Bebeklerimiz ve Biz

ekinim nazım,yelizcim,ayşegül ve tenzile canlarım sağolun kızlar.berra nın şu an kulakla ilgili problemi kalmadı sanırım fazla mızmızlanmıyor ama hırıltımız başladı o canımı sıkıyor...

SEMıHACIM GEÇMıŞ OLSUN CMM
zeynepte 2 kez geçirdi kulak enfeksiyonu
antibiyotiğini 10 gün kesmeden kullan cnm, düzelir allahın izniyle

bizde sabah çocukları dr a götürcez eşimle
emiri okulda göz taramasından geçirmişler
biri 0.75 diğri 0.50 çıkmış, kontrole götürün yazmışlar

zeynebin de son karma aşısı kalmıştı onuda yaptırıcaz

iyi geceler herkese şimdiden

sibel hoşgeldin, neyse sağsalim gelmişsiniz, kötü de geçse

mavicem hiç uğramamış bugün hayırdır inşallah

çokom da hiç gelmiyo zaten, özlettiniz kızlar yaaaaa((

sibel hoşgeldin, neyse sağsalim gelmişsiniz, kötü de geçse

mavicem hiç uğramamış bugün hayırdır inşallah

çokom da hiç gelmiyo zaten, özlettiniz kızlar yaaaaa((

hoşbulduk cnm evet zorda olsa sag saglım gelebıldık zeynoda ıyıdır gecmışten hıç haberım yok

kızlar bu arada efe habıre baba baba dıye soruyor çok uzuluyorum

slmm kızlar

bu aralar düğünler,dernekler ve planlar baharın gelmesiyle hızlandı. 10 gündür çok yoğundum uğrayamadım umarım herkesler özelliklede kuzular iyidir. Birde bilgisayarda sorun var biraz evvel bir program yükledim kendine geldi biraz, ama servis vakti gitmeli sanırım. Bizler iyiyiz şükürler olsun, Asya hanım yaramazlıklarına her geçen gün yenisi ekliyor. Geçen hafta ilk defa babasından ayrıldı, 3 gün beylükdüzü'ndeydik (kızımın teyzesi ve dayısı orada) babamız öldü bitti, kızıım kızıım diye:). Bu haftada gidiyoruz hayırlıııı işlerimiz var, hayırlısıyla.

zehra'cım abiniz daha iyiymiş çok sevindim Allah tüm hastalara şifa versin inşallah.
berra kuzuda hastaymış ona da çok geçmiş olsun
sibel sana da geçmiş olsun sağlıkla gelmişsin yuvana, efe'ye kıyamam babasını özlemiş canım ya

Son düzenleme:
zehracım sende sağol canım
çocukları kontrole götürcekmişsin.
hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah.

“İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua.”

dualarda unutulmamak dileğiyle..cumanız mübrek olsun arkadaşlar...

merhaba elmas

afiyet olsun mawice,sen rejimde değiliydin şekerim???

günaydınnnn hepiinize hayırlı cumalar ve güzel bir gün diliyorum hasta kuzulara geçmiş olsunn...

yelizim yafruuu kıs arkadaşıma ben rejimdeyim kusura bakma sende benim gibi ot çöp yiyecen mi deseydim aşk olsun sana yaff kıs sen rejimde olsan biz sana gelsek sen bizi aç bırakırsın hakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

öpüyorum şekerleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeea.s.

frezyacım sanada günaydın balımmmma.s.

günaydın kızlar
epey hasat varmış dün geçmiş olsun hepinize
kısa zamanda iyileşmniz ümidiyle

benim kinin de var azıcık ateşi gibi azı dişleri geliyo ondan huysuzluğu

günaydın kızlar herkese mutlu bir gün diliyorum,
benim kuzu sanırsam dişlerden çok huysuz dün akşam 10 da zor uyuttum tabii oda beni uyuttu :))) sabahta yine 6 da kalktık geçde yatsa erkende yatsa aynı saatte kalkıyor sıpam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…