- Konu Sahibi DreamLover
-
- #17.301
saoll bebişimm.şimdi daha iyi allaha şükürrGünaydınnn herkeslere güzel bir gün olsn
hava çok güzel yaz gelmiş gibi harika.)
yelizcim denoya geçmiş olsun anlaşılan geceniz zor geçmiş hay allah inş. çabucak düzelir
zeynepcim ezgiye geçmiş olsun canım sinüzit bu yaşta yavrum yaaa bendede var biliyorum dayanılmaz bir ağrı çok dikkat etmek lazımm
semihcım berra sultanada geçmiş olsun canımmm
fatmacımda ebrarını gezdirmiş ohhh iyi yorulmuştur.
leylacımda hastaymış geçmiş olsun.
kadisin oğluşu hastamış acil şifalar
aynurcumda uğramış yazmış gitmiş nasılsın canım kuzular nasılllar
bizimde dün gece biraz mızıldandı presnses akşam annemde uyudu 8 'de eve dönünce haliyle uyandı bugünlerde uyku saatlerini değiştirmiş cadıı gündüz 3 falan kalkıyor akşam 20:30 falan uyuyuor 22:00 22:30 arası uyanıyor mama ma diye ağlıyor yediriyorum birdaha yatıyor çok bozdu uykusunu haliyle gündüz uykusuda sabah kalkmasına bağlı oluyor yarından itibaren memeden kesiyorum
selam canımm ohh iyi yapmışsın hasret gidermişsinnnSelam kızlar...
Yoktum bir kaç gündür. Anneme gittim hafta sonu dünde ordaydım iyi geldi. Ablamı ve kardeşimi gördüm, bol bol gezdik.
Gerilere fazla bakamadım ama baya hasta kuzu var sanırım. Galiba şimdide bahar hastalıkları başladı. Havalar tam hastalık havası giydiriyorsun terliyor çıkartıyorsun üşüyor. Yaz gelmeden rahar yok sanırım.
gız ne güldüm ne güldümm halada gülüyorumm baksen yaramazzselam hatunlaaaaaaaarrrr
bütün hastalar şifabulsunn
benim kızda dahil. huyuda değişti . çok huysuz mızmız, felaket felaket
bizim kız haliyle artık koltuk sandelya masa, tv, ne bulduysa üzerine tırmandığı için ve buda iyice tehlikeli hal aldığı içn kayınvalidem çöüzümü bulmuş çok güldüm akşam gidince
tvnin önüne sandlye onun üstünede şarjlı el süpürgesini koymuş
bıçakların olduğu çekmneceye blendırı koymuş.
kork kork kork diyo zillii korkuyomuş. yanaşamıyo diyo hehehhehe çok güldüm. anne kork kork git git . diyo akşam bana alcakmışım efendim süprügeyi ordan korkuyomuş.
kadişcim valla ben heç bilmem bu konuda genelde spor takıldığım için ve mağaza mağaza pek dolaşmam açıkçası. crispinoya bakabilrsin belki. uygun da oluyor orası geçen sene bi kırmızı elbise almıştım düğün için 30 ytlye hemideee.
bence en iyi tenzile ve benim şıkırdak dünürüm bilir. zehraya sor anacımmmm
saoll canım.şimdi daha iyigünaydın kızlar....
yelzim denoma çokkk geçmiş olsun...
zeynebim ezgi kuzuna acil şifalar diliyorum cnm...
birde semihacım o güzel papatyana geçmiş olsun diliyorum cnm...
bahar geldi yine başladı hastalıklar bakalım..
ruzede sabaha kadar mızmızdı..
artık gece uykuları bana daha bi tatlı geliyor..gece uykusu ne kadar güzel ya...
günaydın Elifcim, Sevilcim, Nimo
kaynanam aradı..
ruze düşmüş..
kafa göz şişmiş..
dişleri de dilini kesmiş..
ağzına kan dolmuş..
çok ağlamış kuzum...
delircem ya...
kaynanam aradı..
ruze düşmüş..
kafa göz şişmiş..
ağzına kan dolmuş..
çok ağlamış kuzum...
delircem ya...
İremde feleket yaramaz oldu. Annemin evini talan etti. Sehpaların üstüne çıkıp yatmakmı dersiniz, vitrinin içindeki tabağı çanağı boşaltmakmı, çekyatların üstüne çıkıp hopidik hopidik diye zıplamakmı....
Ne yapacağız hiç bilmiyorum kızdığımızda da kafasını gidip masuzdan biryere vurup geliyor öp aciiii gelde kız şimdi.
kaynanam aradı..
ruze düşmüş..
kafa göz şişmiş..
ağzına kan dolmuş..
çok ağlamış kuzum...
delircem ya...
kızlar nasıllar elbise modelleri ben böle modellerden istiyorum
tabi bunlar biraz iddalı ben tesettürlü olduğujm için bu şekilde giyemem ama üstüne bolero tipi birşey giyersem güzel bir türbanlada kapatabilirim dimi
en ezından aradığım düşündüğüm model bu türlerde
kaynanam aradı..
ruze düşmüş..
kafa göz şişmiş..
ağzına kan dolmuş..
çok ağlamış kuzum...
delircem ya...
geçmiş olsun ruzeye inşallah çok değildir kesiklerikaynanam aradı..
ruze düşmüş..
kafa göz şişmiş..
ağzına kan dolmuş..
çok ağlamış kuzum...
delircem ya...
bende onu dicektim boleroyla kapatıcaksan çok model bulabilirsinkızlar nasıllar elbise modelleri ben böle modellerden istiyorum
tabi bunlar biraz iddalı ben tesettürlü olduğujm için bu şekilde giyemem ama üstüne bolero tipi birşey giyersem güzel bir türbanlada kapatabilirim dimi
en ezından aradığım düşündüğüm model bu türlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?