Bebeklerimiz ve Biz

bu arada benim oğlanda turşu filan seviyor dediğin gibi Nimo abidik gubidik kırmızı biber kavanozuna ağlıyor vereyim diye aciiiii aciiiii diyerekgamyoncuiremsu

benim cadı 18 aylık canım

ayşegülüm geçenlerdeee acı sosa taktı kafayı yicekmiş
bende verdim eline ne yapcak diye
yalandı yalandı
yalandı ha dedim basacak şimdi çığlığı
kıpkırmızı oldu ama bidaha ver ver demezmiii

delülük konusunda ben evet kabul ediyorumm
emzirdiğim dönemlerd eçok bulgur çok acı,çok çiğ köfte yedim inkar edemem, hamilyekende çiğ köfte yedim inkar edilemezzz

zararlımı niyekiineeeeeeeee

herkese hayırlı cumalar Asya'yı uyuttum şimdi sıra işlerde.

Ek gıda konusunda bizimde günümüz günümüzü tutmuyor, tam artık alıştı rahatız diyorum değişiveriyor. Nil'e maşallah ya neler yiyor öyle ben henüz hiç fınfık v.s. vermedim korkuyorum.

yalnız ayşegülümmm çok metrosexuel bir oğluşun var anammmmm
bu yaşta bu bakımmmm
yakında anne bu ne böle krışıklıklar demesinnnnnnnnn

ama severim bakımlı insanları canımmmm

fındık,fıstık,badem bende veriyorum.acıyı çok seviyor.turşu delisi.
ama benim istediğim bak kıızm bu çok faydalı hadi ye annecim dediklerimi yemiyor bu zilli....

Acısos şişesi bizimkininde elinde sürekli, dolaptan alıyor ama açamadı. Açtığı gün çok iyi şeyler olacağını sanmıyorum

Semiha, ayşegül sanırım buradasınız sizede merhaba

edacımm şöle bir avantajımız var nil yutamayacağını anladığı şeyi çıkartır,
gerçi koca kavun dilimini yutmuştu ama yazın :))))))))))))

tabiiki dönem dönem değişiyor bir günü bir gününe tutmuyorr

ben çok sık ve azar azar veriyorum, bide bu aralar kendisi yesin diye uğraşıyorum, bizimle oturuyor sofraya kouyuroum onada tabağına yemek bizimkilerden , hertarafımız yağlanıyor, böle saçlarda yumurtalar, makarnalar falan sonra doğru banyoyaaaaaaaaaaaaa

haftasonlar günde en az 2 posta banyo yolunu tutyoruzz

he valla krem delisi sorma sürünüyor heryerine, parfümleri görsen sürüşünü, sabah rujumu parpaklamış :)) ruja ve ojeye odeeeee diyor :))) geçen pamuğu almış eline kulağına sürüyor temizliyor güya alem bunlar valla alem dün akşam çekirdek yedi açtım içini bi kaç tane bi hoşuna gitti daha istiyor :)))

ama eda yüz ifadeleri çok süper oluyor yaaaaaaaaaaaa
o turşuyu yiyince bi burşuyor bi buruşuyorlarrrrr
hele o acı sosda resmen gözleri kızardı renkten renge girdi ama vermiyoruz diye basıyor çığlığı

Edacım selam hoşgeldin Asya uykudaymış öpüyorum tatlımı,
geçen gün dolabı açar açmaz kapağından pekmez şişesini aldı hemen oturdu yere oynamaya açamaz diye düşündüğümden almadım elinden arkamı dönmemle kapağı açıp boca etmesi bir oldu üst baş halı battı bide bişey döktüğünde orayı gösterip bukgeee (süpürge) diyor süpürecekmişiz yani :))) sonra üzerinde tepiniyor döktüklerinin bende dışarı çıkartıp mutfağın kağısını kapattım temizleyene kadar bir çığlık atıyor anneeeemmm annemmm diye bişey oldu sanırsınız aldım içeri sustu hemen gözünde bi damla yaş yok numaracının :)))

oooy alişimee beee maaşllahhhhhhhhhhh
ana oğul çekirdek çıtlatırsınız artık :))9

anam sorma o parfümler bitip birip duyor, allahtan yakınalrda katın fabrika satış mağazası var bizim
fabrikada arkadaşım üretim müdürü, bende gidip personel indirimiyle gidip giidp alıyorumm

bugün 1 parfüm, bir deo, bir duş jeli, kolanya aldım 15 ytl verdim geldim süper demii

benimki geçen soda içerken ona sulandı :)

bende verdim aman yarabbim o surat süper, bizimki de limona bayılıyor kedi gibi yalana yalana bir hal oluyor. Ya bende kendi yesin diye masaya oturtuyorum ama dediğin gibi ortalık savaş alanı oluyor, babasıda çok tez canlı aman batmış, aman kirlenmiş geçen kızdım oo bu böyle olmaz sana kalırsa ilkokulda da yemeğini biz yediriyor oluruz dedim. Sonra bir video izlettim 20 aylık bir çocuk kendi kahvaltı yapıyordu, sanırım etkilendi ne var benim kızımda yapar falan dedi. Şimdi akşamları o masaya oturtuyor.

numaracııııııııııııııııııııııııııı

dün kayınvalidem butün odaları kitlemiş şekerim.
açık yer yoktu gitiğimizde hole oynatmış btüün gün
gittiğimzidede mutfak tezgahının tepesinde babannesinin yapmaya çalıştığı dolmaları halletmekle meşguldü

Ayy pekmezde kötü olmuş ama bizim kalemimiz değil, benim kızım genelde z.yağ dökmeyi tercih ediyor. Artık önlemimizi aldık ama 2 kere temizledim. Bukgee hee :), Asya hanım halaa anne demiyor. Babasına baba demesinin yanısıra ben seslenirken öğrendi ismini bile söylüyor arkadaşlarımın falan adını tekrarlamaya çalışıyor ama anne yok.

iyi almışsın Nimo valla bizde dışarı pek çıkmadığımızda avon temsilcisi dostlar eve geldiğinde onlardan hem hatırları kırılmasın amacıyla alışverişimizi ediveriyoruz

Edacım benimkide şurda 1 aydır söylüyor anne hatta annemmm diyor bitiriyor beni o anda Asyada yakın zamanda der inşallah ben evde sürekli annemm annecim diye sesleniyorum onunda etkisi olmuştur sanırım
bizde z.yağından nasiplendiğimiz için şu an yağlarımız en tepelerde sandalye üzerine çıkma mesafesindeler :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…