Bebeklerimiz ve Biz

zehracımm saçların hayırlı olsuyn canımmmm fgüle güle kullan şekercim zeyno nasıl oldu iyileştimi

iyi akşamlar fıstıklar yemek yapıyorum bir bakim dedim
zehracım canım çok sevindim abinizin durumundaki düzelmeye inşallah daha iyi olur yelizcim sana ve denoyada öpücüklerrrr

Bizdende koccaman öpücükler şekerim

ver çoşkuyu ver çoşkuyu aynı gazı salı akşamıda istiyorum çarşambaya bomba gibi hazırlanmak için :))))

özledim yelizcim
ne zamandır denk gelemedik bi türlü
ohh ne güzel hüpletmişsiniz mamaları valla
afiyet olsun cnm

öpüyorum denomu ve seniŞeniz

Bende bende canım,
valla sorma zehracım ya hemen iş bulmam lazım.
Ama kuzuyla olmak çok güzel beee, onu güzel güzel süsleyip geziyoruz oyunlar şarkılar kavgalar :)) hepsi çok güzel, hele bıcır bıcır konuşmaya başladıki alıp içime sokasım geliyor vallahi, abisi edalara gidicekmiş( alt komşunun kızı)
Anne bende edaya gidicem ayakkım yerde? diyor, ısırırmısın cimciklermisin ? :)

Aman aman maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın inşallah

eee sende eski günlere döndüğüne göre
yeni gelin zehra diyebilirmiyiz? :)))

Sorma Kadis sorma dualarınızı eksik etmeyin lütfen, :)
Denom maşallah canım bıcır bıcır bana laf yetiştirmekle meşkul.

tamam cnm görüşelim valla
abimizin iyi haberlerini alalımda eşime söylerim getirir bi gün

o zaman denomu da bol bol ısırır cimciklerim
p konuşur ben onun ağzını yerim artık:))

abinin iyi olmasına çok sevindim canımm

saçlarını güle güle kullan bebeğümmm

selam canımm.inşallah en kısa zamanda iş bulursun canım yaa
hamarat garusun sen neymişki 10 çeşit yaparsınn sennn

ne oliyoo gız yeni gelün heeeeee çok güzel yaa
hep böyle mutlu ol danammm çokk cıbı cıbı yapma üşütürsünn delüüüdelikafadulden

Maşallah yavaş yavaş topik düzelmeye başlıyor. Hayırlısı ile zehramın abisi düzelse yelizim iş bulsa tam süper olacak... Yaz etkisini göstermeye başlıyor yavaş yavaş....
Yeliz Zehra duyun beni o küçük toplantıya bende gelmek istiyorum. Mutlaka haber verin hava güzel olursa bende alır gelirim meleğimi...
Demin mutfak da tavuk göğsü yapıyordum malum günler can istiyor en hafif tatlı da bu...
Kuzuda geziniyordu klasik yaramazlıklarından olan dolap kurcalama işi ile meşguldü. Bir ara mama istiyo mama istiyo diye bağırmaya başladı benim kurabiye koyduğum bir kap vardı onu bulmuş verdim eline açtı kapağını aaaaa bitti yok demezmi... Yürek dayanırmı sıyırdım kollarımı yaptım kızıma kurabiye pişmesini zor bekledi. Verdim eline hüpletiyor şimdi. Ay can bunlar yaaaaa

oh masallah
halledersin yelizcim sen en alasından.....

ne güzel tenzilecim yaa
ohh sen çay keyfi yaparken
derin hn en güzel uykusundahihoyyyt
aynen hayatım cok iyi oldu walla:)))

aman ne guzel zehracim insallah daha iyi olur...

saclarini iyi gunlerde uzat we yine kestir:))

esim gecen hafta yurt dışına gittigi zaman hem kendine hem bana parfüm,
bana 212 sexy kendisine de d&G'nin yeni cıardıgı the one die bi parfum,
ikiside cok guzel tawsiye ederim...

ya varya sen bir harikasın, geçende biri daha demişti yorumlarına hayranım diye,
aynen aynen bende hayranım senin yorumlarına,
birde seni kızdırmasalar varya
tadından yenmezsin sırnaşık şey
seviyorum seni

yelizcim o bendim
bayılıyorum hatunun yorumlara:)))

ah be songul,bende kızım 3 yasina gelince baslaak istiyorum kısmetse ama o zaan da zor diyosun,
hangi donem olursa olsun zordur eminim,
simdi bile istemez miyiz annemiz yanımızda olsun hep:)

şimdi drdan geldik..
çok şükür hiçbir problem yok..
3aya kadar düzelir.
düzelmesse tekrar getir dedi ama
birdaha tövbe o hastaneye gitmem..çıkıştada başhekime uğradım yoktu yerinde..
aman zeynepcim cok sewindim bişi olmamasına...

kızlar kuzenim (Ms.Eda'nin kız kardeşi oluyor kendisi) ew düzüyor da ona fikir olsun diye orta sehpamın fotosunu cekmistim sizlerle de paylaşmak isterim izninizle,cokcok sewerek kullanıyorum hatların da yuwarlak olması sebebi ile drn icinde tehlike oluşturmadı hiç,
ortası mermer-alt raf beyaz deri-360derece donuyor zigon olarakta kullanılabiliyor.
buyrun....

Zeynepcim çok teşekkür ederim canım.Aslında evlendiğimizde beri sürekli çalıştığım için pek mutfakla aram yoktu,haftasonlarıda çok girmedim.Krizin bir artısı bu oldu bana.Bazen benbile şaşıyorum.

Sevilcim inşallah canım bulmam lazım en acilinden :) Ayy annesine kıyamazmış kuzusuna onlara herşey feda,ellerine sağlık afiyet olsun bal kızına.
Toplantı içinde herzaman , herzaman beklerim canım.zehra günü bildirir buradan sende dahil gelmek isteyen
bütün arkadaşlarıda bekliyorum. Tamammı kızlar.! :)

Sanada teşekkür ederim Tenzilecim hallederim dimi:)
benimde çok hoşuma gidiyor nimonun yorumları.

Vee sehpan çok çok ilginç ve güzel çok beğendim,güzel günlerde kullan.

selam iyi geceler kızlarrr

toplatımı hayrola bensizmi:)))))) bende gelicemmmmmmm yaaaa :)))))
ama hafta sonu olsunnn mutlaka çalışan anneleride düşünelimmmmm

zehracım benim değil erkek kardeşlimin nikahıydı canımmm ama olsun farketmez tebriklerin için sağolll

Kadiscim buyur gel canım kapım herkese açık ama haftaiçi yapıyoruz toplantıyı ben şuanda çalışmayan anneler grubunda olduğum için, sende izin al şekerim.

canım sende haklısın bir hafta sonu var sonuçta ben orasını düşünemedim

hafta içi zor benim için izinler çok zor veriliyor inş. bu sefer olmasa bile başka bir zaman olur canım dahada olmazsa dışarda düzenleriz bir hafta sonu olmazmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…