Bebeklerimiz ve Biz

selam herkese güzel bir hafta sonu diliyorum
burda hava çok güzek üşenmezsem kızı çıkarcam akşam görümcemlere gitcez yemek derdi yok
oturma odasının camını sildim balkonumu yıkadım başkada bişey yapmasam olur

selam herkese
babamizin bu c.tesi işte olmasi sebebi ile bizde hawanin guzelligine karsi koyamayarak kahwaltiya dısari gittik,kanka il ebuluştuk,
simdi uyku saati uyumaya ewe geldik,uyansin allah kerim
yaz gelsin artık içim acıldı wallahi:)herkese güzel bir hafta sonu diliyoruz

FREZYA kızının yeni yasi kutlu olsun
nice yıllar gecirin hepbirlikte insallahhulyacşm saa we esine de gecmiş olsun cok

askolsun zehram senin gitmeni beklermiyiz hiç,denkleşemedik hayatım opuyorum

gerçektende hava güsel olunca insanın içi kıpır kıpır oluyo, enerji doluyo, yenileniyo sankiiii

tenzile süper yapmışsınız valla dışarıya gitmekle, kahvaltı keyfi ne güzell

bende çok özledim kocişimle dışarıda kahvaltı yapmayı ama bu aralar biraz zor bizim için

bu gece gene nöbette eşim kalıyo hastanede

sırayla abileri düzelene kadar bekliyecekler

yeterki iyileşsin de beklesinler

hiç unutmam kaynım pazar günleri 12-13.00 sularında arar hal hatır sorardı
bizde iyiyiz siz nasılsınız deynce

bizde kahvaltı yapmaya yer arıyoruz derdi

hemen davet edrerim, bi kahvaltı da onlarla yapardık valla yeniden

kaynım da yemeyi çok sever gelirken su börekleri, kıymalı, peybirli ne bulduysa pastanlerde hepsinden alır gelirdii

eşimle dün gece konuşuyoruz da keşke diyorum ercan abi gene arasa da kahvaltıya gidecek yer arıyoruz dese, ne kadar mutlu olurduk

eşimde diyecek bak, göreceksin dediiii

Hülyacım hoşgeldin çok geçmiş olsun canım hay Allah üzüldüm ya dikkat et kendine oğluşları öpüyorum,

Zehracım selam sanada keyifli bir hafta sonu dilerim,

saol ayşegülcüm, gerçekten keyifli bi haftasonu oldu şimdiye kadar
zeynep te halen uyanmadı:)))
maşallah uyuyo 12.30 dan beri

alişim nasıl sen nasılsın cnmmmm

selamlar nasılsınız bebekleriniz nasıl iyi bir haftasonu diliyorum :)
saol bocuğum, genel de iyiyiz tüm topik olarak, bebeklerde iyi çok şükür şu aralar, az bebeğimiz var hasta olan, onlarda en kısa zamanda iyileşir inşallah:Saruboceq:

kolay gelsin cnm, oh ne güsel camlar silinmiş, balkonlar yıkamış, birazda gezmeye gidin, havayı değerlendirinkaydirigubbakcemile2

gezdik gekdik bile hava güzel gibi görünsede rüzgar kendini hissettiriyordu ama olsun 3 tane parkı fethedip geldik kaydırak salıncak ne varsa eğlendik
iyice yaramazlaştı ya hiç beni dinlemiyor başını alıp gidiyor aksi yönlerde
Birkaç gün öncede banyoda kirli sepetini lavaboya ittirmiş (hafifde değil deconunkilerden) elini yıkayacak üstüne çıkıp iyi erkek olmamış hiç yetişemezdim heralde

hülyacığım geçmiş olsun biran önce iyileşirsiniz inşallah bu yıl hep hastalıkla gidiyorsunuz heralde çocuklar siz yakında gelcekmisin izmire
frezya yeni yaşınızı kutlarız
zehra senlede denk gelemedik ben oluyorum sen yoksun sen varkende ben çıkmış oluyorum

kızlar nasılsınızz bız ıyıyz sukurrr

anenemle burasaya annaneme gıttık 1 hafta oradaydık yeni geldık sızler nasılsınızzz opuyorum hepınızıııı

merhaba kızlar herkezler bebekler iyidir umarım kızımı yıkadım uyuyor bir bakayım dedim sizlere maaşallah diyelim serra'm 4 aylık oldu bugün ayyyy canım feda ona

kSo
benim kizimin gobek adi Serra :) seweriz yani serra ismini
adi ile cok yasasin serracik

kSo
benim kizimin gobek adi Serra :) seweriz yani serra ismini
adi ile cok yasasin serracik

sağol canım annelik tarifsiz bir duygu ben çok idealist biriydim işşim en önceydi ama artık SERRA'mdan önemli hiç birşey yok ( laf aramızda eşim bile 2 planda kaldı:)) )Şeniz

insallah zehra o gunler geri gelecektir...
merak etme

monpetitcim selam iyi gezmissiniz 3 park he :) benimkinin şu ara derdi merdiwenleri kendi basina inmek çıkmak:) işine gelmeyen yerde ''anne elimi tut''...
gule gule kirlet cnm camları balkonları,

esmacim buraya geldin demek..ne güzell,

ayyy inşallah yarında hava güzel olurda meleğimle gezerim daha şöyle bir agız tadıyla gezmedik doktor ve aşı günleri dışında pek çıkmadık ama yarın gezmek niyetim hem kızımı fotoğrafçıya götürüp resmini çektirmekte istiyorum bakalım hayırlısı

sağol tenzile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…