Bebeklerimiz ve Biz

çok geçmiş olsun cnm acıl şifalar diliyorum.

mavili çok geçmiş olsun gözün aydın önemli bişey yokmuş kuzunun çok sevindim.

tama teznzile dediğini düşünücem ve kararlı olucam canım inş. hadi bakalım kazamız mübarek olsun

yelizcim misafirler gitti galiba hadi atlattın

bende aramak isterim kızalr bana da yazın zehranın numarasını özelden

iyi akşamlar kızlar biz aşı olduk geldik yemeğimi yaptım şimdi dışarı çıkacağız oğlumla babası arayınca görüşmek üzere

tenzile yeliz benim cadı u aralar geceleri pek kalkmıyor ama aksilik olupta kalkabilir sadece akşam gidince çok yaklaşıyor biraz kaşam zor olucak işte ozamanda oyalıycam artıkın napim inş. gecede rahat geçer ve unutur.

Evet atlattım canım.

iyi akşamlar kızlar biz aşı olduk geldik yemeğimi yaptım şimdi dışarı çıkacağız oğlumla babası arayınca görüşmek üzere

Geçmiş olsun canım şifa niyetine.

bol şanslar canım iyi düşün iyi olsun

Kızlar Elifte var keşke alsaydım bugün,
Yeliz hadi geçmiş olsun yorulmuşsundur

Bende elifden aldım canım.
Evet hemde ne yoruldum.

iyi akşamlar kızlar sabah çağanı doktora götürdüm burun akıntısı vardı çok şükür mühim bir şey değilmiş bir soğuk algınlığı şurubu aldık birde son karmamızı yaptık biraz işlerim vardı dışarıda onları hallettim eşimle birlikte çağatayı okuldan aldık eve geldik öğleden sonra günümüz vardı oraya gittim 1 saat kadar oldu döneli yemek yapıyorum
görüşürük
ayrıca elifim ruzişe tekrar geçmiş olsun canım

yelizcim nasılsı ben saat 12 gibi görüştüm
sesi çok kötüydü.bende ne konuşacağımı bilemedim
allah sabırlar versin ya

hoşgeldin mavicem.iyi sevindim çağanın iyi olmasına canımm
ohh günede gidilmişş
görüşürükk canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…