Bebeklerimiz ve Biz

kızlar nasılsınızzzzzz ben cok ılk pıknıgımıze gıtrtıkkk sımdıde arkadasa cay ıcmeye gıdıyoruzzzzz opuldunuzzzzz

Allah rahmet eylesin, tüm sevdiklerine sabır versin.

selam herkese iyi geceler

kızlar evet beklediğim gibi çıktı yezda tahminleriniz doğru mızıldandı bayağı ama vermedim muhallebi yedirdim biraz normal huysuzluğuda vardı zaten birtanede fitil koydum 21:30 yatırdım uyku bastırmıştı babasıda oyaladı şimdi iş gece cvardiyasında bakalım inş. uyanmaz . 2-3 gece zor olucak ama idare edicez . çok üzülüyorum ama

kendimi bebeğime karşı yarım hissediyorum şimdi daha iyi anlıyorum emzirmenin önmeini yaaa tabikide biliyordum ama birden bırakınca boş hissettim kendimi anlatılmaz bişey üzüldüm ama mecburum

geçmiş olsun canım sevindim birşeyi olmadığına havalr bir açıp bir kapıyor kuzularda rahatsızlanıyor işte :1hug:

iyi geceler kadiscimm.
üzme kendini tatlımm eninde sonunda bıraktıracaktın
böyle hissetmen normal sen yine bu kadar emzirdin ben 6 ay bile emziremedim
nazımı şimdi açıyor meme diyor öpüyor yavrumm

iyi geceler kadiscimm.
üzme kendini tatlımm eninde sonunda bıraktıracaktın
böyle hissetmen normal sen yine bu kadar emzirdin ben 6 ay bile emziremedim
nazımı şimdi açıyor meme diyor öpüyor yavrumm

sağol canım nebilim birden kötü hissettim işte buda geçer zeynepcim napıyo sarı papatya

kızlar benim cadım burda 2,5 aylık kardeşimin bilgisayarından aldım bugün bende yoktu ozaman bilg olmadığından ona atmıştık bugün aldım şöle bir baktımda nasılda büyümüş cimcimem yaaa zaman nasılda geçiveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…