- Konu Sahibi DreamLover
-
- #17.121
canım kutlu olsun yeni yaşınız
tam bir saattir denizi sakinleştirmeye çalışıyorum,bir feryadla uyandı,hüngür hüngür ağlamaya başladı,
zor sakinleştirdim,odasındada yatmak istemedi.Babasının koynuna koydum bende,sanırım bu gece bizimle uyuyacak.
kızlar hepinize günaydınlar.güzel bir hafta olur inşallah
frezyacım kuzunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı senelere inşallah
yelizcim denoyada geçmiş olsun.
ezgide 2 gündür sürekli uyuyor bir halsizlik baş ağrısı var yavrumda
babası az önce dr götürdü.sanırım grip oldu .
canım kutlu olsun yeni yaşınız
bir ömür boyu sevgi dilerim sizlere
canım şimdi nasıl oldu
bizimki hep bizimle uyumak istiyo napsam bilemiyorum ya
hafta sonu dokotra götürdük gelişimi çok iyi dedi
iştahsızlığı normal dedi diş çıkarttığı için
ayağını gösterdik düz taban mı diye anlamadı ortopediste gitmeniz gerek dedi
artık bu hafta götürcem
kızlar 1 yaşında sağlık ocağında pönomokkok yaptıran var mı
bize 2 aşı yapıldı pönomokok değildi yani hemşire karma dedi bıraktı ama annemgilin orda yapılmış qönomokok var ım bilginiz
günaydın kızlar nasılız bugün
Nimom üzme kendini canım ya olan hep bize oluyor zaten,
Elif nereleri gezdiniz
bizde oy kullanmaya birlikte gittik eşime sen kullan be bahçede oğluşa bakayım hava alsın dedim gitti gelmez çok sıra varmış nerde olduğunuda bilemedim evin anahtarıda onda telimide almamışım oğlan beni çıldırttı 1 saat koştu hiç durmadan acıktı uykusu geldi okulda evimizin bitişiği bende avimizin altındaki k.yemişçiden telefon ettim eşim geldi eve çıktık artık oğlumu doyurup uyuttum öyle gittim hafta sonu saçımı tekrar boyattım eşim diğerini beğenmemişti bunu beğendi hatta oğlan uyuyor beraber gidelim dedi bende dedim güzel karımı çalarlar diyemi korkuyosun :))) oda demezmi 1 saat sonra bunda amma çene var kardeşim al şu parayı üstüne geri al karını diye :))) gittim geldim sonra çıkmadık evdeydik uyuduk öğleden sonra üçümüzde sonra bizim sıpa 11:30 a kadar uyumadı beraber yattıkda öyle uyudu sabahta 8 de kalktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?