Bebeklerimiz ve Biz

bende vereceğim ama şuan için erken diye düşünüyorum
en azından tuvalet eğitimini almış olması gerek diye düşünüyorum
arkadaşım 2,5 yaşında verdi şuan çok memnun yemek yemeside düzene girdi kiloda aldı
sevil aynen ya kendi etrafında dönüp duruyor sonrada başı dönüp küt düşüyor

hepsi aynı bu sıpaların heralde :)))
sandalyelerin ikisini kaldırdım diğerleri masanın iççine geçmiş olduğundan şimdilik onları çekip üzaerine çıkamaz evde eşya kalmayacak sıpa yüzünden varmı ya masaya çıkanı aranızda benden başka çok yaramaz bu çooooooooooooookkkkkkk :)))))

OTURMA ODAsında bişey kalmadı sehpaları bile kaldırdım 2 tane resim çerçevesi gitti bişey değil üzerine gelcek umurunda mı
koltuk takımı halı tv sehpası

Son düzenleme:
teşekkür ederim Sevilim öpüyorum,
nasılsın İroşum nasıl?

İyi be canımcım. Ağır işçiyim bütün gün iremin peşinde o uyanıkken sürekli onun peşindeyim. Tam bir ayaklı mikser ekstradanda çok dağınık bir çocuk eline ne geçerse sağa sola fırlatıyor. O uyduğundada dağınıklık topla, ev işi, çamaşır, ütü, yemek derken gün nasıl geçiyor anlamıyorum bile. İşten ayrılalı 4 ay oldu anlamadım bile daha dün gibi zaman su gibi geçip gidiyor.

Sibelcim bende okul işini 3-4 yaşında gibi düşünüyorum. Şimdilik ben evdeyim zaten iş olayınıda kışa erteledim. 1 sene daha babanneyle geçirirse zamanı gelmiş olur. Okul fiyatlarıda çok yüksek orta halli bir yer 600 tl civarı. Çalışmazsam göndermem çok zor olur. Hakkımızda hayırlısı artık.

slm kızlar
ayşegülcüm canım doğumgününmüş bebişim.eşinle kuzunla bir ömür boyu diliyorum canım sana.

sevilcim demek iremde dönüyor kendi etrafında.biizmkide sürekli dönme modunda.başı dönünce kanadı kırık kuşlar gibi sağa sola çarpmak çok hoşuna gidiyor.tabi benimde aklım çıkıyor.

okul işini seneye düşünüyorum ksımet olursa sibelcim ben.tabi benim iş bulma durumuma bağlı.

ya aslkında ben ıstıyorum okulu çok sevıyor gıtmekte ıster kendısı 2 yasında olcak hem efe hemde çocukları çok sevıyor ayrıca lafta dınlıyor yaspma denılenı yapmaz ortama uyar bıraz ortama gırsın paylasma vs herseyı gelışır duşunuyorum arastırıyorum sureklı.ve ayrıca saatlıkte oılabılır dıyorum

teşekkürler Semişim cumartesi idi :))
sen nasılsın Berram nasıl?

Sevilim valla haklısın aynen bizde öyleyiz fırlatıp duruyor yorulmakda bilmiyorlar anacım kalkar kalkmaz başlıyor yaramazlığa full devam yatana dek...

günaydın zeynep
yanıyorlar aynen külotlu çorab sallanıyor çıkarabilse bezide çıkarcak çekiştirip duruyor
diyet ne durumda
diyet diyince benim daha çok yiyesim geliyor

valla canım diyet şuanda çok iyi gidiyor
arkadaşla beraber yapıyoruz iyi oluyor yürüyüşede beraber çıkıyoruz
alıştım az yemeye işin kötüsü regl oldum
canım şekerli şeyler çekiyor ama kendimi tutuyorummkaydirigubbakcemile2

ne güzel kararlı olduktan sonra veririsin
tv starda bir doktor açıklıyordu izledinmi bilmiyorum birkaç bitki ismi verdi tiroid ve metabolizmayı hızlandıran

izlemedim canım yaa
bende beşi biyerde çayımı içiyorumm
bakalım mayıs sonu sonucu görücez

birsürü işi yarıyorda idrar ve ödem için söylemişti doktor bölgesel zayıflama için vücuda sürülebileceğini açıklmıştı

birsürü işi yarıyorda idrar ve ödem için söylemişti doktor bölgesel zayıflama için vücuda sürülebileceğini açıklmıştı
hımm anladım canım çokk iyi o zmaan denemek lazımmm
herkese merhabaa

aysegulcum gecmiş dogum gunun kutlu olsun şekerim

merhaba canımm nasılsın derin nasılll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…