Bebeklerimiz ve Biz

Saol eda'cım,öksürükle uyanmadı,çok ağladı hemde çook yaşlar sicim gibi aktı,neren ağrıyor yavrum dediğimde yok dedi, kulakmı ? karnınmı_boğazınmı? hepsine yok.
Şimdilik uyuyor fakat gecemiz zor geçiceğe benziyor,

Kardeşin içinde şimdiden hayırlı olsun Allah utandırmasın,ve tamamına erdirsin hayırlısıyla.
Mürvetlerini görmek ne kadar güzel.Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.

Amin canım inşallah, Allah utandırmasın gittiği yerde mutlu olsun inşallah (sağlıkla sıhatle)

Aman yeliz cim hastalık olmasında arada oluyor huysuzlukları. Vardır bir dertleri, bazen kızıyorum sonrada yazık ya vardır bir sıkıntısı minnacık can diyorum. Yavrum belki kötü bir rüya gördü

ınşallah canım ınşallah.

Hastalık var canım maalesef kötü bir öksürük hemde.yarınca geçmezse dr yolları gözüküyor.

Tabi canım muhakkak vardı bir derdi,bende rüyadan şüpelendim yatağına yatmak istememeside bu şüphemi tetikledi.Nasıl sabah edicez bilmiyorum.

Bende yatayım zor bir gece olacak.ıyi geceler sana ve kuzucuğuna.Sewgiler.

ıyı geceler kızlar nasılsınızzz bugun oyumuzu kullandık ardayı gezdırdık cok guzel hava vardı

opuyorum hepınızı ıyı gecelerrrrrrrrrrrrr

doğum günümüüz kutlayan tüm arkadaşlar teşekür ediyoruz.

hepinizs sağlıklı ve güzel bir hafta diliyorum

soytar cnm meleğine çok geçmiş olsun acıl şifalar diliyorum

günaydın kızlar nasılısnız
kadişcim seni görüyorum
nasılsın canım

ben çok yoğun bir hafta sonu geçirdim ve iş başındayım
geçmişi okuyamadım az çok iş var malum

kızlar hepinize günaydınlar.güzel bir hafta olur inşallah

frezyacım kuzunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı senelere inşallah

yelizcim denoyada geçmiş olsun.

ezgide 2 gündür sürekli uyuyor bir halsizlik baş ağrısı var yavrumda
babası az önce dr götürdü.sanırım grip oldu .

doğum günümüüz kutlayan tüm arkadaşlar teşekür ediyoruz.

hepinizs sağlıklı ve güzel bir hafta diliyorum

canım kutlu olsun yeni yaşınız
bir ömür boyu sevgi dilerim sizlere

canım şimdi nasıl oldu
bizimki hep bizimle uyumak istiyo napsam bilemiyorum ya

hafta sonu dokotra götürdük gelişimi çok iyi dedi
iştahsızlığı normal dedi diş çıkarttığı için
ayağını gösterdik düz taban mı diye anlamadı ortopediste gitmeniz gerek dedi
artık bu hafta götürcem
kızlar 1 yaşında sağlık ocağında pönomokkok yaptıran var mı
bize 2 aşı yapıldı pönomokok değildi yani hemşire karma dedi bıraktı ama annemgilin orda yapılmış qönomokok var ım bilginiz

günaydın güzel annelerrr

hülyacım geçmiş olsun
kadişcim sanda geçmiş olsun denoyada geçmiş olsun

frezyam ve esmacım yeni yaşları kutlu olsun. bütün güzellikler onlarla olsunn

bizde ilk defa çok öksürüyoruz
bugüne kadar böyle öksürdüğünü hiç görmemiştim
gece keçiboynuzu kaynattım içirdim inaşlahh biraz düzelir olmadı doktora gidicez

cuma arkadaşlarla yemeğe çıkmıştık ben eve döndüm eşim gitti kzıı aldı geldigece farketmedik sabah bi baktım alnı mosmor çizikde var kesin düştü bişey oldu açıpda soramadım ne odlu diye bugün öğrenicez artık ne haltalar karıştırdıysa bizim zilliii

dün bizde oyumuzu kullandık. görevli memur eşimle beni kardeş zannetti, abiniz çıktı dedi. kardeş gibi çok benzerizde birbirimize. neyse çıktık abi şakası falan yapa yapa güle güle yürüyoruz. bitane sapasarısaçlı maviş bir hatun yanımızdan geçti. bakma gözleirni oyarım dedim. şakayla karışık oda kime bakmıyım dedi. sen biliyorsun dedim. bak hazır abi kardeş sandılar git istersen peşinden dedim. buda abudik gubidik konuştu. ben baksam yanında başka erkeklere hoşuna gidermi dedim. bakmıyprmusun sanki demezmi banaa. bana yani banaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ondan sonra açmışım ağzımı yummuşum gözümü, sonra demezmi yeter vırvır vır vırıvr sus be sus . konuşmuyoz şimdi küstümmm.

gıcık oldum resmen. yok hadi victoria secret mankenleine bakılıyor anlarım, tvdeki sinamadaki güzel hatunlara bakılır onuda anlarım. aynı mahalledeki hatuna niye bakılır onu anlamam.
ay ben mi çok kurdum kafamdaaa, hatunda güzeldi hakkaten yanii. sinri oldummmm

teşekürederim cnm
kuzuna çok geçmiş olsun

haydı gözün aydın cnm çok sevindim senin adına oğluşunu öpyorum

günaydın kızlar...
mutlu huzurlu ışıl ışıl bir hafta diliyorum hepinize kızlar...
bende cumartesi erken çıkıyorum malum..koştum kızımı aldım evimizi temizledik beraber..
pazar günüde kahvaltımızı yapıp attık kendmizi sokağa..
oyumuzu kullandık ordan da gezmeye gittik...
ruze hem kendi çok yoruldu hem benim pestilimi çıkardı..
yolda gelirken de uyudu..
güzel geçti yani hafta sonu...

yelizcim prenses ve sen rahatsızmışsınız canım ..
umarım dr.a gidecek kadar ilerlemez canım..
aslında bu havalar hastalık için en tehlikeli zamanlar..
ama güneşi görünce dayanamıyoruz işte..

nimooooooo
önce kuzuna geçmiş olsun cnm...
hem alnı hem öksürüğü için...kaynanan hiç olmazsa eşine diyebilirdi oğlum düştü yada başka bişey oldu diye...ruzenin bi yeri çizilsin kaynanam o bana emanet diye bi saat hesap verir bana...
seninki sorumsuzun önde gideni..
eşinle şakayla konuşurken iş ciddiye binmiş..
güzel gününüz rezil olmuş canım...
bazen abartıyoruz aslında herşeyi...
keşke uzatmasaydınız da hafta sonunuz tatlı tatlı geçseydi canım benim..
ne diyim bilemedim ki.

kocana da çok bi laf söylerim de ah bana düşmez işte...
sonçta kimse çocuğu bilerek düşürmez..ama ne olduğunu bilmek senin en doğal hakkın..
seni bu kadar üzdükleri hayata sana zehir ettikleri için ettiklerini bulsunlar ne diyim.

günaydın kızlar nasılız bugün
Nimom üzme kendini canım ya olan hep bize oluyor zaten,
Elif nereleri gezdiniz
bizde oy kullanmaya birlikte gittik eşime sen kullan be bahçede oğluşa bakayım hava alsın dedim gitti gelmez çok sıra varmış nerde olduğunuda bilemedim evin anahtarıda onda telimide almamışım oğlan beni çıldırttı 1 saat koştu hiç durmadan acıktı uykusu geldi okulda evimizin bitişiği bende avimizin altındaki k.yemişçiden telefon ettim eşim geldi eve çıktık artık oğlumu doyurup uyuttum öyle gittim hafta sonu saçımı tekrar boyattım eşim diğerini beğenmemişti bunu beğendi hatta oğlan uyuyor beraber gidelim dedi bende dedim güzel karımı çalarlar diyemi korkuyosun :))) oda demezmi 1 saat sonra bunda amma çene var kardeşim al şu parayı üstüne geri al karını diye :))) gittim geldim sonra çıkmadık evdeydik uyuduk öğleden sonra üçümüzde sonra bizim sıpa 11:30 a kadar uyumadı beraber yattıkda öyle uyudu sabahta 8 de kalktık

hoşgeldin bidenem...
biz de 3 de gittik oy kullanmaya 4 de çıkabildik ancak..beraber gittik eşimle...
ikimiz ayynı anda girdik kullanmaya durmadı tabi ruze..alt komşum ordaydı o baktı ruzeye bende kullandım oyumu..rahat oldu yani...
orda abilerle ablalarla oynaı durdu benimki..
ordan optimuma gitiik...
ruzeye alacaklarım varı ama hiç biriniz alamadık.bulamadım kitap falan...
kendime de bişiler alacaktım ama yeni sezon çok uçuk fiyatlıydı...
yemek yedik bowling oynadık geldik canım..ama çok yorulmuşuz...
eve zor düştük...kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…