Bebeklerimiz ve Biz

offf çok üzüldüm ya...
ben iyi haberler bekliyordum oysa..
rabbim sevenlerine sabır versin..
başınız sağolsun zehracım...
allah rahmet eylesin..
mekanı cennet olsun inşallah

Ayy şoktayım yaaa çok üzüldümm offf evet daha birkaçgün önce eşine gözünü açmıştıı.

zehracım aillah rahmet eylesin aile sizlere ve eşine çocuklarına sabır versin
mekanı cennet olsun

herkese merhaba
bir arkadasim 2.oglunu dogurmuştu ,ona hayırlı olsuna gittik arkadaslarla toplanıp,
allahtan 2 cocuk daha wardı drn yasit , iyi wakit gecirdiler
simdi de ewe geldik,uyudu prenses,

zehracigima burdan da bassaglıgı diliyorum,allah rahmet eylesin

zehracığım başınız sağolsun
mekanı cennet olsun
misafirlerim gitti 2 arkadaş gelmişti onlarında birer çocukları vardı kızımı bir tanesi dövsede güzel geçti sosyalleşmeleri açısından

kadiscim kararlı olmalısın ama
kendini hazır hissetmiyorsan hiç başlama bence
ağlayacak tabiki ,hatta belki cok aglayacak ama dayanamazsan bunu emin ol kullanacaktır,

kadiscim kararlı olmalısın ama
kendini hazır hissetmiyorsan hiç başlama bence
ağlayacak tabiki ,hatta belki cok aglayacak ama dayanamazsan bunu emin ol kullanacaktır,

Tenzile ben öle kararlıyım ama inşallaha anneliğin evrdiği duygusallık başımızı döndürmez ve kesebilirim çünkü biliyorum dahada ilerledikçe zor olucak iyice alışıcak

yelizcim canım hayırlı olsun yeni işin ne güzel Allah gönlüne göre vermiş...şans hiçbir zaman yanından ayrılmasın inşallah..

Canım benim çok teşekkür ederim İnşallah aminn

Çok geçmiş olsun Nimet cim durumuyla ilgili haberdar etmeyi unutma.!

görünmez kaza işte nerden geleceği belli olmuyor,çok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun.Çok öpüyorum ikinizide.

yelizcim sanada kolay gelsin bebeğümm
misafir geleceği zaman eli ayağına dolaşıyor insanın bildiği tarifleri bile yapamıyor insan

Teşekkür ederim canım,aynen öyle herzaman yaptığım keki bu sefer yapamadım çok gıcık oldum.

:1shok: Çok ama çok üzüldüm Mekanı cennet olsun,Allah sabır versin. senağlama

slm arkadaşlar sanırım bebişler memden kesilecek kızlar size tavsiyem hiç endişelenmeyin ben kızım antıbiyotık alcam diye bundan 5 ay önce memden kestım sadece iki gün çok zorlandım ve gece çok ağladı .daha sonra hiç uyanmadı çok şükür bence sizlerde başlayın arkadaşlar hiç bir faydası yok şimdi gece hiç kalkmıyo o yönden çok rahatım sizlere kolaylıklar dilerim inşallah başarrsiniz sevgiler...

Son düzenleme:
Merhabalar,
Çok yoğun bir gün geçirdim,çok şükür bunuda atlattım.Deniz hanım arkadaş görünce uyumadı tabi az evvel yatırdım bende dinlenmeye aldım kendimi uyanana kadar,uyandığında mutfağı toparlayacağım öylece bıraktım.

anneligi felan unutacaksin orda kadiscim,baahne yaratma kendine aaaa kizarım bak :))))

hadi allah kolaylik wersin

Kadiscim kolay gelsin canım başarıları diliyorum kararlılığını Yezdayada hissettirmelisin, anladığı an kullanıyorlar.

hadi gecmis olsun yelizcim..

ya hu zehranın telefonunu bilen yok mu?

Saol canım,bende hem ev hem cep vardı ama telefon wc ye düşünce bütün numaralar gitti.
Zeynepde olması lazımdı,bilen banada versin bir zahmet.
Elifdede olması lazımdı msnden bir sorayım açıksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…