileşir ve bu kış bu son olur.
Oh iyi yapmışsın nimetim arada çok iyi geliyor bu kafa izinleri... Nasıl oldun biraz daha iyimisin?
Ahelincim ah biz bir tanesi ile zor baş ediyoruz sende iki kız... Allah yardım etsin. Küçükler böyle oluyor çok eziyorlar büyüklerini. Kıyamam büyüklerde zarar gelmesin diye ellerini bile sürmüyorlar kardeşlerine... Öyle böyle büyüyorlar 4-5 sene sonra birbirlerinin en iyi arkadaşları olurlar inşallah...
Bizde iyiyiz çok şükür sabah 6 da kalktı kuzum yanıma aldım. Biraz ısınsın kalkar kahvaltısını hazırlarım dedim. Sonramı bir gözlerimizi açtık saat 11 olmuş. Acayip güzeldi koyniş koynişe uyumuşuz. Onu yedirdim şuan cdlerle oynamakla meşgul. Onlarla bir oynaması var sanki en güzel oyuncak üstü üste diziyor olmuyor dağıtıyor kabına diziyor olmuyor hepsini bir tarafa fırlatıyor.
Neyse o oyalanırken bende kahvaltımı edeyim.

iyi olmana sevindim canımm.benim büyük kızımın adı ezgi deniz canımm
sen ekin diyemi biliyon delüü
hee sorma benim küçük cadı çokk çatlaktır anası gibidelikafadulden

ohh iyi yapmışın canım hayırdır canım hasta felanmısınn
dikkat et kendine cimcimene öpücüklerrrrrrrrr

aşk romanı isteyenler twilight serisini okusun diyorum sadece aşk değil gerilimde var
ben fanatiğiyimmmmmm
teşekkürler canımm bi araştırayım dediğin kitabııı
ben çıkıyorum mesai bitmek üzere kuzumda beni bekliyordur
size iyi sohbetler

güle güle canımmmmmmmmmmm:lepi:

tünaydın kızlar
hayırlı cumalar.

zeynebim bayılıyorum ben senin şu küçük zilline ya.teyzesini hep güldürüyor yaptıklarını okurken.öp onu benim için.

he kısss ekin biliyordumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neyse öğrenmiş olsum

nimocum iyi yapmışsın biraz kendini dinlemişsindir.

sevilcim sanada merhaba kuzuyla koyun koyuna yatmışın ne güzelll

benim cadıda akşam hamileyken üye olduğum sitelerden ve hastaneden verilen dergiler vardı akşam misafirim vardı bir gelinimiz hamile ona gösterdim dergileri tabi benim cadıda aldı dergileri bebkleri görmüş açyor sayfa sayfa onlarla konuşuyor bıdı bıdı görende der dergiyi okuyorrr çok güldük yaaa 2 gündürde ayıcıkla uyuma başaldı sallıyorum onuda alıyor sarılıp uyuyor cimcime sositososito

ah canım ahh sorma iki kızla uğraşmak çok zor
ilerde çok iyi arkadaş olurlar inşallahh
ama naz yine kıyamaz gider öper ablasını şata yaptım der yavrumm
ohh sizde iyi keyif yapmışsınız canımm
benim cadı hayatta uyumaz o saate kaderrr
demek bunlar hep aynı naz da bayılıyor oynamaya başka uyıncak yokmuş gibii
afiyet olsun canımm sanaaa

tünaydın kızlar
hayırlı cumalar.

zeynebim bayılıyorum ben senin şu küçük zilline ya.teyzesini hep güldürüyor yaptıklarını okurken.öp onu benim için.

daha neler neler yapıyor anlatmakla bitmez cok çatlak benim dana
öperim teyzesii .şimide nerden öğrenmişse anne faye yani faree diye evin içinde koşturuyor nasıl çığlık atıyor varya üst komşum indi ne oldu kızz
çocuğa bişimi oldu diyee:roflol::roflol:

kızlar ben geldim
oğluşla az dışarı çıktık şöle bi turladık oğluma eldiven aldık ve geldik
bide naptı dışarıda simitçinin yanından geçiyorduk elini uzattı epbii epbiii diye bende alıyım diye yanaştım sen kucağımdan doğru elini uzatıp bi alışı var bakakaldım nası yiyor ay ölürdü beni :))))

Kadişcim sağol cnm daha iyi sen nasılsın Yezdoş nasıl napmış cadı öleee alem bunlar,

Zeynep ay senin cadı bi alem yazık Ezgiye valla :)))

Sevilcim selam ıroşda cd lerle meşgulmuş oh oh,

benimkide annemm annemm diye geziniyor yatırcam onu simitler elinde bi bıraksa :)))

birde dün akşam oynaşıyordun karnıma oturdu zıplıyor bende oğlum kardeş var bak dedim bi hoşuna gitti akşamdan beri kageşşşş kageşşş diyip gülüyorkaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalar kızlar

nasılsınız, ne var ne yok

bizde durumlar aynı, bekliyoruz halen
emiri okula gönderdim, zeynebi uyutup işlere kaldığım yerden devam edicem

hayırlı cumalar kızlar

sanada hayırlı cumalar canım
inş. mübarek cuma hürmetine rabbim abine şifa verir sağlığına kavuşur canım

kolay gelsin canım zaten ancak uyuyorken yapabiliyorsun iş :1hug:

kızz allah seni napmasın nasıl kitap öle

son kurban .ismi bilen ürkütücü
hayatta okuyama öyle kitapları.biraz tırsağımdaa

aha bu delüde benden ama ben hem okuyup hem tırsanlardanım okumadanda duramam sonra geceleri sankim arkamdan kovalıyorlarmış gibi odadan odaya son sürat giderimkaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnn amanın dedim sayfalara bakınca.... hiç beni düşünmedinizmi yazarken sabah sabah bu ne yaaa bizim bir taraf
ımızda pireler uçarken siz sohbete koyulmuşunuz şaşı olacaktım okurkene yaaa...

neyse sululuğu bırakıp ciddi olalım eccük:1closedeyes:

herkese hayırlı cumalar dliliyorum... kız çocuğu annelerine diyorum
hepinizinkiler maşallah küçük cadı..allahım allahım sen oğullarımıza yardım et kaydirigubbakcemile3

ebrar, gamze ve alişime çok geçmiş olsun arada atladığım kuzu varsa affola onada geçmiş olsun ... umarım herkeslerde keyifler yerindedir...

nazzzzzz cadııı kız yazık ezgiye yaaa zati ne oluyorsa büyüklere oluyor tecrübeyle sabittir yani :çok üzgünüm:

öpüyorum hepinizi ara ara bakarım buralardayımmmm....

Zehracım sanada hayırlı cumalar
bu mübarek günde Allahım inşallah dualarınızı kabul eder abinize şifa verir canım
Zeynebimede çok geçmiş olsun,
bu arada Elifin selamı var oda sordu varmı haber diye

günaydın leylacım sanada hayırlı cumalar nasılsın kuzun nasıl
yiyim canımsağol sen nasılsın

canımmm yazık ikisinede nasıl korkmuşlardır

ayy bende öyle koyniş koynişe uyuyabilecekmiyim acaba uyumayı sevmiyo uyanınca hemen kalkmak istiyo

hayırlı cumalar kızlar

sanada hayırlı cumalar canım iyiyiz sen nasılsın

ayşegülüm sende ne var ne yok gezmişsin sabah oğluşunla

kızlar ben çoğunuzun ismini bilmiyorum :1no2:

bizde iyiyiz canım kızımı banyo yaptırdım uyuyor şimdi bende rahatlıkla evi temizliycem inş

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza çok canım sıkkınsenağlama 19 aylık kızım var çok hırçın ne yapacağımı bilmiyorum çok sinirli devamlı ağlıyor biryeri ağrıyor desem hayır sağlığı çok iyi ama çok sinirli ve hırçın ne yapmam lazım o sinirlendiği zaman bilmiyorum elim kolum bağlı kalıyor bana biraz yardım edin arkadaşlar çok moralim bozuk:1no2:

elmascım hoşgelin cnm güle güle büyüt yavrunu, güzel paylaşımlar dilerim,
benim oğlumda 19 aylık oda sinirli çok ama sürekli değil istediği olmayınca sadece dr.lar bu dönemde olabileceğini söylüyorlar 2 yaş sendromu varmış sana düşen sadece sakin olmak umursamaz davranırsan geçer emişti bana doktor yinede bi uzmana anışabilirsin Allah kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…