Bebeklerimiz ve Biz

Hay Allah nediyeyim vallahi korktum.
Tekrardan hayırlı uğurlu olsun canım...
Deniz ne yapmış sensiz bayada alışmıştı huysuzlanmışmı???

Sevilcim :)

Teşekkür ederim canım, sabah k.pederim eve almaya geldi ben evde kalıp o dışarı çıkınca arakasına bile bakmadı,Ama denizi k.walideme eve bırakıp k.pederim eve girmeden işe gidince onun arkasından çok ağlamış. Apartmandaki herkes benim arkamdan ağlıyor sanmışlar. Babanesi annen nerde kızım diye sormuş "Annem işe gitti ekmek alıcak,akşam gelicek" demiş :).Tabi beni görünce
Bir sevinç bir çığlık içeri çekiyor beni. :)

iyiyiz bizde yelizcim.
canım hamur işi istedide tarif bakınıyorum bende.

Allah daha iyi etsin inşallah şekerim.
Tatlımı tuzlumu ( tuzlu poğaça tarifi vermişti geçen mavili çok hoş duruyordu ama evdeyken yapmak kısmet olmamıştı aklımda halen yapmak istiyorum en kısa sürede.)

o poğaçayı zeytinlide yapabilirmişsin tarife bak istersen azeri kızı'nın yemek tariflerinde çokda basit çok güzel oluyormuş.

yelizcim hamur işleri bölümüne baktım ama göremedim canım.başka bir tarif buldum şimdi denemeye gidiyorum.sağol yardımın için..

Bebeğim benim ya yerim ben onun akıllı dillerini. Maşallah çok akıllı bir çocuk Deniz
Ay şimdi yanımda olsa öpe öpe bir hal olurdum onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…