- Konu Sahibi DreamLover
-
- #16.881
oooy alişimee beee maaşllahhhhhhhhhhh
ana oğul çekirdek çıtlatırsınız artık :))9
anam sorma o parfümler bitip birip duyor, allahtan yakınalrda katın fabrika satış mağazası var bizim
fabrikada arkadaşım üretim müdürü, bende gidip personel indirimiyle gidip giidp alıyorumm
bugün 1 parfüm, bir deo, bir duş jeli, kolanya aldım 15 ytl verdim geldim süper demii
Kız anneleri kızlarınızın ayağı kaç numara, sanırım benim kızımın ayağı biraz büyükçe olacak, gerçi boyuda var ama. Bugün Kadıköy'den ayakkabı aldık, ayağı buçukluymuş çok tereddütte kaldım. Küçüğünü alırsanız 2 ay giyer dedi adam bir büyüğüde bana büyük durdu ama satıcı iyi olduğunu 1 ay sonra rahat giyer dedi. Çokta eski bir mağaza bende sözlerine güvendim bakalım.
edacım nerden aldın güselimm, güle güle giysin asyacıkkkk:1hug:
zeynepte nike da 21.5 giyiyo şu an tam oluyo
niye marka yazıyorum derseniz marka markayı tutmuyo numara da
geçen sezon sonunda deri yumuşacık babetler almıştım zeynoma 21 numara, ön kısmında yani burun kısmında boşluk bile var ama ayaklarının üst kısmı çok etli cadımın, aynı babasının tombul ayakları hiç zarif olmayacak ayakları yaniii-tatlicadiarzu-
resimlerini de koyunda bakalım kızlar şu cicişlerinin
hafatsonu taze sarımsak istedi verdim, soğan çiğ çiğ yiyor, çiğ köfte, turşu abudik gubidik yicekleri seviyor benim kızım
lahmacun falan yer
fındık,fıstık,badem bende veriyorum.acıyı çok seviyor.turşu delisi.
ama benim istediğim bak kıızm bu çok faydalı hadi ye annecim dediklerimi yemiyor bu zilli....
ayakabıya göre değişiyo bende 20 vardı olmadı 21 büyük geldi
2 çorap giydirip deneyeyim diyorum bu sefer ayakkabı olmuyo
ayağı biraz düz taban gibi
yarın doktora götürcem inşallah korkulcak bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?