Bebeklerimiz ve Biz

bana da sursene yelizzzz
useniyorum :)

gel bebeem hemen süreyim severmisin kan kırmızı? 319 da olabilir yada vişne çürüğü ??

ben çok hoşlanırım birilerini süslemeye eski çalıştığım şirketteki çalışma arkadaşım
salsa şampiyonasıydı. sürekli showlar gösteriler davetlere felan katılırdı hep bana yaptırırdı makyajını felan ve herkezden tam not alırdı :) o günler geldi birden aklıma

fitil yokmu canım evde hemen düşürür, diş ateşi uzun sürmemesi gerekiyor ve en fazla 38,5
eğer daha fazla çıkarsa ve düşmezse dr unuzla görüş bence,çokçok geçmiş olsun

o bayaga hamaratsın yani
ben tam tersi baskasina yapamam

benim renklerim de aynı hmen hemen
ya french yaparım ya kırmızı ya da koyu bordo,
fix ama baska da yakışmıyor
bu sezon bi gri furyası wardı ama yakısmayana yakışmıyor işte
renk fukarasıyım yuzumde de oyle..
bi kapatıcı -rimel-allık o kadar

Maşallah maşallah maşallah
Akıllı uslu derin e.

elimin yatkın olduğunu söylerler.hatta seni makyöz yapalım felan diye konuşmada geçmişti aramızda.
Bende gri felan kullanamam,yakıştıramıyorum kendime,bir bayanın eline french ve kırmızı veya bordo daha çok yakışıyor kanımca.
yüzümdede olmazsa olmazım fixim beyaz far kalem rimel ve allık.

iyi geceler ben geldimmmmmmmmmmm

nasılsın oku oku bitmedi yahuuuuuuuu döktürmüşsünüz maşallahhhh

dünürüm hoşgeldin kıss nerelerdesin efe nasıll galibayabanıclıyor ortamı alışır merak etme yavaş yavaşş

tezile yeliz aynur slmm ampüller yanıyor neler yapıyorsunuz kuzular nasılll

saol yelizcim butun kuzulara masalllaaaaaaah

hoşgedin mawice
bi yandan film izliyorum
bi yandan buraya yetişiyorm ::)

iyi geceler hepinize bir kaç gündür öyle oldu yaa

birde itiraf edeyim şu facedeki world war a sarmış durumdayım gerçi faceyi açınca bırayıda açıyorum ayrı pencereden ama.. işte böyle

sizler nasılsınız... oje konusuna gelince bir sürü oje alırım sürenlere bayılırım o aldığım ojeler ya bekleye bekley bozulur yada birilerine hediye ederim ama ben gnelde açık ve pastel tonları seviyorum

kadişçim sen nasılsın canım bayağıdır rastlaşamadık seninle

jege filmi izle yorumlarını bekliyokkk

sağol canım iyiyim bende bugün erken çıktım işten yarında evdeyim kuzuyla beraberim annecim beylikdüzünde kuzenin sözü var orda olcak

İzle bakalım yorumu bekliyorum.

sanada slm kadis çok şükür,yezda nasıl?

sağol yelizcim yezda iyi gibi ama şimdide burun akıntısı başladı mızmız gibi inş. ilerlemez hemen peditus başladım bakalım sen nasılsın deno nasıl

oo snde hoşgeldin kadiscim
iiyim ben film izliyorum
sen naılsın

iyiyim bende sağol canım napem cadıyla uğraşıp duruyorum

kızalr bu arada okurken dikkat ettim maşallah kuzulara dilleri açılmış allah nazrdan saklasın hepsini çok çabuk nazara geliyorlar

ben sürekli okurum yezdayı ozamn rahatlar kuzum

kızlar regl son günleri ama anlayamadığım bir ağrı varr sanki regl ilk günlerindesancı olurya onun gibi nedir bu yaaa o kötü birden fean halde sancı giriyor karnıma ((((

mawicem bende evde olduğum için epey ihmal ediyorum bakımı,ama bugün öyle estiler :) bu esintiden sanada yolluyorum biraz :)

Çok geçmiş olsun kadis,iyi düşün iyi olsun.
Denomda uyuor şuanda,akşam 6-7 arası uykum geldi dedi ve uyudu gece uykusunada 11 i geçiyordu yattığında. Erken yatması ne kadarda önemliymiş.

ıyi geceler diliyorum kızlar,
Yarın anneciğime geçicez,oyumuzuda orada kullanıcaz,Şimdiden Tüm Türkiye için hayırlısını diliyorum.

Görüşünceye dek kendinize ve kuzulara çok iyi bakın.ıyi haftasonları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…