Bebeklerimiz ve Biz

allahatn o konudaaa rahatım edacım ben
hattafazla rahatttttttttt
eskidemn kayınvalidemle kayınpeder ellerinde ıslak mendik peçeteyle masanın başında hazır beklerdi, ay nimet koları ay nimet saçlarııı
baktılarrr en son hatta çikolatayı üstüme boca etmişti kız bütün kazağım bid ekrem rengi kahvrengi olmuştı bende en ufak kıpırtı yok, annecim birazda yüzüme sürrr oh çikolat maskesi diyinceee, herhalde anası böle ne yapsak bu kız pis olacak vazgeçtilerr

eşimde rahat allahtan çok karışmaz aferin benim kımza ham yap babacım der, tabi karı koca bizde dahil batıyoruz ama çok gülüyoruz bizzzzz

bi arkadaşım bana demiştiki
çocuğa zorla yedirdiğimiz şey fayda etmez ama kendiis bata bata azıcık da yese kendi yediği için yarar demişti, çünkü zevle yiyor derdi.

bende o mantık, yesinde nasıl yiyorsa yesin mantığındayım, sonuçta her yer temizleniyor, bi makinaya attın mı pırıl pırıl, allah temzilik malzemelrini çıakranlardan makineyi icatedenlerden razı olsun

ayşegülcüm aslında bütün amacı alinin süpürgeyi ortaya çıkarmak sanırım

bırak anacım sende çocuk parçalasın, elektronik mühendisi olcek galibaa

edacım anne der yakındaaaa
hatta ayşegülün dediği gibi annem oluyor ooooooo
ahh çok güzel geliyor insanın kulağına yaaaaaaa

gece benim zilli syaıklıyordu

baba araba ıııınnnnnnnnnnnnnnn

kızlar size doyum olmuyor yüksek müsadelerinizle ben biraz uzanmak istiyorum gerçi şimdi ben yatarım oğluş kalkar ama şansımı denemek istiyorum size bol sohbetler görüşürüz...

heralde öyle olcek nimom işi gücü bukge :))) bide geçen tornavidayı almış tabii babasının gözetiminde kumandalı arabası var onun vsasına takmış tornavidayı iki minik eliyle bir çevirişi var ay kurban olayım yaradanına dedim bilmiş seni hafta sonu oyuncak tamir seti alacağız :))))

Kız anneleri kızlarınızın ayağı kaç numara, sanırım benim kızımın ayağı biraz büyükçe olacak, gerçi boyuda var ama. Bugün Kadıköy'den ayakkabı aldık, ayağı buçukluymuş çok tereddütte kaldım. Küçüğünü alırsanız 2 ay giyer dedi adam bir büyüğüde bana büyük durdu ama satıcı iyi olduğunu 1 ay sonra rahat giyer dedi. Çokta eski bir mağaza bende sözlerine güvendim bakalım.

Bende bugün 22 numara aldım ama sanırım bu sezon giyer. Ehh annesininde babasınında ayağı çok küçük değil zaten :), ne yapalım.

bende 22 alıcam yarın

yalnız süper converse modeli gibi ayakkabılar yapmışlar bayıdlım desenli desenliii
büyükleri olsa kendime alcağım valalhiiiiiiiiiii

ne güsel sohbetler edilmiş öle ben yokken, oku oku bitiremedim vallaaaaaa

nimmooooooo bana da kargo yap kıss o parfümlerden neyindelikafaduldendelikafadulden
acele bekliyom stoppppa.s:roflol::1rolleyes:şutarafagitti

edacım nerden aldın güselimm, güle güle giysin asyacıkkkk:1hug:

zeynepte nike da 21.5 giyiyo şu an tam oluyo
niye marka yazıyorum derseniz marka markayı tutmuyo numara da

geçen sezon sonunda deri yumuşacık babetler almıştım zeynoma 21 numara, ön kısmında yani burun kısmında boşluk bile var ama ayaklarının üst kısmı çok etli cadımın, aynı babasının tombul ayakları hiç zarif olmayacak ayakları yaniii-tatlicadiarzu-

resimlerini de koyunda bakalım kızlar şu cicişlerinin

Evet marka markayı tutmuyor. Nike ta 21 giyor, puma aldık onlar 22 numara. Bunları kadıköy'de nubebe var Asya'nın ayakkabılarını markalı değilse oradan alıyorum çok eski bir çocuk ayakkabı mağazası, ayakkabıları çok güzel. Birazdan eklerim canım fotolarını

hafatsonu taze sarımsak istedi verdim, soğan çiğ çiğ yiyor, çiğ köfte, turşu abudik gubidik yicekleri seviyor benim kızım
lahmacun falan yer

ay gerçekten mi ne güzel ya
maşallah

fındık,fıstık,badem bende veriyorum.acıyı çok seviyor.turşu delisi.
ama benim istediğim bak kıızm bu çok faydalı hadi ye annecim dediklerimi yemiyor bu zilli....

ama senin kızında çok şeker ya
nazar değer elbet birde buraya koymuşsun
ben cesaret edemiyormu ya
korkuyorum
bir kaç kişi görse hemen gözleri baygın bakıyo o kadar tatlı değil tabi bana göre dünyanın en güzeli ama yinede çok nazar değiyo

ayakabıya göre değişiyo bende 20 vardı olmadı 21 büyük geldi
2 çorap giydirip deneyeyim diyorum bu sefer ayakkabı olmuyo
ayağı biraz düz taban gibi
yarın doktora götürcem inşallah korkulcak bişey yoktur

Kadiş'çim 2 yaşına kadar düztaban olup olmadığı tam belli olmazmış, 2 yaşından sonra daha net belli olurmuş. Daha çok küçük zaten ortapedik ayakkabılarla geçer herhaldeç

korkma canımcım.umarım yktur birşeyi.

dünürcüm alam balım ne demek, kargolar gönderirimmmm
aşkolsunnnnnnnnnnn

akatta
ünlü parfümlerin taklitleride kendi markaları altında yapılıp satılıyor
mesela ben amor amor u alıyorum kalıcıda

sen ne kullanıyon bakeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…