Bebeklerimiz ve Biz

evet elifcim aradım biraz huysuzluğu varmış anneme dolven ver dedim ağrısı varki durmuyor kuzu sağol canım teşekkürler.

nimetcim maşallah nile kilosuda boyuda güzel maşallah
bu arada senin kuzuyada geçmiş olsun canım

bizimki kilo yönünden anne ve babaya çekmiş boyuna veriyor zaten sürekli
sağlıklı olsunda ben kilo istemiyorum zaten .

normal devletin karşıldağı aşılar bitti bizede özel aşılarını yazmışlar vermişler kağıda

pnömokok, su çiçeği ve hepatit a hepsi 2 yaşından sonraya denk geliyor 10-11 aylarda

bu arada resim yorumları için herkese teşekkürler

ayşegülcüm biz ailecek böle zayıfız kısss ne yapsak alamıyoz kilo aslında benim doğumdan sonra kalmıştı ama yaz dönemi diyarbakıra gittim geldim rahatsızlandım peşine hemen evimi taşıdım ve ramazan derken yezdanın diş huysuzları verdik gitti kiloları püf diyeee aslında dediğin gibi verdim bayağı yezdayı emziriyorum oda çok etkliyor kilomu malesef

günaydın kızlarrrrrrrr

semihacım geçmiş olsun canımm
erken farketmeniz iyi olmuş canım
çabucak düzelir inşallahhh

kadiscim yezdayada geçmiş olsun aşı olduktan sonra
bebekler böyle oluyor işte.

mavilim sanada günaydınlar canımm
nasılsın ruziş nasıllll

semihacım zeynepcim ayşegülcüm geçmiş olsun dilkelriniz ve resin yorumlarınız için teşekkür ederim

Herkese selam,

Denomda arada öksürmeye başladı,abisiyle iki gün geçirdi ondanmı diyorum.Çünkü oda öksürüyor aksırıyordu hemen keçi boynuzu kaynattım.Soğuk algınlığı içinde şurup vardı evde başladım tedaviye umarım ilerlemez.

Semihacım Berra nın rahatsızlığını anlatması ve hemen tedaviye başlamanız çok güzel.çok çok geçmiş olsun.Umarım en kısa sürede iyileşir.

Kadiscim sizede çok geçmiş olsun aşının ateşi 1 bilemedin 2 gün sürüyor.en geç yarına bişeyi kalmaz fıstığının.

tenzilecim çok hoş duruyor iyi günlerde kullan şekercim
tsşk cnmcım

saol canımcım

saolşekerim

frezya gecmis olsun dilegin icin cok tesekkurler cnm

yelizcim gecmiş olsun ilerlemez insallaaah..aklina bile getirme

kadiscim zor gece olmuş cnm insallah dewam etmez..

semihacim erkenden götürmen iyi olmuş,insallah toparlar hemen

selam tekrardan oğluşu bıcı bıcı yaptım yatırdım,
dişlerden dolayı bizimkide huysuz özellikle akşam uyku saatinde 3 gündür ibufen verip öyle yatırıyorum sütünüde içmiyor yatarken bende gece yanıma alıp uykusunda içiriyorum,
Semihacım geçmiş olsun Berroşada ama maaşallah diyorum neren ağrıdı diyince göstermiş kurban olurum yaradana inşallah bir an önce iyileşir,
Kadişcim geçmiş olsun Yezdayada muhtemelen aşıdandır sağlık durumu iyiyse ama öyle olsunda,
Nimoşum son aşınızı da yaptırmışsınız geçmiş olsun cnmcım evet özeller kaldı sizinde 15. ay su çiçeği yaptırdık, hepatit A 19. ay dedi doktorumuz ama araya hastalık vs. girdi önümüzdeki günlerde yaptırmayı düşünüyorum 2 dozmuş zaten biride 25. ayda 6 aya arayla yapışıyormuş yani

şu aşılardan hiç anlamıyorum
esim ilgileniyor
doktorumuz da sagolsun kendi cocugu gibi gerekeni yapıyor...

Selam kızlar...
Kadişcim semihacım yelizcim çok geçmiş olsun inşallah biran önce düzelir kuzularınız.
Bizde iyiyiz oynuyoruz kuzuyla birazdan yedirip yatıracağım. Ütüm var onları hallederim birde kuaföre uğrayacağım kaşlar felaket olmuş tıpkı büdü gibiyim.
Tenzileciğim bu arada bayıldım sehpana çok şık ve kullanışlı. Güle güle kullan...

saol sewilcim

wala oyle aysegul ben takip edemiyorum,birde dedim ya doktorumuza da guweniyorum ne gerekirse o hatırlatıyor saolsun

slm canlarım
koşturuyorum ev içinde
zeynep uyuyoken yemeğimide pişireyim
akşamüstü görüşürüz

bu arada sevilcim gidelim valla hep beraber yelize:)) çok güsel olur
sonra da bende toplanırız
gün gibi yaparız süper olur

naber Zehracım iyisinizdir umarım Zeynep düzeldimi?

Tnzl doktorun sürekli herşeyle ilgilenmesi gerçekten çok güzel güven veriyor insana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…