Bebeklerimiz ve Biz

çok yorulum çok..salonu temizledim..havalar düzeliyor salona tekrar geçicez..zaten oturma odasını bozup berfeye oda yapıcam..yazı bekliyorum artık...

selamlar kızlar..
bugün burdada hava çok güzel..
tabi bizd güzel havayı bulunca kuzumla dolaşmaya çıktık..
anneye uğradık.. parka ve markete uğrayıp eve döndük..
havalar düzelir artık. önümüzdeki hafta bahar temizliğimi yapıp aradan çıkaracam bende..
şimdilik makineyle yıkıyacam halıları. yaza yıkatmaya veririm veya kendim yıkarım.bakalım nasıl eserse:))

Zehracım cnm inş herşey eskisi gibi olur..
Abinize acill şifalar diliyorum..
nasıl varmı iyiye gitme?
öpüyorum seni ve prensesini..

huu nabersınız ben bugun ıyıydım çarsıdaydık annem tasınıyor haftaya mutfak esyalarının cogu eskı gelıyordu bana hep sıfırdan yenıledım bırsurusey aldım sankı kendı evıme almış gıbı oldum.....evıde ben yerlestırcem kendı dızaynıma göre efeden nasıl olcak bılmıyorum ızmırlı arkadaslar yardım........

slm kızlar
gerileri okudum ama çok birikmiş unuttum kim ne olmuş nerdeymiş:)

yelizcim süslenmiş bakım yapmış.ne güzel benimde bu sırala bakıma ihtiyacım var.yaz geldi ya bakarım artık.

zehracım abin daha daha iyi olcak inşallah rabbimin sayesinde.

tenzile canım derin ne güzelde cümleler kuruyor maşallah yavruya.

frezya canım kızının doğum günü kutlu olsun.hayırlı uzun ömürler versin yaradan.

mavicem çok uğramıyor galiba ondan dert yanmışsınız.:):):)

çoko geçmiş olsun sizede.

kadis sanada geçmiş olsun canım.ihmal etme rahatsızlığını.

fatmacım temizlik yapmış azda olsa:):):) güle güle kirlen canım.

daha unuttuğum varsa affola.

bizde havayı güzel bulduk arkadaşa gittim kuzumla.nasıl sevindi varya.arkadaşında 10 aylık kızı var onu nasıl oynatmaya çalışıyor bizim zilli eline oyuncak veiyor cee diyor.elinden tutuyor yürüsün isitiyor.daha bir sürü şey...

gezmekten gelince kuzuyu anneme bıraktım.biraz kafayı dağıtmaya ihtiyacım vardı.eşimle pub a gittik.kat 3 deydik tenzilecim sen bilirsin :):):) çok iyi geldi bana.

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrryatmadan bi bakayımm dedimmm

semihacım iyi yapmışın tatlımm iyi gelmiştirr
arafa kaçamak yapmak lazımmm

canım ya malesef face ye üye değilimm
üye olmayan oy veremez sanırsamm

Tünaydınlar herkeslere merhaba nasılsınız camlar

ben dün bütün gün temizlikle uğraştım halılar silkelendi camlar kapılar yerler banyo wc balkonlar derken akşam 20:00 ettim vallahi canım çıktı ama heryer tertemiz oldu evim mis gibi oldu perdelerimi falanda yıkadım başatan ayağa temzilik oldu yaneee

geçmiş olsun dilekler,i için teşekkürler herkeslere

bugün dışarı çıkıcaz kardeşimin nikahı şerefine yemeğe gidiyoruz dışarı birazda kuzuyu gezdirmiş olucaz
ben gidip oyumu kullanıp geldim yezda sultan uyuyor diye şimdide eşim gitti cadımın kalkmasını bekli,yorum yedirip çıkarıcam dışarı

ülkemiz adına hayırlısı kimse o gelsin başımıza önemli olan hizmet diyorum

geçmişi pek okuyamadım ama hülyacım galiba rahatsızmış sana ve eşine geçmiş olsun canım acil şifalar

herkeze iyi pazarlar..
oyumuzu kullandık geldik bizde..
hakkımızda hayırlsıı olsun inş..

bugünde hava çok güzel..
zirazdan çıkacaz dışarı bizde...

kadişcim güle güle kirlet evini cnm..
bu bebişinmi rahatsızdı. görmemişim cnm kusura bakma.. geçmiş olsun..
ohh yemeğede gidiliyormuş.. iyi gelir sanada. yorgunluk atarsın..:))

iyi akşamlar,
Bu haftasonu bizde dışarıdaydık,annemlere geçti cumartesi günü,pazar günüde oyumuzu kullandık
babaneye geldik yemek vs derken az evvel girdik eve,
Denizin öksürüğü arttı,başka bir ilaca başladım.Benimde boğazlarım yanıyor ve kupkuru,şimdi ilaç içiyorum.
Bahar bizi çarptı.

çok yoğun bi gün geçirdik..hava yazdan kalma gibiydi..saatlerece dışarda gezdik kuzumla..şimdide yorgunluktan mışıl mışıl uyuyor..tv karşısında başkanlık sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz..inşallah adayımız kazanır..hakkımızda hayırlısı artık...

bende de iyi geceler

bizde c.tesi günü yine b.düzü semalarındaydık, teyzoşa gittik. Önce bolbol b.düzü pazarını gezdik, akşamada benim kuzumu (kızımın tetesini) istemeye geldiler ve sözünü verdik hayırlısıyla. Kardeşim heh tam kaynana oldun diyor. Evin en küçüğünü vermek zormuş gerçekten, hele birde düğün dernek olurken ne zor gelecek kimbilir. Prensesimi nasıl-kimlere vereceğim oyyy oyyy dertlendim :). Asya kalabalığı görünce çoştu.

Misafirerden sonra sohbet muhabbet uzayınca kalkmamız 3 ü buldu eve gel-yat neredeyse sabahı ettik, pazar sakin geçti oyumuzu kullandık, e-bebeğe gittik gelfdik ve dinlendik. Herkese iyi geceler ve iyi ki bahar geldi.

tam bir saattir denizi sakinleştirmeye çalışıyorum,bir feryadla uyandı,hüngür hüngür ağlamaya başladı,
zor sakinleştirdim,odasındada yatmak istemedi.Babasının koynuna koydum bende,sanırım bu gece bizimle uyuyacak.

Geçmiş olsun cannım öksürüğü artmış ondan mı huysuzluğu?
Asya da bu aralar çok huysuz hasta değil am yok diş geliyor ondan diyorum yok mevsim değişikliği bazen bunaltıyor.

Hülya sizede geçmiş olsun ailecek hastalanmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…