Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar

epey uzun yazmıştım size net gitti silindi hepsi neyse sağlık olsun

hastalara şifalar dilerim

benim oğluşum da rahatsız ama bir türlü üstünü örterek uyumuyor

neyse iş var ben kaçıyorum

kadis oğlunada geçmiş olsun hepsi üstünü açıyor benimkide ayaklarıyla ittire ittire tamamen açıyor kaç üstünü örtüyoruz gece yine ayynı

Günaydınlar hekese güzel bir gün diliyorum,
kız Nimo ilahi :)) he kociş ama orada bıyık bırakmıştı şimdi öyle değil daha iyi bende o resimde hamileydim la Zehra garusu resmi dana gibi koymuş deşifre olduk görüyonmu:roflol:

Günaydınnn herkeslere güzel bir gün olsn

hava çok güzel yaz gelmiş gibi harika.)

yelizcim denoya geçmiş olsun anlaşılan geceniz zor geçmiş hay allah inş. çabucak düzelir

zeynepcim ezgiye geçmiş olsun canım sinüzit bu yaşta yavrum yaaa bendede var biliyorum dayanılmaz bir ağrı çok dikkat etmek lazımm

semihcım berra sultanada geçmiş olsun canımmm

fatmacımda ebrarını gezdirmiş ohhh iyi yorulmuştur.

leylacımda hastaymış geçmiş olsun.

kadisin oğluşu hastamış acil şifalar

aynurcumda uğramış yazmış gitmiş nasılsın canım kuzular nasılllar

bizimde dün gece biraz mızıldandı presnses akşam annemde uyudu 8 'de eve dönünce haliyle uyandı bugünlerde uyku saatlerini değiştirmiş cadıı gündüz 3 falan kalkıyor akşam 20:30 falan uyuyuor 22:00 22:30 arası uyanıyor mama ma diye ağlıyor yediriyorum birdaha yatıyor çok bozdu uykusunu haliyle gündüz uykusuda sabah kalkmasına bağlı oluyor yarından itibaren memeden kesiyorum

Son düzenleme:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Kızlarrr bana bir fikir verin yaaaa düğünümüz için elbise bakıyorummm yaaa netten bakıyorumda istediğim gibi bişey bulamadım bana yardım edin şöle bildiğiniz şık elbise satan mağzalar varmı adlarını yazın bana

unuttumuşun ayşegülüm yaaa vallahi inanki aklımdaydınnn haklısın kızz kızmışın doğrusun bacummm özür diliyiremmma.s.ŞenizŞeniz

wışşşş ben dünürümüde unutmuşum canımmm halanın yaptığıda gerçekten alınılacak derecede boşver insan değer verildiği yerde olmalı bence sende sana kim değer veriyorsa orda ol muhattapda olma sonuna kadar haklısın

Selam kızlar...
Yoktum bir kaç gündür. Anneme gittim hafta sonu dünde ordaydım iyi geldi. Ablamı ve kardeşimi gördüm, bol bol gezdik.
Gerilere fazla bakamadım ama baya hasta kuzu var sanırım. Galiba şimdide bahar hastalıkları başladı. Havalar tam hastalık havası giydiriyorsun terliyor çıkartıyorsun üşüyor. Yaz gelmeden rahar yok sanırım.

selam hatunlaaaaaaaarrrr

bütün hastalar şifabulsunn
benim kızda dahil. huyuda değişti . çok huysuz mızmız, felaket felaket

bizim kız haliyle artık koltuk sandelya masa, tv, ne bulduysa üzerine tırmandığı için ve buda iyice tehlikeli hal aldığı içn kayınvalidem çöüzümü bulmuş çok güldüm akşam gidince

tvnin önüne sandlye onun üstünede şarjlı el süpürgesini koymuş

bıçakların olduğu çekmneceye blendırı koymuş.

kork kork kork diyo zillii korkuyomuş. yanaşamıyo diyo hehehhehe çok güldüm. anne kork kork git git . diyo akşam bana alcakmışım efendim süprügeyi ordan korkuyomuş.

kadişcim valla ben heç bilmem bu konuda genelde spor takıldığım için ve mağaza mağaza pek dolaşmam açıkçası. crispinoya bakabilrsin belki. uygun da oluyor orası geçen sene bi kırmızı elbise almıştım düğün için 30 ytlye hemideee.

bence en iyi tenzile ve benim şıkırdak dünürüm bilir. zehraya sor anacımmmm

yok kıs kızmadım şaka olabilir tabii cnm günaydın oğluşla uğraşıyorum bi yandan da arada bakıyorum

iyi bari nasıll aliş paşa oynuyormuu bizimkide dün gitmişti teyzoşuna yazmıştım annem diyor öle güzel oynadıki birazda yolda yürüttük cadıyı yoruldu hemen eve gider gitmez uyudu cimcime

günaydın kızlar....
yelzim denoma çokkk geçmiş olsun...
zeynebim ezgi kuzuna acil şifalar diliyorum cnm...
birde semihacım o güzel papatyana geçmiş olsun diliyorum cnm...

bahar geldi yine başladı hastalıklar bakalım..
ruzede sabaha kadar mızmızdı..
artık gece uykuları bana daha bi tatlı geliyor..gece uykusu ne kadar güzel ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…