- Konu Sahibi DreamLover
-
- #16.101
iyi olmana sevindim canımm.benim büyük kızımın adı ezgi deniz canımmDaha iyiyim zeynocum dün ağrı kesici aldımda ağrım hafifledi işte inş. olmaz yineee
songülcüm allah zihin açıkılığı versin kuzuna
zeyno kıss senin büyük kızın adı ekin değilmi kız benmi yanlış biliyom
senin bu küçük cadı varya büyüğü cebinden çıkarır çok çatlak cimcime yaaa:))))şata şata haahaa:))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ohh iyi yapmışın canım hayırdır canım hasta felanmısınnvalla canlarım dün evdeydim kafa izni kullandım resmen
sabah giyindim dışarıy adım atmamla içeri geri dönmem bir oldu
sanki kanımçekildi
o kadar güçsüz hissediyorumki kendimi
eşimde gitme dedi, kızla bütün gün oyanştım durdum
dinlendim mi hayır
ama iyi geldi
teşekkürler canımm bi araştırayım dediğin kitabıııaşk romanı isteyenler twilight serisini okusun diyorum sadece aşk değil gerilimde var
ben fanatiğiyimmmmmm
ben çıkıyorum mesai bitmek üzere kuzumda beni bekliyordur
size iyi sohbetler
ah canım ahh sorma iki kızla uğraşmak çok zorTünaydın kızlar....
Herkese hayırlı cumalar....
Maşallah keyifler iyi gibi. İnşallah son hasta kuzularda biran önce iyileşir ve bu kış bu son olur.
Oh iyi yapmışsın nimetim arada çok iyi geliyor bu kafa izinleri... Nasıl oldun biraz daha iyimisin?
Ahelincim ah biz bir tanesi ile zor baş ediyoruz sende iki kız... Allah yardım etsin. Küçükler böyle oluyor çok eziyorlar büyüklerini. Kıyamam büyüklerde zarar gelmesin diye ellerini bile sürmüyorlar kardeşlerine... Öyle böyle büyüyorlar 4-5 sene sonra birbirlerinin en iyi arkadaşları olurlar inşallah...
Bizde iyiyiz çok şükür sabah 6 da kalktı kuzum yanıma aldım. Biraz ısınsın kalkar kahvaltısını hazırlarım dedim. Sonramı bir gözlerimizi açtık saat 11 olmuş. Acayip güzeldi koyniş koynişe uyumuşuz. Onu yedirdim şuan cdlerle oynamakla meşgul. Onlarla bir oynaması var sanki en güzel oyuncak üstü üste diziyor olmuyor dağıtıyor kabına diziyor olmuyor hepsini bir tarafa fırlatıyor.
Neyse o oyalanırken bende kahvaltımı edeyim.
tünaydın kızlar
hayırlı cumalar.
zeynebim bayılıyorum ben senin şu küçük zilline ya.teyzesini hep güldürüyor yaptıklarını okurken.öp onu benim için.
hayırlı cumalar kızlar
nasılsınız, ne var ne yok
bizde durumlar aynı, bekliyoruz halen
emiri okula gönderdim, zeynebi uyutup işlere kaldığım yerden devam edicem
kızz allah seni napmasın nasıl kitap öle
son kurban .ismi bilen ürkütücü
hayatta okuyama öyle kitapları.biraz tırsağımdaa
yiyim canımsağol sen nasılsıngünaydın leylacım sanada hayırlı cumalar nasılsın kuzun nasıl
kalkıp bulaşıklarımı yıkayayım barii
sonra ezginin okul saati geliyor yetiştiremiyorum
bi yandan sçını yap üstünü giydir naz peşimde anne bende bende
onunda saçını tarayacakmışımm
çantasınıda takıyor sırtına benn benn otula didiyommm
ay kızlar sabah ben kahvaltı hazırlarken naz
mutfaktan nutelle yı almış ezgi içerde oturuyor tv izliyor naz arkasında sessizce git
ezginin sırtına nutella şişeşini indir bir kıyamet koptu
allah dedimm ne olduu bir girdim içeri ezgi yere yatmış nasıl ağlıyor naz da korkmuş
aba şata şata yani şaka demek istiyor gülermisin
ağlarmızın çokk fene naz bildiğiniz gibi deği
ezgimi çok eziyor şimdiden
Tünaydın kızlar....
Herkese hayırlı cumalar....
Maşallah keyifler iyi gibi. İnşallah son hasta kuzularda biran önce iyileşir ve bu kış bu son olur.
Oh iyi yapmışsın nimetim arada çok iyi geliyor bu kafa izinleri... Nasıl oldun biraz daha iyimisin?
Ahelincim ah biz bir tanesi ile zor baş ediyoruz sende iki kız... Allah yardım etsin. Küçükler böyle oluyor çok eziyorlar büyüklerini. Kıyamam büyüklerde zarar gelmesin diye ellerini bile sürmüyorlar kardeşlerine... Öyle böyle büyüyorlar 4-5 sene sonra birbirlerinin en iyi arkadaşları olurlar inşallah...
Bizde iyiyiz çok şükür sabah 6 da kalktı kuzum yanıma aldım. Biraz ısınsın kalkar kahvaltısını hazırlarım dedim. Sonramı bir gözlerimizi açtık saat 11 olmuş. Acayip güzeldi koyniş koynişe uyumuşuz. Onu yedirdim şuan cdlerle oynamakla meşgul. Onlarla bir oynaması var sanki en güzel oyuncak üstü üste diziyor olmuyor dağıtıyor kabına diziyor olmuyor hepsini bir tarafa fırlatıyor.
Neyse o oyalanırken bende kahvaltımı edeyim.
hayırlı cumalar kızlar
nasılsınız, ne var ne yok
bizde durumlar aynı, bekliyoruz halen
emiri okula gönderdim, zeynebi uyutup işlere kaldığım yerden devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?