Bebeklerimiz ve Biz

Aynen öyle kadiscim,ama gelmeni çok isterim.Ayarlayabilirsen beklerim.
Havalar ısınsın bir vapur organizasyonu mevkut.o cepte :)

kızlarr bende gidiyorum
albüme nikahtan olmasada birkaçtane resim koydum isteyen bakabilir

nikah salonunda kamera çekimi ve resim yasaktı o yüzden çekemedik kendimizce dışarıda ve evde çekildik

selam geçmişi okuyamadıma çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur abınız .

saolşekerim

herkese selamlar

cnm kuzuna çok geçmiş olsun acıl şifalar diliyorum

cnm ebnim başin sağolsun inanki okuyunca çok üzüldüm
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

cnm kızına çok geçmiş olsun
allah kimseyi düşürmesin cnm

günaydın kızlar...
şükür iyi haberler geliyor artık topiğimize..
zehraaa çok sevindim canım abine...
inşallah ayağa kalkıp yürüdüğü günleride görürsünüz...
çok mutlu oldum gerçekten ya...

günaydın hepinize,
Elifcim günaydın canım,
Zehram çok sevindim hadi hayırlısı daha iyi haberler almanızı diliyorum,
Tnzl sehpan çok güzelmiş güle güle kullan ben kaldırmak zorunda kaldım cam olması nedeniyle oğlum için bakalım tekrardan gelecek mi?

günaydın güzel annneler
nasılsınız bakalım
ben yine yoğun bir iş günündeyim
hafta sonu da bu yoğunluğum devam edecek alışveriş vs vs
çok heycanılyım ama hediyeler alcam bir sürü

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bişey sorcammm aklıma takıldıdaaaaaaaaa
şimdi bizim bebiş 18. ayında dün sağlık ocağında aşısını oldu
karma aşı
ama hepatit a yı vurmamışlar özel aşı demişler
18. ayda vurdurmak gerekiyormuydu hepatit a yı
benim kafam karıştı aşı takvimleirne baktım falan hepatit a la ilgili bişey göremedim

günaydın kızlar
dün akşam berra aniden ağlamaya başladı.neresi ağrıyor annecim diye sorduğumda kulaklarını gösterdi hep.anladım ki kulaklarımız ilthaplandı.hemen acile gittik.boğazları ve kulakları iltihaplanmış dedi doktor.antibyotik aldık geldi.bugün 18.ay kontrolümüz vardı ama ilaçlarımız bitsin öyle götüreceğim.

gerileri çok fazla okuyamadım.
zehracım abin iyileşiyormuş sevindim canım.
nimetcim hepatit a aşısı özel tatlım.18.aydan sonra 2,5 yaşına kadar istediğin zaman yaptırılabiliyormuş.en son ayşegül vurdurdu oğluşuna o 19 ayda vurdurdu.biizm doktorumuz 2 yaş dedi. doktoruna sor istersen...

Günaydınlar herkesler güzel bir gün olsun hepinize ve kuzularınıza
benim gecem biraz kötüydü çok uykum varrr dün kuzunun aşısı vardı eve gittim halsiz ayağına basmakta zorlanıyor aşı yapılırken ağlamamış ama niyeyse öğlen uykusundan kalktığında ağlayarak uyanmış ve ateşlenmiş kuzum gittim annem ayağında sallayordu ateşide vardı tabi hemen bana geldi memeye yapıştı cadım.

gece 12 yattım saat 03:00 kadar 3-4 kere kalktı emdi yattı
03:00 tekrar uyandı emzirdim yatağına koydum ağlamaya başladı kesemedim sesini bir yandan babası biryandan ben anlayamadık 15-20 dk ağladı sesini kesemedik ağrısımı vardı anlamadık:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

paranox aradım bulamadım bitmiş ahaberim yok çıldırdım kuzum orda ağlarken içim parçalandı kendimi tutamadım nerdeyse bende ağlıycaktım dolven verdim sonra emzirdin yanıma aldım. haliyle babamızı salona kanepeye attık :teselli:

04:30 kadar salladım zorla uyudu sabahta 8 kalktı cadım.

genel olarak sağlığı iyi demişler kontrolde 10 kilo 82 cm boyu varmış kuzumun bıngıldakta kapanmış iyi demişler şükür ama aşının etkisimiydi anlayamadım gece felaket uykum

semihacım geçmiş olsun canımmmm aci şifalar sarı papatyana bizde halsizlik ve huysuzlyuk vardı malesef

aynen aşı bizimkinide ilk defa dün huysuzlaştırdı, ateşi oldu bende dolven verdim

ay semihacım çok çabuk farketmişsinizz allahtan çok geçmiş olsunn. antibiyotik verdi galiba.inşallah bir an önce iyileşir kuzu.

hee anladımm hepatit a yı sonra yaptırırım o zaman

bizimkide 14 kilo 90 cm ölçmüşler

semihacım geçmiş olsun canım kuzuna..
artık dertlerini nede güzel anlatıyorlar değil mi?
ruze o kadar büyümedi ama az kaldı bizimde...

kadiscim demek bu aşı huysuzluk yapıyor kuzularda...
aradın mı cnm..yavrun şimdi nasılsmış...

nimom bacum naber...

semihacım geçmiş olsun canımmmm aci şifalar sarı papatyana bizde halsizlik ve huysuzlyuk vardı malesef

sağolun kızlar.antibiyotik kullanıyoruz.bugün daha iyi.gecemizde iyi geçti sayılır.çabucak atlatacak inşallah kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…